16

Анонимен

преди 1 година

така, така... заслужаваме си го, нека, нека утре да запалят танковете, които им подарихме и да отцепят Югозапада и ние пак ще сме първите да признаем, че имат право... все пак държава с история, предхождащата ерата на динозаврите, първите стъпили на Луната и изобщо всички постижения на цивилизацията да не е права... всъщност всички живи и неживи твари, изобщо цялата Вселена трябва да сме благодарни, че макетата ни позволяват да съществуваме...

15

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис и Ванчо Михайлов имат близки отношения с Мосолини и Хитлер.Някак си не е редно така да се наричат Културни Центрове ,които да градят мостове.Следващия Културен Център Хитлер или Мосолини ще се казва.И защо е необходим трети Български Културен Център в Охрид Охрид със всички села около него е с 60 хиляди жители.

14

Анонимен

преди 1 година

Проблемите започнаха от измисленото споразумение за добросъседство на бай Боку, отношенията се отровиша още повече.

13

Хахаха

преди 1 година

Шамар в лицето на нашите продажни политици от Нашите братя и сестри, Нашата кръв според тях. Ако някой си е мислил че ще има промяна в отношението на Рсм към нас много се е лъгал. Тези хора нямат оправяне. Утре може да поискат да анексират цялата ни държава, защото е тяхна. Иначе ние им продаваме ток,за което искат отстъпки. Ще им даваме газ.. Айде време е да им теглим чертата. Тази пасмина не заслужава нищо. Контра за ЕС.

12

Анонимен

преди 1 година

Сиурен съм че поне 1/3 от тия на протеста имат и български паспорти, ама ги крият.

11

Анонимен

преди 1 година

Кой през 2017 г. подписа договор с тия дето ни наричат татари и фашисти? Кой? И кой му беше вонене министър?

10

Кънчо

преди 1 година

Стига ни занимавахте с тия о*л*игофрени... нека им покажем, че са ни безразлични и че по никакъв начин не могат вече ди ни язвят. Нека потънат в забравата на непосредствените и си живеят жалкото съществуване както си искат. Тотален игнор от всички институции...все едно не съществуват...

9

Българка

преди 1 година

И на тези подписахме да им даваме ток!? Че и евтин, не по борсови цени!?

8

Анонимен

преди 1 година

Следващия Български културен център в Македония ще се казва Хитлер.Такава е градациятя.Ванчо Михайлов,Цар Бориз и следователно на ред е Хитлер.Бългаеия е абсурдна държава.Отрича се от Цар Бориз и неговия син,а пак се гордее с царете си и създава културен център в Македония.Отрича че е била нацистка и фашистка държава,а токрива културен център в Битоля с име на човек,койтое бил близък с Мосолини и Хитлер.

7

Анонимен

преди 1 година

Евроатлнтическата коалиция им даде картбланш за ЕС, вече нищо не ги спира да тормозат българите там,

6

Анонимен

преди 1 година

И тия са тръгнали към Европа? Добре че ги управляват малко по-умните, че ако оставят на деббиллите да решават ...

5

Анонимен

преди 1 година

Т.пите ни политици докъде ни докараха. А само до преди 6-7 години българите ходехме спокойно в съседна Македония и разумните хора се разбираха безпроблемно със съседите си.

4

Анонимен

преди 1 година

Пуснахме ги, вече могат погром да правят

3

Анонимен

преди 1 година

Само така макета. Нека целия свят ви види що за пасмина сте, та белким разберат, че с вас не може да се преговаря. Разбирате само от бой. Затова навремето Тито само ви набиваше канчетата.

2

Анонимен

преди 1 година

Боли ги шапката нашите продажници ги пуснаха в ЕС.

1

САМО ИСТИНКИ БЪЛГАРИ

преди 1 година

могат да мразят толкова силно други българи.