73

Хаха

преди 1 година

Русия победи хвърля 2 атомни бомби и пита зельонски искаш ли още? Имаме 6498 броя :D

72

Анонимен

преди 1 година

Хе-хе-хе. Кога?

71

Истината

преди 1 година

Невъзможно е да бъдеш едновременно инmелигенmен, поч mен и рус офил. Ако си инmелигенmен и почmен, никога няма да си русофил. Ако си почmен но симпаmизираш на Русия, то инmелигенmносmmа mи е под въпрос. А ако си инmелигенmен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почmен!

70

Анонимен

преди 1 година

Абе нука един даже от феновете на Украйна не може да напише на украински Слава на Украйна..

69

До българин

преди 1 година

Знаеш ли от къде идва името-Европа?

68

до 67 Целите на Руси

преди 1 година

Тая цел с измирането на 55000 руски войника вече са я постигнали. Ако продължат по същия начин, цифрата ще нарастне значително. От друга страна, тези 55000, голяма част няма да оставят отпадъчния си генетичн материял на тази земя.

67

Сълза и смях

преди 1 година

Путин тръгва с поднос сельодка,шише водка и малко кокаинец да моли за преговори...Зеленски иска и Кабаева да присъства ...

66

Анонимен

преди 1 година

Никога!

65

Анонимен

преди 1 година

Знам само, че целото ЕС до декември е в рецесия! Потвърдено от американски икономи, които казват че това даже е много добре за САЩ..

64

Украинска поговорка

преди 1 година

Най-добрият руснак е този във вид на ГРУЗ 200! СЛАВА УКРАИНЕ!

63

Българин

преди 1 година

Цяла България иска ядрени бомби в украйна и гъби които да виждаме от нашия плаж

62

До 66

преди 1 година

И Унгарците.

61

Българин

преди 1 година

До Българин......... Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

60

Хора!

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябвание българите още 10 зими ще студуваме и ще гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин.

59

Целите на русия.

преди 1 година

В целите на русия не е да спечели територия. В целите на русия е смъртта на 55хил руски войника. В целите на русия е да плащат репарации. В целите на русия е санкциите на запада да останат. В целите им е тотален срив на руската иконимика. С две думи всичко върви по план.

58

до Таня

преди 1 година

Ествествено, че няма да има. Ние, както винаги се показахме като предатели и чужд троянски кон в съюза, в който сме. Никой не обича предателите. Ще има за поляци, чехи, румънци, за всички, без нас и сърбите.

57

Наблюдател

преди 1 година

Истеричният русофилски вой е музика за ушите ми! Все буде Украна!

56

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм ,че само след година-две украинците ще имат всичко!

55

Анонимен

преди 1 година

Разпада на Руската федерация е неминуем и непредотвратим. След кратък "Нюрнбергски процес", международната общност трябва да осигури мирния и справедлив характер на разпада на Ордата на отделни държави-нации. Но не както на Берлинския Конгрес където си разпределят порциите от разпадащата се Отоманска империя а със строго прилагане на принципа на консенсус. Опит има от следвоенна нацистка Германия.

54

В момента..

преди 1 година

В момента руснаците се опитват по неофициални канали да "спасят" Крим и да договорят оттегляне от останалите територии на Украйна. Вчера руснаците ги разгромиха тотално. Нямат резерви. Нямат съюзници (освен Беларус). Ядрено оръжие ще накара НАТО да влезе с войски в Украйна. Остава им мобилизация. Ама реално руската авантюра приключи с неуспех.