152

Някой

преди 1 година

Не бъркайте Сидеров с Костя Копейкин! Сидеров ни забавляваше! Замергаше сервитьорки , стюардеси, атакуваше клекшоп, нападаше НАТФИЗ, че можело да има гейове...! Той се вживяваше за един доста добре подплатен Дон Кихот, на който му хлопаше дъската! Докато този е нагъл, арогантен, безидеен, който върви по вълната на омразата, която пося превратаджията Радев , и се надява и той да се докопа до държавната ясла!

151

Смях

преди 1 година

Голямо лаене и плюене от умнокрасивите срещу Възраждане.Значи са на прав път,щом всички о.трепки реват хор.Слагайте си по 5 маски накуп,набучете си пети бустер и си пратете заплатата в украйна.

150

Анонимен

преди 1 година

Ботовете не почиват и в неделя Костадин не ги оставя и в неделя. :-)

149

ЦСКАр

преди 1 година

ВГZРЖДН- същите като тия *** са взривили и св.Неделя преди 100 години! Да живее България на Раковски и Левски , а не феодалния придатък на руския ботуш!!

148

Копейката

преди 1 година

Ваксинирахте ли се? Аз, ДА!

147

Простатата сметка

преди 1 година

При 40% избирателна активност, Копейкин едва прескочи 4%.Начи при 80%-2,5% .Дори при 60% активност на изборите,тези са аут.

146

Анонимен

преди 1 година

155 на теб Костя може да ти обещае всичко нали знаеш че това е само обещание първо той сам не може нищо да организира и второ ще стане каквото неговия господар каже стига сте вярвали на тоя лъжец а ние сме в ЕС и Нато и няма заради русофилите да излизаме ако не ми харесва пътувайте за Москва

145

Сашо

преди 1 година

Волен 2.0 и онзи това разказваше на всички избори... бойкот на маските с ваксинираните депутати...лицемери

144

Анонимен

преди 1 година

Да идва господин Копейкин и да оправя държавата! Веднага! Целокупният български народ вече не издържа! Народа иска пари! Народа иска кИфтета и кИчеци! ...и да дават пари!

143

Анонимен

преди 1 година

Паникьосаха се, търсят сламки. Евала Костадинов.

142

Анонимен

преди 1 година

В обект , който ми иска маска няма да стъпя и без това.

141

Анонимен

преди 1 година

АКО СА ВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯТА НА КИРЧО ОТ ХАРВАРДА И АСЕНЧО, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ КРАДЕ И ТО МНОГО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, А ТОВА ЯВНО СЕ ПОТВЪРЖДАВА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ 7 МЕСЕЦА И ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО - ЧЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 12 ГОДИНИ БУДА Е КРАЛ ЧРЕЗ ЗАКОНА ПО 5-6 МЛРД ДА ИМА ХАРЧ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ, А КАТО ГЛЕДАМ КОИ СА МУ ОРТАЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 2 МЕСЕЦА ДПС,ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН МИ СТАВА ЯСНА ПОГОВОРКАТА "КАЖИ МИ ОРТАКА СИ И ЩЕ ТИ КАЖА КАКЪВ СИ"!!! АХ,АХ ОРТАЦИТЕ ПРАВЯТ СИ БЪЗИК С ГЛУ-ПА+ЦИТЕ...

140

Анонимен

преди 1 година

Копейкин маските и мерките въобще не са проблема и грижата на хората в държавата в момента стига вече с тоя *** популизъм ти въобще не ставаш за политик дори не знаеш от какво има нужда обществото освен да произвеждаш безумия за друго не ставаш но едно е сигурно нямаме нужда от теб

139

Анонимен

преди 1 година

Ако Костадинов обещае да организира национален референдум за напускане на ЕС и НАТО. Ще гласувам за Възраждане.

138

Анонимен

преди 1 година

Типичен руски слуга: в страни където опорката води до разделение я пробутва, но в страната, която му е работодател, това щеше до доведе до хвърлянето му в затвора (и го знае).

137

Русофилистик

преди 1 година

Типичен "русофил"! Как да има да срине държавата за да изпъкне с празната кратуна! Много бързо забравяме, как антиваксърът Кацаров ни докара до първо място в света по брой починали! По техни данни! И тогава превратаджията Радев и неговите мекерета от Харвард докопаха властта! Този индивид се надява, ако може държавата отново да се срине, че да го забележат!

136

Спеца

преди 1 година

Тоя момък тръгна по пътя на Слави, първо се бореше с маските, после пристана на Бойко и накрая заряза народа!

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 175 "Може да и да искат. Мен какво ме грее какво носят в Китай и Русия" Ми, гледам, че си по глобалните конспирации. Или като те настъпят по мазола и вече нищо "не те интересува"? Очевидно е, кои сте тия, които драскате за Копейката. Затова "не ви интересува", щото господарите му използват опорките в Бългия, но в Русия правят точно обратното. Що така?

134

Анонимен

преди 1 година

Трябва да гласуваме този път масово и да не допускаме повече това недоразумение Копейкин в НС аман от патерици и псевдо патриоти

133

Анонимен

преди 1 година

Ми аз като имам рубли понеже са страхотна инвестиция да не би да искам рублата да ни е валута бе кравар?