92

Анонимен

преди 2 години

Днес.РУ, скоро когато вашият ***.-ЛЕР капитулира и се гръмне, кави статийки ще пишат русоробските редакторчета *** Мели, Колкулаторка и тем подобни ?

91

Кукувци

преди 2 години

Хайде бе...голям праз. През 90-те нямахме ток, после нямахме вода, преди това нямахме храна и сме си живи и калени. Да му мислят руснаците, че в близките 50 години такава мизерия ги чака, че им е бедна фантазията. Не, че и до сега 80% не живеят така...може и да не забележат.

90

до84

преди 2 години

Московците имаш в предвид защото в Русия има много народи, които скоро ще имат собствени държави.След разпада на СССР следва разпада на Руската Федерация.

89

Опорката Грузия?

преди 2 години

До Руски цирк: Пак ли по старата опорка Грузия? Мислиш че хората са забравили и ще изл'ъжеш някого? През 2008 грузинската армия нахлу в Южна Осетия за да възстанови "конституционнит ред" в тази сепаратистка област. Имаше руски наблюдатели които бяха избити. Двадесет и пета руска армия натири грузинците обратно и Южна Осетия влезе в Руската Федерация, а Саакашвили стана Наакашвили. И Русия не е обвинявала ЕС в нищо. Накрая и от ЕС неохотно признаха, че Грузия е започната първа.

88

Един от Юг

преди 2 години

Айфончик още е бесен ,че игониха синчето му от загниващата Хамерика и плюва ли плюва!

87

Ха ха ха

преди 2 години

Педерунгелите пак почнаха да дрискат. Като не им държат халките и се посират само като чуят и видят нещо за Русия. Ваща веричка обратна! От спин и маймунска шарка да изгинете дано!

86

Анонимен

преди 2 години

Европа ли е виновна че заради егото си джуджака нападна Украйна!

85

Питали радио Ереван

преди 2 години

Как върви войната на Путин срещу НАТО в Украйна? - Руснаците загубиха 30000 войници и 1000 танка. - А НАТО? - НАТО още не са се включили във войната.

84

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя нали щеше да се самоубива. Хайде бе Медьо , акво чакаш?

83

Оффф..

преди 2 години

Лицемер такъв !

82

Анонимен

преди 2 години

До до 82, много ти се иска, нали! Мечтите са безплатни, ***, можете на воля да си мечтаете за студ в Европа и анти-западни военни съюзи между Китай, Русия и Индия.

81

Анонимен

преди 2 години

Ще мръзна от студ. Това е новата заплаха на путинoфилите. Мале, колко ме е страх. Май самите те са жендъри, щом толкова се страхуват от малко мръзнене.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Не съм учил десетилетия и работил също десетилетия, за да живея като миззерник!" Да не си в НАТО, да хвърли мерак Путин на държавицата ти и язък ти на образованието и дома ти. Но това са опасности, които се осъзнават от по-интелигентни видове. По-елементарните реагират на елементарни първични заплахи, като студ и глад. заплахите на Медведев си имат адресати, такива които не могат да отсекат дърво и да изкопаят картоф, но имат претенция, че са по-по-най.

79

медведа кукурига

преди 2 години

Не мисли Европа -тя е силна и богата! Мисли руските хорица тънещи в мизерия ,че ще карат москвичи и пият тройной одеколон! И не мисли ,че Ердоган и НАТО ,ще ви оставят да се намърдате на Черно море!

78

Анонимен

преди 2 години

За 5 месеца 3 града и няколко села. Толкоз от безаналоговата армия на другаря Путин.

77

Анонимен

преди 2 години

Руски език няма! Това което говорят е български диалект и това трябва да бъде международно признато!

76

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, ама нали щеше да ги денацифицира, денационализира и демилитиризира за 3 дена.Оказа се че царя е гол. И армия няма.

75

Анонимен

преди 2 години

Медведев само е забравил, да уточни, че най-много ще мръзнат зимата следните европейски страни Малта, Гърция, Кипър, Испания, Италия, Португалия. С този суров сибирски климат там сигурно ще има замръзнали хора по улиците.

74

Българин

преди 2 години

Прав е г-н Медведев. Русия продава газ чрез Газпром. Те определят цените и начина за плащането им. Честито на Урсула и на швейцарците.

73

До 49

преди 2 години

Съмнявам се - там структурата на управление стана толкова еднолична, че като замине Путин има поне 5-6 кандидати за трона освен Медведев които ще се сдъвкат взаимно. На медиите в момента им е казано да не говорят за наследници, защото това клати горните етажи на властта.