49

Анонимен

преди 2 години

Дано и Македонците да приемат предложението.Време е да се спре с тази измислена глупава схема за промивка на мозъци.Македония трябва да е в ЕС.Това е Българския Национален Интерес.Македония извън ЕС и НАТО не е Български Национален Интерес.Кога ли ще го проумеете?

48

Анонимен

преди 2 години

ПП изтърбушиха всичко. ИТН трябва да си върне електората и да поиска предсрочни избори. ППП.

47

Анонимен

преди 2 години

Спасителите на народа ГЕРБ, ДБ, ПП, ДПС и техните патерици ИТН и БСП = В.Н.Л. По БТВ разконспирираха истината. За 30те години преход са виновни Възраждане и ако гласувате за ГЕРБ, ДПС, ДБ, ПП - Ви се вдига АйКюТу.

46

Иво

преди 2 години

Нека да махнем ветото и да се приключи с този болен проблем, който се влачи от няколко години. Трябва да се пробие абцеса, а след това, ако България иска са си запази историята и културата, да започне да печата книги, да издава наново на български, това, което те крадат, да промени програмата в училище, защото нито аз, нито децата ми, учехме в училище истинската история на цар Самуил и Охридското царство. Време е и да покажем на Европа архивите от световните библиотеки и музеи.

45

Анонимен

преди 2 години

Тошко и Слави бяха излъгани и направени на майммуни.

44

Грях

преди 2 години

Запомнете добре, тези партии извършиха национално предателство,Господи прости им те неосънават какво направиха !

43

Анонимен

преди 2 години

ДБ, ГЕРБ, ДПС и ПП. Неочаквано добра комбинация.

42

ПП Продаваме и

преди 2 години

Предаваме! Първо, по Конституция от Момента на Гласуван Вот на НеДоверие, МС, т.е. Правителството Няма Никакви ПравоМощия!! Второ, този Парламент Вече е НеЛигитимен!!

41

иво

преди 2 години

Герб,Дпс,Пп и Дб-новата коалиция на позора.

40

No comment

преди 2 години

Свалика Киро и Кокора заради македонците и инфлацията, а после гласуват същото, което те искаха да направят!? Спрете Земята, искам да сляза!

39

Гоце Делчев

преди 2 години

НЕКА ПЛЮЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА !

38

Дядо

преди 2 години

Новата коалиция - красивите, грозните, зеленчуците и краваршингтонците приеха офертата на PSG

37

Анонимен

преди 2 години

По БТВ разкриха схемата - Възраждане взели пари от Путин и подкупили ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС. Утре да не се изложите да гласувате за Копейката, че от БСП и ИТН няма да имат с кой да си правят коалициите.

36

Венелин

преди 2 години

Като гледам резултатите мнозинството е ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ...

35

Хахахаха

преди 2 години

Северните македони газ пикаят. Чета техните форуми и мога да ви кажа че не само ние сме фашисти. Такива вече са Макрон и Франция.

34

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че Слави се оказа прав т.е. че се готви падане на ветото. Дали това е добре или не поне аз не мога да коментирам преди да съм видял прословутото френско предложение. В този сайт пуснаха един протокол, но той не е френското предложение. Интересното обаче е, че когато става въпрос за Ковид, за Украйна и за Македония, тогава ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ са на едно мнение. Защо така? Да не са задкулисна коалиция? Последното е реторичен въпрос. Само софиянци и то ваксинираните още не го проумяват...

33

Анонимен

преди 2 години

Герб продължава промяната.

32

Анонимен

преди 2 години

До Пич 21 Ще ги блокираме , ама на куково лято . РСМ вече ще може да си прави каквото си поиска .

31

предатели

преди 2 години

родоотстъпници предатели ....всички онези,които са умирали,за да я има сега България биха се обърнали в гроба, срам ме е от тези плазмодии в нс

30

Анонимен

преди 2 години

Ако нехсте чули по БТВ казаха че Възраждане и Путин и Възраждане са виновни. ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС нямат нищо общо едни с други. Те така си гласуват.