67

Анонимен

преди 2 години

До Жоро Игнатов как им идва на акъла да измислят таквис глупости trolche

66

Анонимен

преди 2 години

75 да виждаш какво става и да го кажеш не те прави фен на Копейкин! Това, че не търпя някой да унижава народа ми и ме вбесява, когато иска бедния човек да му даде, а те са с лукса и претенциите не ме прави руски тpoл! Държавата ми не е изтривалка за никого, без значение дали е изток или запад, дали е Русия или САЩ! Наглостта на украинците няма граници. Тъкмо си мисля, че вече са я достигнали и някой се изцепва. Виждаме и чуваме какво става.

65

Анонимен

преди 2 години

До Копейка,Осигурени ,друг път .....

64

ПЕТЪР

преди 2 години

ПРЕЗ 1877-1878 НАЙ-МНОГО ВОЙНИЦИ СА НИ ОСВОБОЖДАВАЛИ ОТ БЛИЗКА УКРАЙНА

63

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Манталитета на укрите,поне тези,които дойдоха тук на почивка е като на бели роми,и това естествено настройва бг народ срещу тях. На много други места нещата стоят така. Няма да ги бъде в БГ,така,че да ходят на Малдивите на море.

62

Анонимен

преди 2 години

Макрон е ***! Така каза Кулеба!

61

Анонимен

преди 2 години

Запада се превърна в по-гаден комунист и фашист торалитарист от оригиналите! От кога истината стана ***? Ние не виждаме ли какво правят самите украинци? Остана да кажат, че това не били украинци, а внедрени руснаци и ще падна ат смях! Пропагандата на запада е ***! От ной-гадните при това. Да ни казват, че сме *** при условие, че всеки ден има изцепки на някоя украинка с хилядите й претенции, на Кулеба с наглостта му! Егати долната пропаганда.

60

Анонимен

преди 2 години

В Рашастан такива проблеми с *** няма. Дядо Путин директно спира цели социални мрежи, спира интернет ако има нужда, а и по подразбиране ги държи достатъчно бедни, за да нямат лукса от потребности като интернет и хората остават на информацията от облъчвателната станция Останкино. Не е трудно, нали ?

59

Анонимен

преди 2 години

На мирен протест против рашизма 20 000. На протест на копейките 1000 половината докарани от етноса. Но по форуми и социални мрежи мрежи копейки много. Истински родолюбци руски. Защитават позицията на Кремъл за всичко, наричат руснаците братя. Секта с промити мозъци.

58

Анонимен

преди 2 години

А троловете от Белия дом по-демократични ли са?

57

Копейка,

преди 2 години

До Варненец ВСИЧКИТЕ ПАРИ ЗА УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ СА ОСИГУРЕНИ ОТ ЕС - ОКОЛО 160 МЛН. ЕВРО. Отделно, доброволци и изобщо хора, различни от теб, помагат с каквото могат! Малко ли ви е бил руския обстрел през 1915 г., а руските пълчища в Добруджа през 1916 г.? Бой са яли и са размазани! А ти си ги обичай, робска душо.

56

Анонимен

преди 2 години

Иначе определено историите на тролчетата са много по филмирани някак си с пъти по интересни от статиите хахахахаха ,,как им идва на акъла да измислят таквис глупости

55

Анонимен

преди 2 години

Баща ми над 30 години работеше като багерист в мини Марица Изток, но никога не е стъпвал в почивната им станция. Нито той, нито семейството му. Добре че бяха украинските псевдобежанци, че да видя с очите си какви басейни и луксозни стаи било имало там.

54

Анонимен

преди 2 години

O, SUNDAY POMPOSITY - BLA, BLA, BLA - ДРЪН-ДРЪН АНГЛИЙСКИЯТ_ТРОЛ!!...

53

Анонимен

преди 2 години

Изкъпал се един украинец и какво произлязло? Чист руснак!

52

ED

преди 2 години

Стига с тоя Харвард, че ми писна вече!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Да се наричат *** инакомислещите ми е толкова комунистическо и фашисткото едновременно, че чак ми се подгажда! Всички виждаме истината. Всички виждаме наглостта. И да ни се каже, че ако се доверим на това което виждаме е тролско, леле! Осъзнавате ли, че по стар тоталитарен приом се опитват да смажат всеки, който разсъждава, всеки който не се подчинява на спуснатото от партията свише?

50

Анонимен

преди 2 години

само като гледам плюсовете и минусите и пределно ясно става че и руските и американските са се задействали да искарват парички за моренце . няма лошо и то ИТ са води

49

Анонимен

преди 2 години

Украинец за руснака е като македонец за българина - неблагодарни, крадливи, нагли и отвратителни.

48

Хахахахаха

преди 2 години

Дам, ама почти! Преди дни спира намазана джипка и ме пита дали говоря руски. След което директно ми поиска пари, защото нямал да си зареди возилото. Едно е да четеш ФБ, друго е да ти се случва наистина. А онзи плазмодий отнесе звучен поздрав за майка си! Укрите са толкова ***, че не се налага алкохолиците да вдигат троловете!