67

Анонимен

преди 2 години

тикво,тикво и заради тебе сме на този хал

66

Алов

преди 2 години

Прав е бате Боко

65

Анонимен

преди 2 години

кат не щеш да плащаш така е

64

те Възраждане

преди 2 години

може да са първа политическа сила сега, но за да дойдеш на власт трябват избори, но избори няма да има. А когато дойдат редовните избори вече ще са им намерили цаката да ги арестуват и да ги вкарат в затвора.

63

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да каже има ли някаква започната реформа от сегашното правителство в някоя област (нещо което гръмко обещаваха)? Нещо дори започнато да се строи или пък да се завърши? Че заеми дръпнаха всички разбрахме.

62

Анонимен

преди 2 години

Борисов да се обединява с БСП,Възраждане,Български възход и ИНТ и да заведат колективно дело срещу клевета за обвинения,че са проруски партии.Обединението прави силата!

61

Анонимен

преди 2 години

В голям цирк се превърна държавата клоуните от опозицията мафиоти и всичкия слугинаж на Раша ще свалят правителството Маските паднаха ББбърза да отърве затвора хах

60

Ноби

преди 2 години

единственото с което можеш да се похвалиш е, че има и по т ъ п от теб на власт

59

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ -ПО /голяма/ БЕДА!

58

Баце

преди 2 години

Я ми светни, Лукойл колко данаци е плащал на държавата, докато бяха ГЕРБ на власт. Или всичко влизаше в чекмеджето ти, Севда ли праща да взима пачките?

57

пенсионер

преди 2 години

пишете каквото искате но Борисов е прав . някой доведе двете костюмчета които нямат представа какво да правят , към тях се присламчиха славчу, ицку, корниту и хоп промяна :) е къде е промяната питам ? оправдават некадърноста си с войната хляба щял да стане 1.60 , е кога ? щяха пенсиите да вдигат с 21.6% после се заговори за 20% , сега се оказва че няма да е така, а най много с 10% което също е под съмнение . корнелия щяла да раздава 600-1200за първо и второ дете ,е от кога ? . айде по сериозно !

56

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПОБЕДА!

55

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой, кой е от тези дето управляват или са управлявали, но се стегайте тази зима. Ако в семейният ви бюджет влизат по-малко от 5-6 хил лв месечно и сте в градовете, то хич няма да е лесно. Предстои студ и мизерия.

54

Не е възможно!

преди 2 години

Прави се,не може наистина да е топкова нагъл и т.ъп

53

Анонимен

преди 2 години

Наглеца управлява през най-добрите години - постоянен растеж, милиарди евро подаръци от ЕС всяка година от управлението му и въпреки това, България вместо да навакса, изостана още повече от Западна Европа. Румъния правеше по 5% растеж на година, ние по 3%!

52

Анонимен

преди 2 години

ББ защо Лукойл не е плащал данъци в БГ как си го позволил това нещо мафиот какви схеми си въртял ти с рашистите сега и ще се изказваш

51

Хайдеее,

преди 2 години

Цялото трл'ско войнство ще върже надника! И "Днес", сменете си снимката! Откакто Борисов се отдръпна от властта и взе да им гледа сеира, изглежда далеч по-добре! Пролича и на мача ,че се намира във форма!

50

Анонимен

преди 2 години

Бойче,много си фрос,но не ни подценявай.И за новородените нещата са ясни.

49

Анонимен

преди 2 години

ЛИПСВА МИ ЕЛЕНКЪ- ДА ХОДИ И ДА ЗАЛЯГА ПО МАГИСТРЛИ ДА ГИ ОГЛЕЖДА ОБСЛЕДВА, ДА ХОДИ НА ГРАНИЦАТА ДА ДЕБНЕ КАК СЕ ПРОМЪКВАТ БЕЖАНЦИ, НАЛИ ТАКА СПАСИ ЗАЕМИТЕ ОТ КТБ И КЪЩАТА ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ С ЕВРОСУБСИДИИ, КАТО ОТИДЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА- ЛИПСВА МИ...ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ И ДА РАЗСЛЕДВА ТАРАШКОВ ОТ ГДЯ ВЗЕ МИЛИОНИ ЗА 22 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ..НО ДА ГЛЕДАМЕ В ЧЕКМЕДЖЕТА

48

Тенгри кан

преди 2 години

Ааааааа, Бойко, не ме кради;))) Свикнал си само да крадеш идеи без да си плащаш!;))) Това с "Довиждането" на Газпром, как да стане, го казах, първом аз! Иначе, да, теб те свали Мустафа, която използва недоволството срещу тебе, за да инсталира, много по-големи и усърдни еничари! Протестриащите ебха изиграни, защото те искаха европеизъм, не искаха българизъм и влязоха в капана на САЩ! Ако искаха българизъм, не европеизъм, щяха да излъчат не Аджипрашката и Бабика, а например мен;))) И сега, хак имв