104

Невъзможно

преди 2 години

Как да подновиш връзки с държави който пращат оръжие с което убиват Руски войници?!Запада е бита карта...

103

Анонимен

преди 2 години

Пpocmak!

102

Гз

преди 2 години

Коя държава е православна бе , украйна? Православни са само руснаците в украйна.

101

Анонимен

преди 2 години

Ами нали те оцепиха Македония от Българската. А после се опитаха да оцепят и Пирин , както сега цепят домбас. Просто не им се получи на тея гадове комунисти.

100

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда. Русия е азиатска държава, да си остане в Азия.

99

До 120

преди 2 години

М.и другарю, кажи на приятелите си от раша да преглътнат и престанат да говорят и гледат на ЗАПАД!!! ДА си гледат тяхната родина! Запада си може и без тях!!!

98

Гз

преди 2 години

А ингилизите не са варвари, тез колонии само за отпуска са ги ползвали.

97

Анонимен

преди 2 години

Единствено Блатная продължава да твърди , че Кирил и Методий са били македонци, а не бългсри.

96

333

преди 2 години

Аз бих предложил на хунтата в Кремъл да скъса и роднинските връзки със запада. Да си приберат децата и внуците примерно в Магадан.

95

Велика мизерия

преди 2 години

Из публичното обръщение на политемигранта Константин Боровой към бившите съотечественици: "Путин и неговата клика са интриганти, крадци и убийци. Никога не са били и няма да бъдат строители на нормална страна и икономика. Всички "постижения" на Путин се дължат на благоприятна за неговата допотопна икономика световна конюнктура и съответното потребление на нефт и газ. Но тези "чудеса" са на привършване. Величие не ви е присъщо, имате само отделни успехи на страшна цена. И вечна мизерия."

94

Анонимен

преди 2 години

Чудесна новина! Колкото по-далеч от кочииината Русия, толкова по-добре!

93

Анонимен

преди 2 години

Нямате място в Европа ... Коньо... Варвари сте и такива ще си останете...

92

Анонимен

преди 2 години

Преди 40 години М. М. Жванецки ми беше любим автор. Тогава произведенията му се печатаха на циклостил и се разпространяваха като песните на Висоцки. Мина време и постепенно проумяхме, че М. М. Жванецки е одескижиденок и чужд агент.

91

АнонимеН

преди 2 години

ПИШЕ СЕ ТРО ЛАВРОВ ! И КРАСТАВИТЕ КОМУНИСТИ СЕ НАДУШВАТ ОТ ДАЛЕЧЕ СПРАВКА КИТАЙ И МОРДОРСКВА!

90

Анонимен

преди 2 години

Айде стига вече с тая Русия. Не всички мечтаят да са слуги, пионки на САЩ. Това, че много българи мечтаят да гледат баби и да берът малини, не означава, че всички имат такива мечти. Успокойте се.

89

Алекс

преди 2 години

Другарят Си постави халката на муцуната на руската мечка и успешно я дресира.Руската мечка стана панаирджийска мечка.Китаецът е хитър и си гледа интереса.На *** рашки ще им излезе през носа китайското "приятелство".

88

Анонимен

преди 2 години

Антихристияни. За кой път нападат православна държава ? И тоя на велик ден джуджакаа реши да влезе в църква. Трепереше от страх, не знаеше къде се намира. Ужасно . Нямате място при нас повече.

87

Анонимен

преди 2 години

Точно така, още не сте дозрели до западното общество Лавров, вие сте застинали на ниво болшевизъм и нацизъм. Затова,стойте си в руското пролетарско блато и се дръжте за Азия. Докато и тя не ви обърне гръб!

86

Българин

преди 2 години

И ние не искаме връзки с вас, така че спокойно. Имаме разбиране.

85

однако

преди 2 години

След началото на руската СВО в Украйна на 24 февруари 2022 г, колективният запад наложи безпрецедентни санкции на Русия и прекъсна отношенията си с нея в редица сфери. Лошото е, че западните мерки срещу РФ доведоха до безпрецедентна инфлация и разрушаваща икономическа криза за самия колективен запад.