44

Анонимен

преди 2 години

Безкласово съветско общество! Вдигнете юмрук срещу империалисткия ви враг - Тиквата, Чалгара и тъпияФатмак!

43

Анонимен

преди 2 години

БГ вече е включена от теб и простите кирчовци,чалгаря славчо,и лъжкинята нинова. БГ дава оръжие на нацистите,но се лъже,че това били стари договори,били частни договори и т.н.

42

Анонимен

преди 2 години

Доларът най-надеждната валута! Чети!

41

ДО Българин

преди 2 години

Пич ти запознат ли си с икономиката на България ?

40

Анонимен

преди 2 години

1944 година делът на американската икономика е 53% от световната - повече от всички останали взети заедно. Днес според различни оценки - от 14% до 18%. В същото време САЩ потребляват над 40% от световния БВП. Доларът се държеше единствено на военната мощ на САЩ която гарантираше доминираща позиция на американската валута. Сривът на долара е неизбежен след като приключи специалната операция в Украйна. Целият свят видя, че САЩ са слабаци и вече не са военна сила, доларът вече не е надежден.

39

...

преди 2 години

Демагогията се използва за политически цели,чрез емоционална реторика и пропаганда,насочени към предразсъдъците,чувствата,страховете,суетата и надеждите на лековерната публика..."Демагогът е човек който,проповядва доктрини,за които знае,че са неверни,на хора за които знае,че са ***..."

38

Само Възраждане

преди 2 години

Изпълзя от дупката и тоя дето трябвало да постига синергия с дневния ред на САЩ. Тоя ви натресе канадското продажно мектело Киро както и сега се опитва да ви натресе и Янев дето каза че НАТО е България и България е НАТО.Янев дето ви наложи зелените паспорти и отказа да ги махне. Дето ухилен се снимаше с неадекватника Байдън.

37

Блицкриг

преди 2 години

Те си мислеха, че сега ще проведат един блицкриг, санкциите ще бъдат унищожителни, Русия ще фалира, руския народ ще свали Путин и ще дойде някой като Елцин да им продава евтино нефт и газ на безценица. Е, не им се получи. Руският народ се обедини, фашистите в Украйна всеки ден губят територии, а на запад обедняват, студуват и вече започват да миришат защото нямат топла вода да се къпят.

36

Българин

преди 2 години

До Анонимен 20 Ей, това русофилите сти си еб.. майката, ще си измучите пръстите до кокала за да изкарате някоя рубла бе! ДЕЛА НА ГАЗА В СТОЙНОСТА НА СТОКИТЕ, ОСВЕН ОТОПЛЕНИЕТО В НЯКОИ РЕГИОНИ, Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5-7%!!! кОЕТО ЗНАЧИ ЧИ ПОВИШЕНИЕ НА ГАЗА С 20% ДАВА ОТРАЖЕНИЕ В ЦЕНАТА 1-1,5%.

35

Gogo

преди 2 години

Респект г-н Президент! България над всичко! Отстояваме си нашия нац.интерес и не се месим във войната нито искаме да си цапаме ръцете с братска кръв! Правим вече предостатъчно като приютяваме украински бежанци! Войнилюбците от герб, пп, дб и итн са национални предатели, които не са си научили историческите уроци! Нищо, ще ги научат по трудния начин! Браво г-н Радев за тази реч!

34

Българин

преди 2 години

Предлагам да направим шествие под надслов "Ние искаме война" и да скандираме всички заедно: ние искаме война, ние искаме война, ние искаме нашето оръжие да отива в Украйна! Ние искаме война, ние искаме война и нека първите атомни бомби да паднат на нашата глава! Ние искаме война, ние искаме война....

33

Германец

преди 2 години

Най-добре Украина да капитулира, нали така, Радев? Войната спира, Вова се чувства победител, пуска ни газа. И тоя ви e президент....

32

varg

преди 2 години

България отдавна изннася въоръжение за нацистка Украйна

31

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия фашисти! Целия свят ги видя какво представляват, 8 години избиват собствения си народ. Вижте му само физиономията на фашиста Димитро Кулеба, наглеца, който дойде в България да ни нарежда как да им доставяме оръжия на фашисткия режим в Киев.

30

Анонимен

преди 2 години

АКО бях карикатурист щях да те нарисувам стъпил на два стола/САЩ И РУСИЯ/разкрачен!ОТДОЛУ превозвачи,хотелиери и хлебари го ръгат с байраци!

29

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Къде сме тръгнали да месим с едната юнашка храброст напред. ПП да поиграят на doom , та да им мине.

28

БЪЛГАРИН

преди 2 години

ВСИЧКИ НИЕ ИСКАМЕ ДА УЧАСТВАМЕ ВЪВ ВОЙНА! ЩОМ СИ МЪЛЧИМ НА ИЗПРАЩАНЕТО НА ОРЪЖИЯ, ЗНАЧИ ПОДКРЕПЯМЕ ВОЙНАТА!!!

27

Анонимен

преди 2 години

"Касапи от Сирия измъчвали и убивали семейства в украинско село " Какво предлагате другарю Радев? За да привърши по-скоро КАСАПНИЦАТА, да помогнем на ЖЕРТВИТЕ да се ЗАЩИТЯТ, или да НЕ ПРЕЧИМ НА КАСАПИТЕ да продължават кланетата и изтезанията си? За един НАТОвски генерал изборът е ясен, а за Вас?

26

Плявнята

преди 2 години

И НИЕ ИСКАМЕ ДА УЧАСТВАМЕ ВЪВ ВОЙНА! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е!

25

Анонимен

преди 2 години

Чужди войници да влязат в страната ти, а местните хора ги прегръщат и ги посрещат с цветя. Нета е пълен с клипове. Представям си как укрофашистите са мародерствали собствения си народ за да се стигне до там.