34

Основно правило

преди 2 години

... на бизнеса - Ако бизнесът ти има конкуренция - Унищожаваш конкурента, настройваш клиентите му против него Създаваш му образ на враг и чудовище, отрязваш всички негови възможности да се възстанови и привлече отново клиенти като в същото време използваш трета страна да свърши мръсната работа за да запазиш образа си на честен и почтен търговец.Появяваш се в разгара на "конфликта" като месия, като някой който от състрадание иска да помогне да се избегнат усложнения и ... овлядяваш целия ПАЗАР.

33

Зелен Демократ

преди 2 години

Mисля, че е време да спрем да се дърпаме като магаре на мост и с щедрата помощ на американските ни братя да развием 2-3 мощни находища за шистов газ в Добруджа, а по късно и в Южна България, така ще станем световен фактор и ще сме сред енергийните лидери, където ни е мястото!

32

Бай Тошо

преди 2 години

"Да има за ядене и пиене, българинът така я разбира свободата" бай Тошо го е казал. Като чета коментарите май е бил прав.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "143 лева е тоя месец, мината година беше 32. Това е 400 процента по-скъпо. Защо "братска" Русия ни гърби с 4 пъти по скъп газ? Ти ми говориш за 20%. Дупи се на путин. То заради такива като вас сме все набутани." ДругарЕтЕ получават пълна амнезия, когато трябва да приложат собствените си приказки до техния господар. Няма значение, че Русия ни е гърбила с 400%, важното е, че САЩ ще ни "гърби" с 20% и то не е реално гърбене, защото газа ще се докарва от другия край на света.

30

Анонимен

преди 2 години

Точно тези, които при Ковид мерките ревяха, че губят човешките си свободи, сега са готови да паднат безропотно на колене пед злото и да загубят свободата си завинаги.

29

Анонимен

преди 2 години

Това е добре, руснаците сами ще си видят простотията която вършат. Там ще има всенародна революция против джудж. Самата система се разкапва.

28

Анонимен

преди 2 години

Каква независимост бе ***? 143 лева е тоя месец, мината година беше 32. Това е 400 процента по-скъпо. Защо "братска" Русия ни гърби с 4 пъти по скъп газ? Ти ми говориш за 20%. Дупи се на путин. То заради такива като вас сме все набутани.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Сега вече няма да сме зависими от Русия, ще сме зависими от ФАЩ. За сметка на това обаче ще плащаме 20-30% по-скъпо!" А къде беше ти да питаш защо 30 години плащаме най-скъпия газ в Европа на руските ти господари и защо се загрижи за това ТОЧНО СЕГА?

26

Зaпознат

преди 2 години

Купуват от Русия и ни препродават на тройна цена, това ли е демокрацията :)

25

Анонимен

преди 2 години

Според мнението на много от коментиращите тук излиза, че Путин нападна Украйна за да може САЩ да продават скъпата си газ.

24

Анонимен

преди 2 години

Ся искаме компенсации от ЕС, нали сме екип ,а ние сме най-бедни и сега ни удрят най-много.Да. ама не .....

23

Анонимен

преди 2 години

БайДън вече си е купил едно гърне и събира газ в него за да го прати на България.

22

Анонимен

преди 2 години

До КК Значи според твоята теория, Путин работи за САЩ?

21

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало ще чакаме газ от Япония...

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен23 - честита независимост! Сега вече няма да сме зависими от Русия, ще сме зависими от ФАЩ. За сметка на това обаче ще плащаме 20-30% по-скъпо! Много жалко е да си проС

19

Анонимен

преди 2 години

Да се чете " Работим да си продаваме скъпата газ"

18

Защо така?

преди 2 години

До Анонимен 16 "С тези демократични цени повечето от вас ще бачкат за 1 хляб и парче извара." Прави впечатлените как внезапно и рязко реториката на руските мегафони в България претърпя 180 градусов завой. Само преди месеци, когато се посочваше ниския стандарт в Русия като пример за разлика в упрелвението на ЕС спрямо руската коНчина, ни обянсяваха как парите и имането "не били всичко". Сега изведнъж станаха много загрижени за "стандарта". Защо така?

17

Дойдат ли лешоядите

преди 2 години

в България всичко е приключило.

16

аз

преди 2 години

Ясно за какво е било всичко. Пазарите за газ на ФАЩ са с приоритет пред всичко останало.

15

Анонимен

преди 2 години

България не е сама ние сме Нато и ЕС имаме партньори и знам че ще се справим и без русия не искам да имаме нищо общо с тази бандитска страна Евтината руска ни излезе много скъпо платихме с нашата независимост да евтиното винаги излиза скъпо