54

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да остане от тази фашистка станала през последните години Украйна използваща собственият си народ като просто бройка която трябва да се жертва за да се достигне целта на САЩ в близост до границата на Русия като създаване на НАТО-вски бази там! Уви не им се получи и няма кой да изплаши Русия нито в миналото,нито сега и даже в бъдеще колкото и да си хапете ...от злоба! Русия има всичко от което се нуждае народът и а патуванията в ЕС и САЩ не са толкова жизненоважни!

53

Анонимен

преди 2 години

Путин си присвоява украински пристанища, заводи, особено въгледобивните и металодобивните руди в Донецк, чиста кражба на територия и природни богатства, плюс население, което да му работи.Не видях нито да денацифицира, защото няма какво, нито да "освобождава", това си е чиста реална окупация.

52

Анонимен

преди 2 години

е требва да обяват некакъв успех за 9-ти май, ама иначе като гледам снимките от Мариопол си задавам въпроса от какво са освободили града, от населението и сградния фонд сигурно

51

Анонимен

преди 2 години

До Европа Къде беше ТИ при Тодор Живков? :))) Кажи, чуваше ли ти се гласа, как беше финансово, какво се случваше с ЖИВОТА? Или не е за разправяне?

50

1914

преди 2 години

До Анонименхаха, Донбас е освободен, какви ги бълнуваш?

49

Опаа!

преди 2 години

В подземията има ОЛИО и свежи КРАСТАВИЦИ напред БГ диванна Армия!!!

48

Анонимен

преди 2 години

До Шефрет не, всякакви натовски главорези заснети с биографиите и изтипосани да види светът как фащ и съюзници бранят демократическите ценности.

47

Муахаха

преди 2 години

Русия вече Окупира и напълно Контролира над 100 000 км2 от Украйна като добавим и Крим, то Путин вече си Взе Територии колконо Една България! После ми говорете кой Печелил и какви му били загубите!! Колко струват 111 000 км2 земя?! на Русия и Путин дори евтино им идва при такива придобивки...

46

Анонимен

преди 2 години

Най сетне след два месеца руснаците превзеха нещо.Но Шойгу незнае че още се водят боеве там.Превзелиа са го колкото германците превзеха Сталинград.Шойгу вече е докладвал а Путин доволно е измърморил а Азовстал?

45

Европа

преди 2 години

*** ценности дълбоко се различават от руските разбирания. Няма как една 200 год държава да налага на велики нации с традиции китай, русия, индия, надявам се и ние с нашата 1300.. Да се наредим при тях.... Бесния капитализъм и унищожаване на народности с цел грабеж приключи. Идва нов ред.... За съжаление пак набутаха България в калта. Геноцида над българите е вече 30 г. При Тодор Живков българите са почти 9 милиона. Къде бяхме, къде отидохме.....

44

Анонимен123

преди 2 години

Браво. На руските войници... Успех и с другите градове, и села. НИЕ СМЕ ЗА РУСИЯ.

43

Говедо

преди 2 години

Азовсталь вече е договорен с китайците,ще правят най-големия стоманодобивен комбинат!Що ли не вземат и да си го почистят от плъховете?

42

Анонимен

преди 2 години

Тия подземия нали си имат вентилация, не могат ли да ги обгазат с нещо, което да ги приспи, и така да си ги хванат живи като толкова им трябват.

41

Един там

преди 2 години

Няма наистина смисъл от щурм, ще има много жертви и от двете страни. По-добре да ги изчакат да огладнеят и ожаднеят и сами ще излезнат с белите знамена!

40

Анонимен

преди 2 години

Какво е скрито в подземията? Там насочите внимание. :)

39

от МС И МО

преди 2 години

Сформиран е специален отряд от български командоси под ръководството на Началника на разузнаването-генерал, който в близките часове ще замине за Азовстал и ще деблокира украинските бойци от подземията. В отряда ката доброволец се е записал и генерал Атанасов, който поради ръстовите си характеристики ще може да прониква във всякакви теснини в подземията.

38

Тарас

преди 2 години

Колко шанса ще дадат гадните руснаци на горките азовци да отърват кожата? Ако някой брои, моля, дайте бройката.

37

Анонимен

преди 2 години

Впрочем, нали не вярвате и на дума на военопрестъпника от Кремъл? Ще използват някоя изродска тактика да се опитат да превземат Азовстал. Скоро ще се чуе.

36

Шефрет

преди 2 години

Да пускат газа ,да карат там крематориумите и да се залавят за работа момчетата ,та да не показва Зеленкуту пак чували. Кат е на пепел всичко може с нея да торят градинките

35

Анонимен

преди 2 години

Този така освободи и заложниците в театъра. Приспа ги с газ завинаги и не помисли как ще ги извози до болниците. Всичката им такава. Неандерталци руски