70

До Шпионски игри

преди 2 години

Америка винаги предава "съюзниците си"..............подлъгва ги да се бият, обещава им помощ.............после ги зарязва............последният пример е в Украйна!!БГ-политиците да гледат и да се учат...............защото ако в България стане война..........тъ.пакът Соломон Паси и Роската Плевнелиев първи ще хванат самолетите и ще си спасят задниците!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Българското общество е в тотално незнание по процесите в Украйна последните 15-20г. Елита е военизирано нацизиран. Ако за нас ДС все още е фактор на задкулисие, то в Украйна достъпа до управленски позиции и кариера минава през участие в АТО и последващо обучение в школа на ВСУ. Реално политическа система с избори и др. минава през предварително проверени или приели ситуацията. Всичко инакомислещо бе заплашвано, малтретиран, избито или изгонено.Суверенна Украйна не съществува.

68

Запознат

преди 2 години

Не му се сърдете на Зеленски,все пак ЦРУ държат семейството му за заложници и говори точно това което му кажат!

67

Анонимен

преди 2 години

До Шпионски игри: Зеленски ли нахлу в русия и унищожава руски градове и цивилни граждани, а, ***? Не е ли по логично да се озапти военнопрестъпника в кремъл, който анексира и торнози съседите си от години, а.

66

НЕ РЕВЕТЕ

преди 2 години

И не обвинявайте Путин за всичко..................в Русия има и по-радикални политици от него..............истинските виновници за тая война си стоят в топлите кабинети на Запад ........в Лондон, Париж, Вашингтон и Брюксел и са задействали цялата пропагандна и информационна машина да изкарат черното бяло и да докажат, че ЕДИНСТВЕНО ПУТИН И РУСНАЦИТЕ СА ВИНОВНИ!!!Жалко, че милиони невинни хора ще загинат........ако политиците в Киев имаха малко реазум, проблемът можеше да се реши и без война!!

65

Анонимен

преди 2 години

От щатското а и от посолствата в ЕС са наясно че бг е поробена от русия " държава", с олигарси на руска каишка и все по ясно става че нито НАТО, нито ЕС иска бг в редиците си!

64

Долу САЩ

преди 2 години

Ей тези давамата на снимката,когато и да ги острелящ,ще е късно.Единият е побъркан наркоман,другият побъркан лекар.

63

Анонимен

преди 2 години

ОТ ВЧЕРА ЦИРКАДЖИЯ ОТ КИЕВ ЗАБРАНИ 11 (ЕДИНАДЕСЕТ) ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ , КОИТО ГО ОБВИНИХА В ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ УКРАЙНА И МАРИОНЕТКА НА НАТО !!!

62

госпожа Емилия

преди 2 години

Зеля- марионетката на САЩ.

61

Анонимен

преди 2 години

Може би нацистите от батальона Азов ?! "Киборгите" както те сами се наричат са признали снощи че са загубили още един Топ командир. Полковника от Азов грузински фашист Бахва Чикобава, прочул се със военни престъпления срещу цивилни граждани в Донбас от 2014г. насам, защото говорили на руски ?! А нац.батальона от вчера е в два по малки котела, разсечен от руски части. Иначе тъй смелите фашисти не пускат гражданите да напуснат града и се крият в апартаменти на хората.

60

Шпионски игри

преди 2 години

Убийте го заличете го и да се свършва-върнете света към нормалното преди да стигнем сценарий голяма депресия по поръчка!Предишното правителство пазеше неутралитет този превърна държавата си в клозет!Къде са американските сенатори/Джон Маккейн и сие/ дето разправяха как Америка е зад теб докато печелеше сред младите избиратели!Всички политици сте *** ама ти си най-голямата жива г.,.,ад!

59

Путин

преди 2 години

здраво разбърка картите на глобалистите..................те сега са в шок...........и едва ли ще му простят...........тия хора имат много сила, МНОГО ПАРИ и много власт, държат всички международни организации.............ООН, НАТО, ЕС и най-важното...........ТЕЗИ ХОРА СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗНАКАЗАНИ!!

58

Ганев

преди 2 години

С тази сбъркана политика, която водеше Зеленски, я докара до това положение. Не може да не се съобразяваш с такъв съсед като Русия.

57

Анонимен

преди 2 години

ВСУ печели войната само комунистите в бг не искат да го разберат и осъзнаят! Тази нощ е освободен град Макаров под Киев! Ама статиите в " бг" новинарските сайтове ги списва коношенко и оная кокошка дърта митрофанова. Жалка българия, кирето разправяше че 1/3 от ВСУ " била унищожена" смеех, а то се отнасяло за руската

56

Анонимен

преди 2 години

Без да съм професор, казвам, че Путин започна малка война, за да предотврати голяма, трета и последна.

55

Анонимен

преди 2 години

Ами да хваща влака и да заминава в Москва и да се договаря. Който е на зор, той търси решение. Или чака рашките да му отидат на крака.

54

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах едно видео в което се виждаше как украинските фашисти се криеха в училище.. ООН да предупреди фашистите си да не се крият е училищата..

53

Анонимен

преди 2 години

Кинжал е оръжие без аналог. Тежко им на враговете на Русия.

52

Анонимен

преди 2 години

Надявах се украинците да съберат голяма армия и да треснат руснаците. Все пак са с над 40 милиона население, а няма и 200 хилядна армия с множество проблеми успя да им разбие държавата. Внесто да мисли как да контраатакува и да отблъсне врага, този по цял ден мрънка по телевизора как никой не му помага, при положение, че му е пределно ясно, че никой не иска трета световна.

51

Анонимен

преди 2 години

До сега историята не познава случай някой да е воювал с Русия и да не е бил победен! Викингите са били страшилище и са свършили под мечата ла па! Наполеон и Хитлер също са се опитали докато са били в разцвета си и със същият успех! Украйна е нужното свлачище което да раздели Русия и Европа каза един сенатор от САЩ! На никой не му пука реално за Украйна! Жалко за милионите човешки съдби променени завинаги!