71

Анонимен

преди 2 години

Важното е ние да не сме на мушката! В книгите пострадва главно ФАЩ и най-наглите държави в НАТО. Нас ни пощадяват!

70

Анонимен

преди 2 години

На 9 май ще гръмне ядрената бомба.....

69

Анонимен

преди 2 години

До *** 59 Победи ли Русия??? Нали щеше да превземе Украйна за часове??? Още чакаме...но, май и свършиха ресурсите. "Великата" руска армия май е само за парада на 9 май :)

68

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да "извие лакътя" на тази писачка *** Христова и да я натири далеч от журналистиката, да се ограмотява? Отчайващо умствено и езиково безсилие, гавра с интелигентните читатели. Стига вече аматьорщини, днес.бг!

67

Анонимен

преди 2 години

Малии путинофили русофили и всякава друга своолач направо изкрйзи от злоба,а това е само една статия може и да не е вярна,а може и да е вярна.Обаче различното от тяхното мнение не се приема!Както казават едни хора тяхото магаре е най-мъжко!

66

Тракиец

преди 2 години

Много точен анализ . Диктатора в безсилието си и импотентноста си като нищо може да натисне копчето защото той губи и е безсилен . Това е един опасен психопат и социопат който трябва моментално да бъде спрян и ликвидиран

65

Аноним

преди 2 години

До Нищо новоА "цивилизованият" свят ги репресира.

64

Венелин

преди 2 години

В Мариопул това става - който се е предал - предал. Там има 12 000 до 15 000 военни и нац. батальони общо (колко са останали вече не е ясно). Това е първо за разчистване.

63

Анонимен

преди 2 години

До Ама ние ще преценим 55Обясни как ще пречупи световния ред, по точно с какво ? Нито има икономиката за да го направи, тоест нов световен ред, нито е има армията, кажи с какво :) Работил съм на такива места като охрана, дето имаше рашки и рускини постоянно, вервай ми, те просто живеят в друга реалност, нищо че са бедни, важно е света да ги зачита като велики :)) Вместо да си развият икономиката, да станат развита държава......те само дрънкат оръжие, шейм :))

62

Анонимен

преди 2 години

Псохопат - кратко и ясно

61

Путин е сменен

преди 2 години

Този, който виждате е неговият нескопoсан двойник, доста по ограничен от истинския Путин.

60

Анонимен

преди 2 години

Маруопул другата седмица ще падне, после следват Херсон, Одеса и накрая - Куеф! За девети май ще има един Грийнбой, който ще подсмърча и сълзичките му ще капят по листа с текста на капитулацията.

59

Н Марков

преди 2 години

ъветските комплекси от системата на ПВО, които ни дадоха руснаците преди много години, нямат никаква работа в Украйна и договора ни за членство в НАТО не ни задължава да ги даваме. Това са вечни оръжия с няколко предназначения без аналог в държавите от НАТО!!! Такива оръжия се дават от руснаците само на много близки за тях народи на които имат изключително и лично доверие, че няма да бъдат употребени срещу военно-политическите интереси на Русия. Ако нашето държавно и политическо ръководство изпълни сляпо искането на Пентагона, това ще означава подписване на смъртните присъди на всички българск

58

Аноним

преди 2 години

Реших да видя какво казва украинската медиа segodnya.ua. Челното заглавие е "86-летний Ален Делон решился на эвтаназию: актер хочет добровольно уйти из жизни".Както се казва, положението е безнадеждно, но не е сериозно!

57

Анонимен

преди 2 години

Путин защо още ги жали тия нацисти, а не ги започва по пълна програма. Без милост - наред. В едва война - невинни няма!

56

Анонимен

преди 2 години

Русия е свобода .. от хоризонт до хоризонт, цял континент по голям от Европа, все едно да победиш континент. Но не от претъпкания ти град където умираш по няколко пъти на ден с мисълта че поне си богат!

55

Шаши

преди 2 години

За да коментираш, Русия трябва да я познаваш. Нищо не знаете, за хората, убежденията и схващанията на руснаците. Тези вряскания не са подплатени, даже и с познания за културата и традициите на отделните народи. Смешно е.

54

Размисли и страсти

преди 2 години

Подобни анализи от рода "Какво е искал да каже автора?", щото видите ли вие нямате достатъчно ум за да разберет, е първо обида към здравомислещите хора и второ чиста проба пропаганда за масите. Не благодаря! Слаб 2!

53

Анонимен

преди 2 години

има ли линк към тази реч? защото така представени си е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА !

52

Соросоиди

преди 2 години

Фалира ли вече Русия. Украинската армия победителка кога влиза в Москва?