13

Анонимен

преди 2 години

МУХАХАХАХАХА......натози ПО-голямата част от действащата армия е в СЪСЕДА и казва, че видиш ли западът се држал ВОЙНСТВЕНО!!!!!!!!! МУАХАХАХАХА!!! ТОЗИ Е НА НЯКАКЪВ НОВ ВИД ДРОГА!

12

Анонимен

преди 2 години

Отекват думите на Байдън! Путин е war criminal! Днес са ударили театър с над хиляда човека вътре. Русия е зло, руснака е символ на злото и беззаконието, така ще е много години напред, докато Русия не бъде напълно разоръжена!

11

Анонимен

преди 2 години

Таварищ Путин, нали санкциите бяха само от полза за Русия и нейната икономика. Защо сменихте плочата? Аз тъкмо се зарадвах че след тия санкции икономиката на Русия ще задмине САЩ и Китай взети заедно, а то се оказа че не било баш тъй както го казвахте.

10

Анонимен

преди 2 години

:) Злото джудже ще напечата и раздаде рубли на поданниците ... :)

9

Хахаха

преди 2 години

Този вече не е добре. Говори като късният волен. Вкарайте го в клиника заради параноидната шизофрения. Руският народ е време на вземе съдбата в ръцете си. Пълен погром на фашистите, които ги управляват в момента и кликата около путин. Армията да влезе в ролята си и да разстрелян всички от фсб и милицията, и да поеме пълен контрол над Русия.

8

Анонимен

преди 2 години

Хитлер навремето местел несъществуващи армии по картата, така и този сега раздава несъществуващи пари на хората.

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Абсолютно съгласен съм със сравнението на Володя. Уточнението,обаче,че семитите всъщност бяха фашистите,ще дойде малко по-късно. Защото през Втората Световна Война,в която Русия не участвуваше,освен като защитница на Отечеството и Човечеството рускини бяха клани бременни в кървавите сексуални оргии на евреите Хитлер,Гьоринг,Химлер и прочее. Защото . Нима някой е забравил еврейският Joy Division! Володя ще припомни !

6

Анонимен

преди 2 години

Военнопрестъпник.

5

MaйMyнaтa

преди 2 години

Kyчeто скача спорет тоягата, а таэи малка каэва жужето

4

Знаете, знаете!

преди 2 години

Нали знаете? : Каквото и да напишете за Путин отзад ще оттекват думите на Нуланд: "САЩ във Украйна има биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците"

3

Натовеца

преди 2 години

Прав е човека !Запада си показа истинското лице злобна фашизоидна нацистка омраза и русофобия отвъд всякакво човешко разбиране !Сори ама е така, с какво са им виновни обикновените руснаци ,руснаците в чужбина които стават жертви на тормоз само заради националността си !Съжалявам ама този запад си заслужава изпепеляване!Дивашки русофоби!Хак да ви е

2

Анонимен

преди 2 години

Фашиста не знае къде се намира. Войната е мир, загубата е победа, заплати щял да увеличава все едно Русия е 99.99% национализирана икономика. Неам думи!

1

И аз ТАКА!

преди 2 години

разбрах една от западните ценности! ТЕ се борят против расизма - тоест против всичко руско.