77

Анонимен

преди 2 години

Смешната и парцалива руска " армия" ще бъде разкъсана на парчета и ликвидирана за часове от ударните батальони на ВЕЛИКАТА US ARMY! ВСЪЩНОСТ ТОВА НЯМА ДА Е НЕОБХОДИМО ЗАЩОТО ВСУ НА УКРАЙНА УНИЩОЖАВАТ ПРЕД ОЧИТЕ НИ ПУТЛЕРИСТИТЕ ПОРОБИТЕЛИ С ХИЛЯДИ ЗА СУТКИ! СЛАВА УКРАIНИ СЛАВА АЗОВ СЛАВА ГЕРОЯМ!

76

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на русофилите руски бомби по главите хехехе

75

Кики

преди 2 години

Кремъл , е пълен със старци *** , наркомани и алкохолици.На тая сбирщина и е все едно каква част от планетата ще унищожат.

74

Анонимен

преди 2 години

До къде я докарахме, нашите *** да се молят хер Путин да пуска бомби над България.

73

Анонимен

преди 2 години

На прага на първа световна операция е.

72

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска ядрен апокалипсис. Никой. Да не са де*били? Но и Никой не иска враг да му диша във врата. Това важи в момента за Русия, но не веднъж е важало и за САЩ и колкото и да не ви се вярва, американците са постъпвали по същия начин, по който Русия днес. Нещо като присмял се щърбел на хърбел.

71

Хибридна война

преди 2 години

В социалните мрежи хейта е забранен и се наказва със бан освен ако не псуваш руснаци и путин!Мисля,че демокрацията ви е по зле и от комунизъм!Дано тая смотана война роди нещо по добро от 2-та строя защото не струват и ми се ще нацистите да бяха взели света!Поне нямаше да ми пробутват за филмови звезди нег.и които са хем пед.ли хем нарком.ни хем лъжци!

70

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да бъде свален незабавно!

69

Анонимен

преди 2 години

Лицемерието и самонадеяността на Европейските лицемери са безгранични,да не дава Господ на тия които управляват в Москва съвсем да им падне пердето,явно цялата тая самодоволна сгааан не си дава сметка какво може да се случи с добре уреденият им но Кратък животец!

68

:(

преди 2 години

Умират деца, момчета, мъже и жени. И то заради един човек - Путин,. Ако той умре това безумие ще свърши на следващия ден.

67

Анонимен

преди 2 години

В България съм сигурен че русофилите много биха се радвали Русия да реши да ни нападне - освободи в техните очи и докато се радват по някое време руска бонба ще взриви къщата им.

66

Анонимен

преди 2 години

Третата световна война започна декември 2019. И България загуби битката. Руската пропагандна антиваксърска машина ви прегази.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "А ако в резултат на тази интерпретация ти пусне некоя ядрена бомба дали ще си толкоз наперен бре Матю ?" Путин - жена и деца в Швейцария. Песков - щерка в Париж. Лавров - щерка в Лондон, щерка в Ню Йорк. КАК да стане, КАК? :)))))

64

Скоро Истинските

преди 2 години

Украинци, ще се погрижат за Грийберг и с това войната ще приключи - Украйна ще е Демократизирана и ДеНацифицирана!

63

Анонимен

преди 2 години

Само защото Путин искаше украйна да е демилитаризирана, а краварника и нато напъваха да я налазят.

62

Анонимен

преди 2 години

За Светът не знаем, ама една амбицирана да е Империя държава на изток от нас сама се е запътила и стои на този праг.

61

Анонимен

преди 2 години

Според русофилите в България всички който са против Путин са виновни,само той е прав.И всички тези който харесват против Путин са фашисти и требе да се унищожат.

60

Анонимен

преди 2 години

Докато путин не увисне на въжето, мир в света няма да има.

59

Анонимен

преди 2 години

Не. Ако ЕС и САЩ спрат да се месят войната спира още днес. Русия иска свободни двете републики и признаване на Крим. Не иска Украйна. Не й трябват неонацистите й. Даже счита, че няма по-голямо отмъщение за Европа от това да ги връчи неонацистите на ЕС, че да им видят истинското лице. Дайте на мечката това което иска в този момент и мира е гарантиран. В противен случай нещата ще ескалират, но не в Украйна и не в Русия. Движим се по ръба, но още има шанс и то голям.

58

До 68

преди 2 години

Ако Русия пусне ядрена бомба, до 20 секунди след това ще бъдат пуснати десетки такива срещу нея.