35

Анонимен

преди 2 години

Урвентията Нела си я знаем. Винаги в позиция за качествено облизване на джендъристки диреци. Едно писание няма в друга посока. Нито едно.

34

Анонимен

преди 2 години

Абе миналата седмица на сайта на НоваТВ пуснаха анкета " Подкрепяте ли действията на Русия в Украйна". После анкетата бе преждевременно премахната след като резултата достигна 61% подкрепа за Русия.. Ей това ако не се нарича манипулация..

33

Анонимен

преди 2 години

пишете в инета -аллея на ангели и ще видите колко деца са загинали в донецк

32

Анонимен

преди 2 години

'' Как медиите в Русия заблуждават '' ............................... ами съдейки по случващото се в Украйна, всеки човек с нормално мислене веднага би се запитал - защо всички тези хора бягат от 'освободителите' си ?? Може би защото всички са фашисти ... и майките и бебетата и бабите и дядовците ... всички са фашисти, според руската пропаганда, а украинците сами бомбардират градовете си ... трябва да си с лоботомия за да повярваш, но много българи вярват в това. и тъжно и страшно!

31

Анонимен

преди 2 години

Западните прогандатори нямат шанс у нас да обрънат общественото мнение защото тази война тече от 8 години,всеки бг,който се интересува знае от кой,как и защо. Освен това по исторически причини бг народ никога няма да застане срещу руския народ,ако ще да спрете целия нет,всички тв, и телефони дори...и да тръбите от сутрин до вечер ,че руснаците ядат малки деца.

30

Анонимен

преди 2 години

Ми не знаем. Нали ни забранихте да ги гледаме. А така на пропаганда да вярваме, ами някак сме имунизирани от времето на Работническо дело.

29

Анонимен

преди 2 години

Как *** христова просто приписва статии с гугъл преводач и после пише че работи по тях?!?..., а иначе има си карти, има си сводка от всички, всеки може да си направи изводите като ги съпостави и анализира

28

Анонимен

преди 2 години

Как не Ви е срам и Вие да публикувате лъжи? Не е ли целта на медията точно обратното? Жалко, че тя работи за интересите на САЩ!Достатъчно информация има, за да знаем, че това което публикувате не е истина. Просто е Жалко да се излагате толкова грандиозно всеки божи ден!!

27

Някой

преди 2 години

А защо в България пък спират руски канали? Ние нямаме ли право да чуем и видим и другата гледна точка? Това не е ли също цензура? Едно време същото се правеше с DW, Свободна Европа, VOA... сега наобратно, май пак имаме Желязна завеса.

26

Анонимен

преди 2 години

А защо всички кравари в сената им са без маски, прегръщат се и се целуват в дива радост, че направиха война в Европа. Долни лицемери!

25

инфо

преди 2 години

Житель Мелитополя записал видеоролик, в котором показывает, как изменилась жизнь в городе с приходом российской армии.Он показывает тихие, хорошо освещенные улицы, проезжающую мимо скорую помощь. По его словам, горожане организовались для посменного патрулирования города в поисках мародров.

24

Хаха

преди 2 години

Те освен тяхните, нашите как заблуждават няма да ви кажа. Може ни след унгария сме най-путинофилската европейска страна. Те даже и унгария започнаха тея дни да си пропонят как ги газиха руски танкове 56-а година. Друго си е да дойдат да те освобождават братюшките.

23

Анонимен

преди 2 години

А как медиите в цял свят заблуждават всички за войната?

22

Анонимен

преди 2 години

Някой с основно образование е писал тази статия !!! Жалки,жалки .....

21

Анонимен

преди 2 години

"...С 24 февраля по 2 марта суммарные ориентировочные потери личного состава российских войск в Украине составили 5840 человек. Уничтожено - 30 самолетов, 31 вертолет, 211 танков, 862 боевых бронированных машины, 85 артиллерийских систем , 9 средств ПВО, 40 реактивных систем залпового огня, 60 цистерн с горюче-смазочными материалами, 3 БПЛА оперативно-тактического уровня, 2 легких скоростных катера, 355 единиц автомобильной техники..."

20

Анонимен

преди 2 години

ВИдяхме кой лъже - героите от змийски остров, ракетата в Краков, прегазените цивилни с танкове - за всичко ни казаха РУсия, и накрая излизат укронацитата виновни. Такова лъгане не е имало и по време на ковид пропагандата... РУсия печели с минимални цивилни жертви и отлична военна стратегия, нещо тотално непознато и ужасяващо за краварите

19

Анонимен

преди 2 години

Те и по Северно Корейската национална телевизия преди време съобщиха, че техни космонафти успешно са кацнаи на Слънцето. Взели са проби от повърхността му и са се прибрали успешно. Предпазили са се от високите температури и слънчева радиация, като са пътували предимно през ноща. Повечето хора в Северна Корея са убедени, че това е вярно. Все пак националната телевизия го съобщи.

18

Анонимен

преди 2 години

наще медии лъжат по натиска на америка както и европейфските медии

17

Анонимен

преди 2 години

Повечето българи уж подкрепят Русия срещу борбата с "неонацистите", но тези българи са същите "неонацисти" срещу турците и ромите в България. Фанатизма към Русия е от омзаза към турците. Излиза, че подкепата в тази война на българите към Ресия е двуличие или може би шизофрения!?

16

Градински

преди 2 години

Kак, както и вие, вече 2 години;)