27

Анонимен

преди 2 години

След като на 3-я ден от военната операция сраженията се водят в столицата, колко време да издържи още тая столица??? Няма да е повече от още три дни най-много.

26

Анонимен

преди 2 години

Вестникарски фантазии. Абе кат лъжете имайте предвид, че навсякъде в Киев има камери, предаващи на живо. Снощи са се тепали различни националистически групировки. Никви войски няма още в града както и е написано по-долу в текста че все още се прегрупират. И в текстовете си противоречите и няма логика.

25

Анонимен

преди 2 години

Мир и спокоен живот искат обикновените хора!

24

Анонимен

преди 2 години

На кое да удържи? На зимата ли? Вероятно да.

23

Василев

преди 2 години

Народът в Украйна сам излезе и сам избра своят път на развитие, а именно да бъде част от свободна,просперираща и демократична Европа!Фашистът Путин може да спечели войната , но как ще спечели украинския народ на своя страна, това ще бъде пак едно мъчително съжителство, когато пак ще работят за жълти стотинки, а руските олигарси ще източват ресурсите и жизнените сили на държавата!Тази война Русия може да спечели само, ако спечели на своя страна народа, защото трябва да живеят заедно!Баладар!ЦРУ

22

защо се бият

преди 2 години

Никой няма да помогне на Украйна. Това е факт. Съответно те нямат шанс за победа в този конфликт(война, агресия). Защо просто не капитулират. По-малко убити, ранени. По-малко щети. Киевските тикви спазват заповедите им отвън, а пред портите им война.....бял флаг и край.

21

Пинко

преди 2 години

Днес мисля да хапна ***

20

Джуджето съм

преди 2 години

Имах тежко детство, изолиран живот,имам и мания за величие,затова съм толкова злобен и недоверчив.

19

Анонимен

преди 2 години

До 18 angusЯвно гориш от желание да заминеш на оня свят ! Ще ти се помогне и то много скоро и си напиши още днес завещание за доларите от сороскотоНПО

18

Анонимен

преди 2 години

"Знам 100 начина да изкарам руската мечка от бър-логата й, но не знам нито един начин да я върна обратно там" (Бисмарк)

17

Анонимен

преди 2 години

14 а приятеля ти каза ли от къде точно идва това оръжие? Защото аз се обзалагам, че у нас няма толкова в цялата ни армия? Та, ако Украйна не се е готвила за война и не е провокирала нарочно, как се оказа че има хиляди автомата за раздаване и милиони патрони? Я военните да кажат по какви канали и от къде е дошло това оръжие!

16

Анонимен

преди 2 години

Браво на Русия,спаси Украйна от фашистите!!!!Дано скоро разчисти и България от Ени...пари,че в България вече няма истински мъже ,които да е защитят от Крави и ряза...ни карабини!!!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да се предаде.Киев се защитава и никой не бяга.И президента и правителството и кмета Кличко са там и ръководят отбраната.Украинците никога няма да се предадат.

14

Анонимен

преди 2 години

До 14 АнонименВбе4ра е пуснат десант от чеченския спецназ та твоя приятел може и да не са обади вече

13

Анонимен

преди 2 години

Укрите извеждат мирни граждани на улиците, раздават им коктейли *** и ги принуждават да стоят навън, вместо да се приберат в укрития. На практика ги позват като жив щит. Това е от най-мръсните практики на терористите. Да се скриеш между мирното население.

12

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде обесен на червения площад от свойте. Русия ще загуби тая война.

11

angus

преди 2 години

Смърт на Путин !

10

СЕФТЕ КОМЕНДАНТСКИ

преди 2 години

Винаги е имало двойни стандарти откак свят светува. Включително и за войните и за това как умират невинни хора. Бомбите на Клинтън над Белград бяха хуманни, а тези на Путин са кръвожадни!

9

Анонимен

преди 2 години

Снощи говорих с мой приятел украинец от Киев. Каза ми че само вчера са раздадени 35000 автомата на граждани в Киев. Той също е взел автомат и няколкостотин патрона. В блока в който живее всички са въоръжени и вчера цял ден са правили коктейли *** с бензина от личните си автомобили. Каза че руската тактика е глупава да атакуват на малки диверсионни групи и където се появи такава група набързо е запалена и избита. Според него е абсурд столицата да бъде превзета.

8

Анонимен

преди 2 години

Руснаците както винаги се държат мъжки и играят по правилата, това ако беше САЩ досега да имаше поне две атомни бомби и после извинения и мемориали