72

Анонимен

преди 2 години

Американците не са адекватни нещо.Защо избраха тоя дрът прилеп,а не по-млад човек?

71

Анонимен

преди 2 години

То са взривове,то ракети,всички провокатори искат да запалят войната.После ще реват ама...

70

Анонимен

преди 2 години

Няма да тръгнат войници а хибридна с дронове докато е на украинска територия, Ако Украйна влезнат в Русия тогава ще има вече истинска война.

69

Анонимен

преди 2 години

всички протести в америка са платени от самите власти няма спонтанни такива

68

Анонимен

преди 2 години

Тоя бай Дън взе да ми мяза на ония дето предричат края на света.Беше 16 февруари,сега отложи,ама пак уж за скоро.Започвам да си мисля,че му се иска да познае и да го признаят за велик врач!Май е изкуфял тоя старец?!

67

Анонимен

преди 2 години

В кои следващи дни? Нали според разузнаването ти, Путин щеше да нападне Украйна на 16-ти този месец? Не ти ли писна да се излагаш бе пич?

66

Ха!!!!!

преди 2 години

До сектант- А ти от коя си? Знаеш ли каква идеология изповядват БЛМ и антифа? Марксизъм! Та и знамената им се веят по американски посолства и ЕС! И кой ги финансира. И кой назаначава "политици" като Трюдо, Макрон, Меркел и Байдън? Не ни ли стига това което преживяхме вече през комунизма? Колко пъри ще опитват тази идеология на гърба на народите? Та сега и на Запад?

65

Анонимен

преди 2 години

Поне едно е сигурно - заплахата от руския ботуш, доведе до край на ПЛАН-демията и тъмните игрики на Бил Гейтс и компания... Не случайно изведнъж решиха че "ПЛАН-демията затихвала"! Така както нацистката гресия от 1939г. слага край на Големия терор на Сталин от 1937 - 1938г., довел до милиони жертви сред собствения му народ... Просто поредния случай в историята, в който един негодник надхитря други негодници

64

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!!- Да! Очевиден е примера в Канада сега. Леви комунистически групи там нападат с брадви тръби гориво. Както БЛМ и АНТИФА палеха градове и бизнеси в САЩ! И правителството не си мърда пръст дори. При бити и убити полицаи! Но хора които мирно протестират само за да ги оставят да работят и си изкарват хляб за семействата си, ги арестуват и бият днес. А медиите мълчат, доходно!

63

Анонимен

преди 2 години

Под ,руски език" имате предвид старобългарски ли? Малко осъвременен и с типично руски думи като бутерб рот и блокнот...?

62

Ха!!!!!

преди 2 години

До London Calling- За НАТО си прав. И за това че така сме предпазени от КГБ- Путин. Но за това че глобалистите с тяхния Нов Ресет и терора над демократичните държави, стъпка по стъпка убивайки демокрацията и всички човешки свободи,- трябва да ни притеснява. До неотдавна го преживяхме това. Да субсидират марксически бойни групировки и ползвайки комунистически методи, не е добър сигнал. Западните демокрации не са това което бяха! Или бъркам нещо?

61

Някой

преди 2 години

Тъпия кравар се изцепи с поредната измишльотина. Не иска да разбере, че Русия никого няма да напада, а демонстрира мощ за да откаже дори и намерения на другите да нахлуват и откъсват нейни територии.

60

Анонимен

преди 2 години

До 52 Хънтър Джо Байдън беше включен в топ мениджърите на Бурисма за срок от пет години, от 2014 г. до 2019 г., като получи от там общо четири милиона долара, които, по собствено признание в мемоарите му, е похарчил за алкохол, наркотици и жени.

59

Анонимен

преди 2 години

Този дъртак няма ли скоро да се махне. С неговият изкуфялсъл мозък ще запали световна война. Той като се е вече наживял и мисли че светът свършва с него. Има толкова много невинни хора и деца които ще загинат заради това слабоумие. И Зеленски му каза да не подстрекава за война а също и разбива икономиката на украйна.

58

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Киев ще постеле червения килим и ще предаде ключа на града на Путин.

57

Анонимен

преди 2 години

Киев не му трябва на Путин а ще държи войната далече от Москва и ще тръгнат бежанци към Полша и тогава Путин ще получи нова буферна територия без украинци.

56

Анонимен

преди 2 години

Байдън: Руските сили ще тръгнат към Киев в следващите дни и никога повече няма да чуем за тях.

55

Пловдив

преди 2 години

Изкуфял ***,на 16.02.щяха да нахлуват,никой не ви вярва вече.Долняк.

54

Анонимен

преди 2 години

Путин влиза в Киев. Байдън го приветства и обявява за император на Украйна и го моли да освободи Донбас и Крим.

53

Анонимен

преди 2 години

Украйна назначава Путин за цар на Украйна и той ще обедини пак държавата Украйна, както през съветско време.