20

Чоко

преди 2 години

Тиквата, нали прекрати 3 енергиини проекта. Сърбайте му попарата сега!

19

Въпрос

преди 2 години

Който е на ток, може да е 15% нагоре. Които сме на газ, нещата са по 2 за декември и по 2.5 за януари. За миналият януари ми беше 200 лв, за този 550. Това колко процента инфлация е казвате? Mай около 200%. Промяната, ако продължи не знам как ще изкараме годината.

18

От Енциклопедията

преди 2 години

"Готфрид Федер (на немски: Gottfried Feder) е германски инженер и един от първите последователи на Адолф Хитлер и нацистката партия. Той е икономическият им теоретик. Именно, една от неговите лекции, изнесени през 1919 г., привлича Хитлер в партията." значи не било за раса, а било за Икономика и по-точно за Банкова система, щото на това ка обект книгите на Готфрид Федер, но все по-трудно се намират, защото БогоИзбраната Раса ги гори, щото били текст на Омразата!

17

Анонимен

преди 2 години

Ей затова до края на годината биткойна ще е половин милион лева.

16

Анонимен

преди 2 години

Затова пък мисирките постоянно говорят за измислената къща в барселона и розовити га щи на кирчо и кокорчо,които уплащиха путин и той бяа от украйна след като чул глупотевините на кирчо

15

гласувайте!

преди 2 години

До пафза разбойниците!!!

14

ПроЧетете

преди 2 години

книгата на Gottfried Feder още от 1919 година и ще видите за какво иде реч!

13

GG

преди 2 години

Това е най-голямото покачване на цените от повече от 13 години насам.Това изречение казва всичко . Някои казваха, че нямало как да бъде по зле при Герб. Е вижда се, че има как

12

Анонимен

преди 2 години

Ако официалната е 11%, реалната я смятай по четири. На ръба сме да се загуби всякакъв контрол и да стане хипер. На всичко отгоре не е само у нас, ами по целия свят.

11

АНонимен

преди 2 години

Опитвайте предсрочно да закриете всякакви кредити, настават смутни времена, нямате нужда и кредити да ви висят по главите. Погасявайте, малко по-пестеливо и така.

10

Анонимен

преди 2 години

В другите европейски държави инфлацията е два пъти по малка от тази в България. Явно , че бъгарският олигархистичен модел изсмуква и малкото жизнени сили на редовия данъкоплатец

9

Виц на Годината

преди 2 години

Ако вие Печатите Пари в Мазето - това е Углавно Престъпление. Ако ЮдеюСемити Печатат Пари в Мазето - това е Централна Банка!!

8

Муахаха

преди 2 години

Скоро цяло Ново Поколение, ще Разбере за Какво беше 2-рата Световна, не за Някаква Супер Раса, както Пропагандата на ЮдеюСемитите вписа в Учебниците по История, а за Спасяването на Човечеството от Системата на Инфлационно-Лихварското Робство създадена от ЮдеюСемит-Банкерите! Дерзайте, който не Позвана Истинската История - повтаря Старите Грешки!!

7

Анонимен

преди 2 години

Високата инфлация у нас до голяма степен беше предизвикана от скъпия ток.---------------Бойко Борисов, Иван Костов и останалите герберо-седесари трябва да бъдат съдени най-сурово за спирането на строителството на наполовина изплатената от държавата АЕЦ Белене.

6

Мишо

преди 2 години

Нафлякал съм всичко в апартаменти. Мен инфлацията не ме лови, докато има балами да купуват в София.

5

Анонимен

преди 2 години

Промяната продължава

4

Ти

преди 2 години

До Анонимен N2, на кой квят живееш? Обичайно у нас (за двама) - 70-80 лв. покупки седмично, така беше доста време. Вчера, в същия магазин, същите продукти, но без перилния препарат - 110 лв. Сметките за ток и парно - при почти идентична консумация със същия период на м.г. - 15% отгоре. Даже е много "мека" статията.

3

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че която и партия да беше на власт инфлацията щеше да е същата. Цените на енергоносителите помпат цените на всичко останало. Разбира се има и злоупотреби, и точно тук правителството трябва да се намеси..

2

Анонимен

преди 2 години

аз не съм съгласен с статията, това не е вярно и само се води война против правителството. Кой ви плаща да пишете такива неща за инфлация и глупости? защо обслужвате мафията точно сега?

1

паф

преди 2 години

така е - гласувайте пак за тия крадци, като сте балами