49

Брей, много умно

преди 2 години

В България до сега няма изолиран Омикрон, нали така? Официално няма. Този математик от къде знае, че ще протече тежко при нас? На сутрешното си кафе ли е гадал? Или го е сънувал. Просто хипотези, целящи да накарат повече хора да се набоцкат. Жалко за пенсионерите, които за едни мизерни 75 лева, се втурнаха да се бодат. Пак ще се разболеят, защото тези препарати никаква работа не вършат, дано им стигнат тези 75 лв. за лекарства. Бедни хора най - лесно се манипулират. С жълти стотинки и трошички.

48

Анонимен

преди 2 години

Лъчката да обясни защо има цунамите на запад - нали зелените сертификати работят?

47

Бунт

преди 2 години

Време е за граждански бунт!!! Стига вече, то всяко нещо си има лимит. Това е арогантен абсурд!

46

Анонимен

преди 2 години

Нали забранихте на неваксинирани да се шляят по молове и барчета. Сега искате да затворите наваксаните или аз не разбрах логиката? Лъче, покривай се вече някъде, че да не те събираме по клоните скоро.

45

Анонимен

преди 2 години

Никой не умира от измисления Омикрон, ама в България няма да е така. Тез докато мислят за здравето ни, могат и от глад да ни уморят, докато четем и вярваме на глупостите им. Плашещо много глупости!

44

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света казват че протича по-леко, той, йок! Всички наопаки, той, на терсене!

43

Алекс

преди 2 години

Този е по кух и от Витанов.Математик разбира от Омикрон.Бурен смях в залата.Липсва ми мнението на някой тракторист.

42

Анонимен

преди 2 години

Че мрем още докато не станем 5 милиона.Какво стана с преброяването? Колко сме Българите в България?

41

Бай Нютон

преди 2 години

Тъкмо щях да напиша-в "нормална държава", този щеше да полежи в затвора за всяване на паника сред населението, но се замислих коя държава всъщност е нормална...

40

Анонимен

преди 2 години

И за ваксинираните ли? Много гаден номер. Ами ако имат всички ваксини и бустери?пак ли ще са затворени? Ееее.

39

Помориец

преди 2 години

Продавам прясно уловен чернокоп, 8 лв/кг. Бори омикроня, защото има омега-3 мазнини. Продавам и хубаво поморийско червено винце - мерло, имам и малко алжирка от Еркеч, - 4 лв./литъра. Яжте рибка, пийте винце и ковидя бяга от вас.

38

Анонимен

преди 2 години

Ми Лъчо при толкова неваксинирани щом досега стана вече 2 години върлува уж има м ного не преболедували значи имаме стабилен имунитет

37

Анонимен

преди 2 години

От кога нищо не правещи книжни плъхове имат правото да се обаждат и да дават предложения да затварят тези, които ги хранят? Алооо? Няма ли някой терминално болен да отидв и вземе със себе си това недоразумение на обществото и природата?

36

22

преди 2 години

Крайно време е всички които участват в Ковид Цирка, като разпространяват умишлено Ковид-заразата , тровят хората, правят стъкмистиката, плашат хората, дезинформират умишлено, натрапват убийствени протоколи за лечение, изпълняват и създават политически решения във въвеждането на Новото Нормално ДА БЪДАТ Разстреляни или Обесени, като им се даде ДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОР сами да изберат средството с , което да се избавим от тях и така ние нормалните да се справим с пЛандемията

35

Перничанин

преди 2 години

От "обичайните заподозрени" единствено баба Радка и доц. Гломб вече втори ден липсват. Сигурно едната ще ни честити Новата в 12 без 5, а другата ще е водеща на новогодишната програма по бтв

34

Анонимен

преди 2 години

В другите държави хорате не умират от омикрон дори в южна африка, където са 30% ваксинирани. При нас обаче ще направим всичко възможно да уморим максимален брой настинали хора.

33

Е, па...

преди 2 години

Не е зле всяка жаба да си знае гьола. В случая - математиците да си гледат математиката и да престанат веднъж завинаги да се месят в материя, която не разбират! Навсякъде новият щам протича леко, въпреки че в супер ваксинираните страни, новите заразени са страшно много, т. е, ваксините не предпазват от заразяване,но този факт някак много удобно го подминават с мълчание. Смъртността при нас е висока от повече от 30 години, така че, който очаква сега тя да е ниска, е меко казано наивник.

32

Анонимен

преди 2 години

Който е ваксиниран, може да бъде спокоен, заяви той-------Ваксата е крайно неефективна. Ваксан или не, все ще ми тече носа, все ще имам температура и все ще го преболедувам.

31

Нане

преди 2 години

Тоз, ще е Мис Снежанка на България 2022 година...)))

30

Алооо

преди 2 години

Аре и другият *** л о у мник надава глас. Вижте във "великия" израел вече какво мислят да правят. Ужаса на всички васкари... Накрая ще чуят Мангъров какво говореше от самото начало. Доказаха се, че всички мерки и ваксини са безполезни.