71

Калеко Алеко

преди 2 години

Какви проблеми бре Кире, нали всичко беше цветя и рози в обещанията ти за светло бъдеще, само чакахме да вземеш Властта за да потекат реки от мед и масло и от небето да се посипе златен дъжд, а сега проблеми и то във всички възможни сфери...Когато ГЕРБ пое управлението в условията на Световна икономическа криза и провалено правителство на БСП, тогавашният финансов министър Дянков каза простичко, че пицата ще е постна, но ще я има, а твоята пица гранирана със щедри обещания ще я има, ама друг път

70

Анонимен

преди 2 години

Пък аз си мислех , че проблемът бил , че имаме само един мост над Дунав.

69

Боже

преди 2 години

Тоя живее в някакъв розов балон, но днес от Брюксел изглеждаше като сдъвкан и изплют! Никак не беше щастлив! Добре, че интервюто е на запис, за да може да се отиграва всяка розова фраза! Кух!

68

Кире чуй ме

преди 2 години

Ако не почнеш веднага борба с корупцията и бедноста и да я караш прозрачно с народа да се спитваш бегай докст си жив.За сега само дрън брън.млъкни действай

67

Новият Политик

преди 2 години

ще си остане Велик Британски Сериал! който не го е гледал - много е загубил!!

66

Dea

преди 2 години

Вместо да ходите в Брюксел при тези травестити ,идете в някой български град,село ,в завода,във фермата на полето.Запознайте се с проблемите на хората и започвайте да предлагате решения.Стига с тези Македонии,Истанбулски конвенции,зелени сертификати и инжекции.Това са малоумщини.Слезте на земята и работете за българите!

65

Анонимен

преди 2 години

Тия, като гледам и слушам, нема да изкарат до пролет! Паветата че дойдат преди кокичета!

64

Тоя

преди 2 години

требва да е с Фалшиви Дипломи, дали има Доблестни журналисти в БГ, които си направиха труда да му проверят Дипломите?!

63

Кире ти ко завърши?

преди 2 години

Ич не ти личи.Явно си си платил.

62

до 74

преди 2 години

Джокер : ако гледаш видеото от спалнята на Бо, кадър по кадър, там където се вижда отражението на жената в огледалото, много ясто се вижда гривната на ръката й. С тази същата гривна може в Интернет да намерих 10-ки снимки на Съпругата на един бизнесмен, която беше спрягана известно време, че е тя, но се потули. Така, че не е това, което казваш, а каквото описах, явно не е посилите на Прокуратура и Следствие в България, нищо че на моя 20 годишен компютър не е проблем!

61

Анонимен

преди 2 години

Ще чуем много приказки сега. Колкото за 45 години.

60

А бе хора

преди 2 години

Кой глссува за тоя ?Малии то хептен га лм о .Кире жив бил бегай ще пребият млъкни.

59

АнтиГерб

преди 2 години

откакто този ни е Примиер, Тиквата почна да ми Харесва!

58

Анонимен

преди 2 години

Последни разкрития от спалнята на Борисов .... фотографката, заснела чекмеджето и кюлчета се казва Вана Любенова. Има далечна връзка в произхода и от Германия, с фамилията Дер Любе.

57

Анонимен

преди 2 години

Със нетърпение чакам Режим на тока за да излезе народа и да натроши дебелите кратуни на който трябва ! Въпрос на месец , два .Киро българчето още ще си прави анализи и няма да знае на коя череша се намира ... да видим търпението на народа кога ще приключи .

56

Анонимен

преди 2 години

Цените на тока - анализ за 24 часа ... да подскажа - зелената сделка и общият пазар са проблемите, планът - пренаписваме за 2-3 седмици - да дозакрием къде каквото е останало като енергетика, ваксините - тука бързо за 1 месец преди да дошъл омикрона, Северна Македония - ускорено за 6 месеца, максимум.. Вие премиер ли сте или YESMAN?

55

до 69

преди 2 години

ставал съм лично свидетел какъв мазник е Б.Василев, за кариерна услуга е готов на всякакво унижение дори!

54

къш

преди 2 години

Българино , смени работен кон за празен дърдорко !? Сега ще плащаш .

53

Анонимен

преди 2 години

А кога промяна в БНТ и Панорама?Г-н премиер,вие знаете вероятно ,че късоръкия негодник Б.Василев е подмазвач номер едно на републиката.

52

Joe

преди 2 години

Тотално психо е тоя!