57

Гошо

преди 2 години

Ехе, как пък един политик не се гътна от този вирус, или пък някой бизнесмен?Никого няма да принудите да се ваксинира с тези празни заплахи.

56

Диана

преди 2 години

До БayНапротив - ясно е! Щом Джонсън обяви официално, че двойно ваксинираните не са в безопасност..Това си е поредната БСП манипулация - лъжа и унижение на хората! Така те само амбицират хората да не се ваксинират, не осъзнавайки, че това работи единствено срещу тях..Трябва да се противопоставяме на манипулациите на БСП, но не по начин, който вреди на нас!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

55

Пловдив

преди 2 години

Вирус на два дни,и вече знаят,че покосявал млади и неваксинирани,голям смях,а е разнесен от ваксинирани,парадоксално.Все повече се оплитат в собствените си лъжи и брътвежи.

54

Анонимен

преди 2 години

Дали е "омикрон" или "МАКАРОН" но трябва да се заразят всички и да се свърши тая мъка иначе ще караме от вълна на вълна до 2035та..........7 милиарда население а само 250 милиона доказани случаи. Толкова сме далече от края че не се вижда светлина в тунела.

53

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Това име на вариант е анаграма на думата глупaк преведен от английски. И наистина това е отлична аналогия за вярващите на ковид цирка...

52

(-_-)

преди 2 години

Това са ненаучни изказвания от тип "една жена каза". Науката не работи с надявам се, предполагам и прочие. Очевидно ваксините не са ефективни още от делта варианта, за това и са пълни болниците с ваксинирани.Такаа и колко точно е опасен тоя нов вариант за млади и здрави организми, щото старите даваха 0,01% тежко протичане и клоняща към нула смъртност??

51

Апокалипто

преди 2 години

Никаква изненада,сценария ви стана като дързост и красота,всяка серия едни и същи глупости...Ваксинаторите да тичат за бустер веднага!

50

До44

преди 2 години

Никой нищо не отрича,просто не могат да се правят генерални заключения и да се тиражират в медиите на база двеста случая!

49

Ужасен ужас

преди 2 години

От заразяването до влизането в болница и излизането обратно в посока орландовци - 3 дена макс.

48

Оптимус Прайм

преди 2 години

Аз съм автобот антиваксър. Не ме е страх нито от Макрон нито от Омикрон, дреме ми на 6G антената от Мегатрон. Ще ги смачкам, а за десерт ще изкорубя Меган Фокс.

47

Чудесно!

преди 2 години

НЕКА да ги удря младите направо в гениталиите това си го заслужават.

46

Анонимен

преди 2 години

Диана Експрес Караминьол. Име на ловджийска ***

45

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите напоследък ги хвана голям мор, тенденцията е да изчезнат до една две години. По ирония на съдбата толкова живот даваха антиваксърите на ваксинираните заради приписваната от тях вреда от ваксините.

44

Гйййй

преди 2 години

*** нова измислица

43

Хичо

преди 2 години

Започва новия терор,новото постоянно натякване,облъчване от всака медия за нов щам,нова опасност,страшна заплаха....Това е третия ден на облъчване за Омикрон.Целят да наплашат хората,да ги смачкат психически,да ги тормозят постоянно...Щамът УДРЯ младите....вече никой не е в безопасност....страхувайте се за живота си...живейте в страх...това са посланията на наглеците ,които управляват и на техните слуги от медиите...

42

Анонимен

преди 2 години

Най-елементарната психологическа защита по принцип е отричането . Смятай колко са елементарни и прости антиваксърите. Нямало омикрон, лъжели, не засягало неваксинирани, нито млади, бсп то това, сзо то онова .... писна ми от вас!

41

Нане

преди 2 години

Па излезе раТка малка пиратка, да си подруса косата руса...

40

Уф, аман

преди 2 години

Омикрон вече е новата тема номер едно по всички медии. С Омикрон ще лягаме, с Омикрон ще ставаме! На ден по 10 статии минимум ще има за него. Хем т. нар. журналисти ще заработят някой хонорар, хем хората ще са още по - наплашени, хем ваксините ще се пласират по-лесно. С един куршум - няколко заека. Като как така толкова бързо установиха тези си твърдения не знам. Счупен телефон е положението. Всеки си добавя по нещо и ето ти сензация! Пари и политика-нищо друго не е. За наша сметка.

39

Анонимен

преди 2 години

Така е, разпространява се поне 5 пъти по-бързо, ама в медиите. А ваксините, те пък са поне 10 пъти по-ефикасни, ама пак в медиите. А ще се "разпространява" предимно сред млядите, защото идват празници, купони, подарици и тоалети ще трябва да се купуват, а ще трябват сертификати ..., ей заради това, повече сред младите. Тях ще ги удари най-вече поредната простотия.

38

Анонимен

преди 2 години

Супер! Тъкмо ще си затворят границите тези с демокрациите. Ще гледаме филма 100те. Сега започва на сериали. И как така нито едно правителство не отстъпва на случващото се!