105

Хахах

преди 2 години

Абе тва ковид ваксърите много злобни хора бе да не би да е страничен ефект след, като сте се боцНали или умират от шубе, че сте се набутали нали вече сте защитени кво ви боли за нас малоуните тамън ще останките вие умните. Хахахха

104

Анонимен

преди 2 години

В коалиционното споразумение писаха, че ваксинацията няма да е задължителна, ама да видим дали няма да размислят като им врътнат кранчето!

103

Анонимен

преди 2 години

А вие с голямата ваксинация как сте??? По 30-50 хил заразени на ден! В Австрия 78% от хоспитализираните са ваксинирани. " В момента е в пълен локдаун. Благодарение" на ваксините вирусът се размножава така скоростно и се трансформира в други варианти. Колективен имунитет се изработва само от преболедували. С тези т.нар. ваксини ще тичаме след вируса нон стоп. Не е възможно да се заразяваш, да заразяваш и да боледуваш, и да си ваксиниран.

102

Анонимен

преди 2 години

До До 140/153 "Къв референдум за ваксинация бе,лъв ?ХахахахаОт позицията на какъв ти ще определиш дали е нужно или не ? Кой си ти ,че ще питат теб бе ?Микроскоп не виждал в живота си,ще решава медицински проблеми.." На такива като тоя не му стигнаха 30 години да прочете две истински книги и да разбере какво може и какво не в демокрацията и какво точно е тя. То няма как цял живот да си нищоправец и да научиш нещо. Такива живеят още в Средновековието, нищо че говорят за "права".

101

Анонимен

преди 2 години

Ауууу, каква новина???!!!! И сега трябва да треперим ли????

100

Анонимен

преди 2 години

ДО 152Пръчка да им сложи в шпиците, можеше само Бог. Но ние се отказахме от Него и сега сърбаме последствията...

99

Анонимен

преди 2 години

И в кой документ на ЕС има заложени глоби точко за тази ваксинация, Кацата просто прекалява с глупостите, може да ги натискат за ваксата, но няма как да ни глобят

98

До 140

преди 2 години

Къв референдум за ваксинация бе,лъв ?ХахахахаОт позицията на какъв ти ще определиш дали е нужно или не ? Кой си ти ,че ще питат теб бе ?Микроскоп не виждал в живота си,ще решава медицински проблеми....Много си повярвахте нещо...Ама падате като есенни листа ,ден след ден....Който не е ваксиниран да му се отнемат обществените права.Ваксинацията е и обществена отговорност!

97

Анонимен

преди 2 години

И как да имаме по-висок процент на ваксиниране, когато половината български граждани са в чужбина, а ги включват в сметката като неваксинирани?

96

:

преди 2 години

Какво стана с икономическия съюз ЕС ? Тия *** попнаха да командорят цяла източна Европа... личен избор за всеки е дали да се ваксинира , какво е това, натиск върху правителството да започне да задължава? И имайте предвид , аз прекарах тежък ковид и ще се ваксинирам на пролет , но не може да се налага насила, изборът е труден , от една страна болеста е ужасна (в моя случай) от друга ваксините са млади , почти експериментални , европеерасите някой трябва да им сложи пръчка в спиците вече!

95

Ангел Кунчев

преди 2 години

Спокойно жив съм, имам неконтролируеми тремори и инфаркт, но поне съм жив и защитен срещу грип.

94

Анонимен

преди 2 години

BGEXIT!

93

Анонимен

преди 2 години

Кой хлопа в този късен час?Дъската ти,отвърна глас..

92

Анонимен

преди 2 години

Е гати и далавера някъде прочетох, че фармацефтичните компании печелят по 1000 долара на секунда за ваксина. Как искате да се откажат? Аз пък няма да си ваксинирам семейството достатъчно случаи има около мен на ваксинирани хора, които ме отказаха тотално.

91

+++

преди 2 години

Реални проценти от една фирма с над 1000 човека персонал. Преболедували 11,84%, от които 1,12% са сега при сегашната вълна и 10,72% при предишните вълни. Няма ваксинирани сред преболедувалите. Трима човека починаха неваксинирани при предишните вълни, сега няма починал. 80% са ваксинираните до края на октомври 2021.

90

Анонимен

преди 2 години

Никой човек на висок пост в момента освен Ким Чер Ун не си позволява да говори срещу ваксините. Тръмп беше жив пример за последствията. "Демократично" го изтриха от всички полета за изява и го заглушиха.

89

Анонимен

преди 2 години

Муахахаха, no vaccine, no money! А какво искат властимеещите? Money, money, money...

88

до 127

преди 2 години

алоооо .. "простолюдието" все още има права да гласува и него го бодат ... и ако си плаща данъците трябва да може да реши .... референдума защо е измислен - да се пита собственика на държавата - народа какво решава !!!

87

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев?

86

тодор живков

преди 2 години

Ако бех аз начело щяхме да сме 100% ваксинирани отдавна .