69

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА ХАХАХАХАААААААААААААААААА

68

Хохохоооо...

преди 2 години

ОТ УТРЕ----ИЗБОРНИ МАШИНИ, У ВСЕКИ ДОМ И АПАРТАМЕНТ.... ХАХАХААА..

67

БАНко

преди 2 години

УТРЕ Е ПОСЛЕДНИЯ ДЕН ЗА ШАШМАЛОГИИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!! ПОБЪРЗАЙ ТИКВО !!!

66

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че притецанието на подобни машини е незаконно.

65

Случаен минувач

преди 2 години

Искат да фалшифицират изборите, това е. Да надуят процентите за Лаурел и Харди, за Христо пасивния, особено много за Фигуранта. Не вярвам хората да са чак толкова глупави, да виждат, че нарушава Конституцията и пак да гласуват за него!

64

Ми добре

преди 2 години

Ей ви я промяната.

63

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

РАДЕВ И ЯНЕВ ВЕЧЕ ШЕ МОНТИРАТ ИЗБОРНИ МАШИНИ У БАКАЛИИТЕ И СУПЕРИТЕ..... ХАХАХААА.... КАТО БАНКОМАТИТЕ!!!!!ВЕРВАЙТЕ ИМ...... ХАХАХААА.....

62

Бай Тошо

преди 2 години

Нека има. Хората искат да има.

61

Анонимен

преди 2 години

До ВихърАко го беха направили онлайн гласуването, щях да го възприема, ама с тез венецуелските антики дето ги купихме при Бокича......немам думи :))) Никой по свето неползва такива антики за гласуване, ама явно политиците ни са назад с модата......хахахаха :)))

60

Ай Сиктир

преди 2 години

Хаха. Онзи ден като написах, че сега чакаме следващата скрита партида машини някой от *** изтри коментара ВЕДНАГА. Жалка работа... Сега оня президента на Сиела да обиколи пак същите студия и да ни обясни с оная лисичата усмивка, че и тия са за резервни части. И за да не губим ефирно време да каже какъв е графика за пристигане и на следващите пратки с машини за резервни части.

59

Анонимен

преди 2 години

Сигналът не пуснат от МВР, а от анонимен източник от МВР ! Набийте си го в кратуните и разберете че Радев ви сготви на бавен огън. Омразата ви към Борисов ви заслепява, склонни сте да си разрушите държавата само защото не харесвате един човек.

58

Анонимен

преди 2 години

Някой ще ми обясно ли защо това е. . Проблем. И защо св налага, да има жандармерия, за да "пази"?

57

Анонимен

преди 2 години

ЦИК и Сиела са си стиснали ръцете за определен брой машини, проверени са, намират се на точно определено място, пази ги жандармерия, когато трябва ще бъдат доставени където трябва. Сиема може да си има колкото иска машини и да си разполага с тях по усмотрение, никъде в договора с ЦИК няма забрава върху фирмата да оперира с машини извън договора.

56

friend

преди 2 години

Ако продължават да поръчват машшини, скоро секции ще има и в големите хипермаркети в страната. Истинска европейска държава

55

дядовата ръкавичка

преди 2 години

В мазетата на този ВУЗ преди година откриха милиони фашшиви долари, сега машини за гласуване. Какво ще изкочи още?

54

Дедо

преди 2 години

Вижте се хубаво братя българи! Политиците ви са представителна извадка на българското общество. Алчни, мързеливи, крадливи, и без морални задръжки..... Болно общество което няма големи шансове за промяна защото непрекъснато се мултиплицира. Бог да пази България от българите!

53

Анонимен

преди 2 години

"Абе изборите ни никога не са били честни, нема да казвам какво съм виждал, все пак гледам да оживея.......хахахахаха :)"Зарадислабимъже, катотеб сме така!!!

52

Енчев

преди 2 години

До Велизар ЕнчевТази фирма е много близка с порно звездата от Банкя, говориш откровени лъжи

51

Анонимен

преди 2 години

63: национален предател и крадец е Боко тиквата, или много бързо забравяш. Хора мислете като гласувате, вижте до къде ви докараха вече 30г разграбване на държавата. Президента е един и това е Румен Радев.

50

Анонимен

преди 2 години

"Машините на Сиела Норма стоели в склада без никаква охрана. Наложило се вчера вечерта там да бъде изпратена спешно жандармерия, която да ги охранява." Еш па теа. ..