63

Шардоне

преди 2 години

Гербавите тролита плачат, а това ме кефи.

62

Анонимен

преди 2 години

Герботроловете се запениха :) Браво, ПП!

61

АнонимеН

преди 2 години

ПЪЛНА ЛЪЖА!!! АКО СА РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ИТН , ЧЕ ПОДКРЕПИ РАДЕВ, ТО НЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА РАДЕВИЯ ПРОЕКТ ПЕТКОВ!

60

Анонимен

преди 2 години

тоя ако влезе и в парламента цените ще скочат още 30 %

59

Анонимен

преди 2 години

Нова надежда за овчата част от бг населението. Мислите че може да сте неграмотни ***, да смучете ракия и някой ще дойде да ви оправи? Ядец има да чакате

58

Петко

преди 2 години

Време да изчистиме Родината.

57

Анонимен

преди 2 години

До незнайко 69 Направо Ви вярвам :)

56

Бачо

преди 2 години

Сега, ПП, ИТН и ДБ като спечелят мнозинство у направят правителство, ще има ли и предсрочни местни избори? Не за друго ами, за да може да вървят нещата и на местно ниво ГЕРБ ерастките кметове трябва да бъдат елиминирани. За един приятел питам.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Гербав, не се "грижете" повече за нас :) Оставете ни на произвола на промяната :) Идете си в Барселона или където щете! Искаме си съдбата с Петков и Василев. Вас не ви искаме с все ремонти на ремонтите на ремонтите.

54

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Докато Каскета е на власт...ПРОМЯНА няма да има.Той крепи Тикволандия с главният Тикволандец.Не се съмнявам в честните намерения на двамата политици Петков и Василев и наистина,ако успеят да консолидират основния протестърски вот,проигран от ИТН,е възможно да се получи парламентарно мнозинство,което да наложи ПРОМЯНАТА.

53

незнайко

преди 2 години

не съм от герб умнико. Никога не съм гласувал за борисов.Само питам това, което събраха (на хартия) от кой го взеха и къде е? Аз какво получавам от това? Повишение на заплатата или на цените?А може би в бъдеще ще стане, като овладеят тока (В СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НАЛИ).Помниш кой говореше за СВЕТЛО БЪДЕЩЕ (май ти ама сега си боядисан).

52

Анонимен

преди 2 години

Работи под патронажа на проруския пРезидент, подкрепя го, подкрепя леви политики, използва ракети носители от БСП/Екогласност на агент на ДС/. Докарали са и засукани мадами-очертава се лапачка и "усвояване" на еврофондове.Същата бира като царя и другите ДС юпита-Малкият Мук, Милен Хотелчев, Качакова Срамната, Катев, батев и тн.

51

Анонимен

преди 2 години

Видяхме Славчо как излъга много хора ,сага тия освен да разбият вота друго повече няма да е ,и догодина до амина отново избори) и Радев отново че е президент ,и ще продължи да ръководи държавата ,а Борисов и герба отново ще реват като магарета )

50

до 57

преди 2 години

пий ги навреме

49

Анонимен

преди 2 години

Та значи про стия народ ще си гласува за новите лъжци, понеже старите нямаха дипломи от Интернет на които пише Харвард! Браво народе! Заслужаваш си съдбата. След Слави 30% увеличение на цените с помощта на тия двамцата. А след тях направо фалит на държавата! Но пък ще ви остане горчивината от кривата усмивка на Киро и погледа на Асен. Щом искате да ви клатят, тогава яко ще ви клатят.

48

КЕФ

преди 2 години

Наведи се Народе! Ние си го изправяме!

47

До 43

преди 2 години

Ти сега ли разбра, че са платени?! 99% от медиите са собственост на 2-3 олигарха. Слушкат и пишат каквото им наредят отгоре, иначе ги гонят от работа. В тия гладни години всичкото народ се е снишило и изпълнява заповеди.

46

Анонимен

преди 2 години

Гласувам само за нови партии които не са управлявали. Така или иначе е безсмислено да се гласува за стари партии които вече са били в управлението и са се провалили.

45

Положението

преди 2 години

е мари антоанетово, с тази инфлация, цената на газта която е проблематична не само за нас, зимата ще е критична. В Испания вече намаляват данъци заради цените на тока и взимат от печалбите на ел компаниите. Англия се готвят и те, тук при нас пълно безхаберие от абсолютно всички политици, май скоро ние ще трябва да им напомним какво точно е промяна

44

Анонимен

преди 2 години

20 гербави т..р...ола пишат по 500 коментара под всяка статия, но са само 20 гласа на изборите :)