64

Анонимен

преди 2 години

ИТН няма да мине бариерата, ще има епичен провал и взаимни обвинения което стана вече типично за безплодните джендита които се надпреварват да ни управляват и стигнаха до перверзен съюз с БКП-БСП.

63

Анонимен

преди 2 години

само жени вземат медали,логично и жена най-добре би ни управлявала

62

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, платихте ли си наема на Позитано 20? От къде вземате пари да давате на Петър Илиев по 50 000 лева на месец за консултации? Като всичко е законно в БСП защо се консултирате на тази цена? 50 000 лева на месец не са ли малко множко за един плагиат???

61

ЖОРО ДО 48

преди 2 години

Уважаеми господине ( госпожо ) ако всички мислят като ВАЗ господ да е на помощ, на БЪЛГАРИЯ. Ако не вие ясно добре е да разберете, че БЪЛГАРИЯ не се състои само от ТЪПАТА СОФИЯ и големите ГРАДОВЕ. Има и по малки градове, а също така и села. Но явно за ВАЗ това не са ХОРА.

60

Анонимен

преди 2 години

няма да стане това,което е намислила другарката нинова...вече никой не и вярва.на 11.07.2021 взе едва 14 %,есента когато има пак парламентарни избори под 10 % при избирателна активност 25-30 %...

59

Бонго Бонго

преди 2 години

Да, Бойко да се върне и да възстанови реда!

58

Анонимен

преди 2 години

Доган ли потрива ръце.Защото само той печели от разрухата.Докато вие се правите на политици,той изкупи на безценица страната.

57

Калкан

преди 2 години

Арогантна, червена крава...С 300 хил. спечелени гласа от хора, които след 10 години няма да са живи, иска да влезе в управлението на държавата. И с невероятните политически/икономически "експерти", които фалираха Бг през 96 год. и след това се правеха на невинни. Съветска из**т, само чужди пари могат да харчат.

56

до 63

преди 2 години

Щуе вземат дръжки. Има такива негодници излъгаха собствените си избиратели не един път. Но най- много ги излъгаха като им обещаха никога да не преговарят с БСП.

55

Щерю

преди 2 години

Никакви доводи нямат с/у Бойко Борисов освен един - Бойко не ги броеше за съществуващи, мръ сните, червени тунеядци! Клевети, жлъч, протести, инсценировки, защото по друг начин не можаха, използваха мръсни прийоми да махнат ГЕРБ. Комунистите на ДС и КГБ се надигнаха от дъното на блатото за реваншизъм. И БСП продължават да забавят и да спъват БГ по пътя й към по- висок Европейски стандарт и отдалечаване от Москва...

54

О хо хо

преди 2 години

И защо довате думата на УВОЛНЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ И ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА!!??

53

Е е

преди 2 години

Няма угодия *** како!Ако говори лошо,ако не говори пак!А саприкясай се малко!Нали се гласите с Румбата да управлявате!Иначе,си аут,да знаеш!

52

Анонимен

преди 2 години

Не Нинова, Баце нема да се върне повече никога, товат което ще стане на нови избори е че ИТН ще вземат над 35 %, и точно от това Ви е страх, всичките и тебе, и Баце и ДПС-то, защото модела на разпределяне на порциите приключи

51

Бррр

преди 2 години

Правителство на ИТН НЯМА ДА ИМА. НЕ ВЯРВАМ МАСОНИТЕ, КОИТО УПОТРЕБИХА СЛАВИ ДА СА ТОЛКОВА Л.УДИ, ЧЕ ДА ГО ОСТАВЯТ ДА УПРАВЛЯВА. АСЕН ВАСИЛЕВ Е ДОСТА УМЕН, НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ОБЩИ ФИРМИ С 2 ДС- МАСОНИ, ЕДИН ОТ КОИТО Е ДС МАСОН 33 СТЕПЕН - Р.РАЛЧЕВ.

50

Анонимен

преди 2 години

Първо Нинова да каже на хората защо Станишев я уволни от министерски пост за корупция през 2007г.

49

Анонимен

преди 2 години

С Ердоган гн Борисов напред кьм - Анадола

48

Анонимен

преди 2 години

С какво изобщо е по-добра от Борисов другарката Импексова?Тая лъже всеки път като си отвори устата.

47

333

преди 2 години

До 1Народа никого не е махал!Махнаха го краварите,че поискаха смяна на караула!Лятото само с една водоноска щеше да ги изрине като л-***,ама специално забрани да ги пипат!Не случайно Херото е казала,че България няма политици!Бедна ти е фантазията колко лесно Бойко ще се върне!

46

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету със сигурност не иска още от служебното правителство. Не знам какво има предвид Корни, но едва ли Винету се страхува от пласъора на шнорхели

45

Анонимен

преди 2 години

Имате един шанс Нинова да покажете че искате промяна, това е да подкрепите кабинета на ИТН, друга вариант нямате, ако наистина искате нещо да се промени гласувате ЗА, ако не на нови избори, това е !