46

Анонимен

преди 2 години

Okay, веднага .. Смешници

45

Анонимен

преди 2 години

СЗО призовава да носите и слънчеви очила за да предпазите другите от слънцето.

44

Анонимен

преди 2 години

Моля прокуратурата да си влезе в ролята. Това е тероризъм.

43

Анонимен

преди 2 години

Ударихте дъното с ваксърската пропаганда днес. Никога няма да се ваксинирам срещу ковид.

42

Анонимен

преди 2 години

Наистина има болни хора,видял съм го,някои карат леко други тежко,НО милиони хора умират от сърдечно съдови болести а от ракови е страшно дори деца има болни.Никога не е имало мерки и такава истерия че хората умират,няма загриженост,не търсят лечение,който лекар се опита беше починал внезапно!Ядем си химията ,ГМО,дишаме радиацията и куп друга химия и умираме.Нашата планета се управлява от една шепа болни мозъци предимно зад океана и ние хората сега е момента да се покажем като НАРОДИ.Няма време!

41

Кал-Ел

преди 2 години

От много време се говори за изменения в магнитните полюси. Какво ли ще се случи с тези които са пълни с графен с добра електропроводимост? Тези глупости за 5G и сателити са за отклоняване на вниманието. За тези които са се ровичкали повече и са синтезирали - нали знаете, че в "рая" не може да влезе нищо метално? На финала, всички ще са учудени и милиарди набодени ще умрат за един ден.

40

Иван

преди 2 години

Ваксината за полио не ти бърка в ДНК кода ... нали?

39

Ken

преди 2 години

Отново за "злонамерения вирус" !Напоследък се нароиха призивни статии в художествен стил.Липсва само билборда с Чичо Сам сочещ с пръст и надпис "А ти ваксинира ли се ?"

38

Антон

преди 2 години

напушва ме смях. В началото на ковид глупостите, редовно показвахте някакви артисти от реаниумациите, които казваха изолирайте се, пазете се, носете маски. сега епизод 2. същите продажници ни обясняват да се ваксинираме. няма да се ваксинирам !

37

Бла

преди 2 години

Добре че сте удебелили шрифта на важното послание! Можеше и главни букви да сложите😂

36

Тялото

преди 2 години

Казваш на хората "Не бъркай в контакта!"Половината викат, "Ти ше ми кажеш, искаш да ме излъжеш, Бил Гейтс го иска контакта за себе си. Имам свобода да си бъркам където си искам! "После се съберат боядисат се като в смело сърце и препускат с вилици към контакта.Всички които пишем тук имаме ваксина за полио,която е тествана 9 месеца, преди 100 години и е смятана с молив на хартия и е сложена на всички едновременно. Добре, че не е имало ФБ.

35

АЗ

преди 2 години

КОЛКОТО ОПАСЕН И СЕРИОЗЕН ДА Е ВИРУСЪТ, ТОВА НЕ ЗНАЧИ АВТОМАТИЧНО, ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ ВАКСИНИ СА РЕШЕНИЕТО СРЕЩУ НЕГО

34

Анонимен

преди 2 години

"Мъж умолява от интензивното: Моля ви, ваксинирайте се!".......................Момент да си помисля. Помислих си, няма да се ваксинирам.

33

16

преди 2 години

Смешни и жалки сте с тая пропаганда.

32

Анонимен

преди 2 години

Стига вече! Всички реклами на ваксиниту са записани в студио. В Германия имаше скандал с две такива видеа. На едното показаха, как бият ваксината на дясната ръка, а слагат лепенка на лявата. Срам и резил. На другото една известна личност се ваксинира и после се оказа, че е било само актьорска игра за пред камерата. Глу постта я има по цял свят.

31

Анонимен

преди 2 години

Такива като мен, изкарали вируса вкъщи без симптоми и без ваксини, никога няма да ги публикувате тъй като не обслужват пропагандния дневен ред

30

Анонимен

преди 2 години

Прекарах Ковид през декември месец. Нищо по-различно от грип.Само изгубих вкус и мирис за около една седмица. И нямам никакво намерение да се ваксинирам.

29

Мда

преди 2 години

Всеки ден поне по една статия пропагандираща ваксините.Крайно съмнителна работа.

28

Анонимен

преди 2 години

Чакай че ме напуши такъв смях, тамън пия вода и щях да улея масата с вода от устата ми....

27

Анонимен

преди 2 години

От сайт за актьори ли го намерихте тоя?