23

Анонимен

преди 2 години

Почнаха да търсят под вола теле. Еди кой си бил направил еди какво си преди 15 години.. По тая логика, ако някой разрови миналото на Боко какво ще открие? Как е работил с бухалка вероятно. Асен Василев им отказа веднъж и сега тези го раздават обидени... Смешна работа. Явно е, че пак няма да направят правителство.

22

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Стига с тоя Борисов бе...Замина си Вече!!!..никога няма да се Върне....Никога. Никога...Разберете го и се Преориентирайте...

21

фигурант предател

преди 2 години

оказа се топ министрите на радеф са заменени в корупция, кражби и имат присъди?! ко праим сега?

20

За Чашков

преди 2 години

Чашков реално само джафка, като улично пce, без никакъв ефект.

19

Стоян

преди 2 години

До 2 що не се гръмнеш да не мърсиш повече а никоквецо,а непотребнико

18

ТРОТИНЕТКА

преди 2 години

ИТН упорито настояват никой да не им извива ръцете. Ако е това - прави са, спечелиха изборите, имат право да го очакват. Само че съставяне на правителство става и с преговори, както и с обявяване на личностите и тук Хр. Иванов е прав да твърди, че това прилича на гласуване на за зайчета от шапката на фокусника. А това, което изнесе за Асен Василев, е тъжно и стряскащо!

17

Анонимен

преди 2 години

Все Бойко в устата им, голям страх :))))))За да не се радвал Бойко трябвало да има кабинет на всяка цена :)))))))

16

ТошкоЙорданов-Велик!

преди 2 години

До сега не бях Гласувал за Никой, но след като днес в Парламента Йорданов извади Присъдата за Милиони за Кражба на Интелектуална Собственост на Миниктър Асен-Очите в Лондонски Съд - ще гласувам за ИТН, явно единствените с Принципи!!

15

Totenkopf

преди 2 години

Ето това са астронавтите на наркомана, време им е да излитат!

14

Рошко

преди 2 години

ДНЕС Е ХУБАВ ДЕН! БРАВО ИНТ, БРАВО ТОШКО! ОСЪЗНАХТЕ СЕ, ЧЕ ХИЕНИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ВИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ И ДА ВИ ЯХНАТА, А ПРИ ПРОВАЛ ДА СИ ИЗМИЯТ РЪЦЕТЕ С ВАС. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ-ВАШ СЪМ, ИМАТЕ ОЩЕ ЕДИН ГЛАС. Със стари... нов бардак не става. Дистанцирайте се от тях!

13

Анонимен

преди 2 години

Явно правителство на ИТН няма да има... Както многократно вече писах... Орел, рак и щука... ГЕРБ бяха най-малкото зло, но хората с малко гънки по мозъка са твърде много...

12

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тайната скоро ще...падне.Като всяка тайна,не е...интересна,защото е...предсказуема.Всеки може сам да си...предскаже облика на...новия кабинет;такъв който да не...хапе и да не удра шамари на...заслужилите крадци.По...добре нови избори и Слаффчо в двете...нули.

11

Анонимен

преди 2 години

Нови избори? Добре!!! Рашков остава министър!

10

Анонимен

преди 2 години

тоше, едно е да плюеш и лъжеш в просташко шоу, съвсем друго да съставиш работещ кабинет при коалиционни партньори, партии и политици, които искат все повече власт и пари. Накрая, да не се обърнете към Борисов да състави правителство и да поеме отговорност, че вие се оплетохте като "петел в кълчища"??? Борисов поне е доказал, че носи отговорност и работи.....

9

Бългериъ фърст

преди 2 години

Точно тези, които продължават да тровят нацията с долнопробната и пошла чалга, точно те се пишат морални апостоли?

8

нова чиста власт

преди 2 години

ш трай бе я ела тука бе ало ти кой си бе чехъл я трайте ще ви режа ръцете я ела бе

7

Колев

преди 2 години

Всички лъснаха. Искат едни мил. от ЕС

6

!:

преди 2 години

Ако това за финансовия министър е вярно, то е много интересно как Радев си е съставил кабинета. Сложил е антиваксър за министър, луд в МВР и крадец да управлява финансите. Дали не е комик Радев, а?

5

Анонимен

преди 2 години

супер простаците овладяха България. благодаря ви скъпи сънародници напред към чалго комунизма

4

Асан

преди 2 години

Дай първо стоката... После купуваме :)))