143

България на ББ мутри

преди 3 години

Заради заплахи за живота ми от мутри на Борисов и МВР вече една година стоя като затворник в апартамента си!По принуда няма да мога да гласувам!

142

Анонимен

преди 3 години

Баце много бързо забрави комунистичкото си минало и плюеш по съпартийците си Също как мачкаше тия които не са с теб НЕЩО ТЕ ИЗДИГНАХ НА ПИЕДЕСТАЛА ЧЕ ИМАШ АКЪЛ ЗАБРАВИХ ЧЕ ТИ САМИЯ СИ ПРИЗНА ЧЕ СИ ПРОСТА КАЛИНКА

141

Анонимен

преди 3 години

Явно и Вебер вече се разграничи от Чeкмeджaн Kюлчeв!

140

Анонимен

преди 3 години

ИЗВИНЯВАМЕ СЕ НА БГ НАРОД- НЕ ГРЪМНАХМЕ НИТО ЕДНА БАНКА- КАТО БСП!

139

ГЕРБ

преди 3 години

Извиняваме се,че построихме голяма част от магистралите в България,които Йончева,Мая раз по ретината и БСП като цяло съботираха,щот асфалт не се ядял?!Извиняваме се,че те пак спряха за Нти път строежът на Хемус и ще го доведът до пълен провал и засмукване на парите от банковите сметки за магистралата,където ги внесохме!Извиняваме се,че направихме оградата с Турция и ви спасихме от имигрантите,а Йончевата се тръшкаше и се дереше против нея!Сега тя щеше да си глади п,ката в ЕС,а вие да страдате!!

138

Анонимен

преди 3 години

За Лойко е демокрация само когато той и неговите слуги управляват

137

Sk

преди 3 години

Ама само на учителите и полицаите по над 2000 лв, за да пазят остани в въз на зеленчука

136

ГЕРБ

преди 3 години

ИЗВИНЯВАМЕ СЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ- ТЯХНАТА МИН ПЕНСИЯ ПРИ БСП БЕШЕ 86ЛВ- СЕГА Е 300+50+ КУПОНИ ЗА ХРАНА- ИЗВИНЕТЕ НИ!

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151На мен Бойко ми е симпатичен, прилича на една чичка от село :)) Проблема е в него, не е в Радев :))Президента е типичен военен, когато нападат семейството му и неговата жена, съвсем естествена реакция е да отвърне на удара :) Това естествено немаше да стане без подкрепата на народа, щото се видя ясно кой има кюлчета и евро и кой нема :))

134

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия престъпници!

133

ГЕРБ

преди 3 години

ИЗВИНЯВАМЕ СЕ И НА УЧИТЕЛИТЕ- НАПРАВИХМЕ ИМ ЗАПЛАТИТЕ ОТ 310ЛВ- НА 1300ЛВ- МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ!

132

Жоро

преди 3 години

Я да го чуя Ямболски лилипут какво ше каже, за чалгопитека, дето се движи с три джипа и го пазят 8 мутри, е как ше каже, нали от там пари взима, а кухните чалгопитеци верват че ше ги оправи

131

Анонимен

преди 3 години

И Вебер сигурно има колбасарница на село в Бавария.

130

ГЕРБ

преди 3 години

Извиняваме се на българите,че за 10 години запушихме всички пробойни в бюджета, в банковия и енергийния сектор за милиарди евра!Извиняваме се ,че Жан Виденов съсипа и окраде с помоща на Румен Гечев 25 банки.извиняваме се,че Станишев ни напазарува 2 атомни реактора и 100 хеликоптера с които се чудим какво да правим.Извиняваме се,че БСП и Олигарски фалираха и окрадоха 5милиарда от КТБ и ние ги възстановихме!Извиняваме се,че укрепихме мостовете по Тракия с висящи колони,зловещ подарък пак от БСП?!

129

Анонимен

преди 3 години

Това, което е заявил Борисов е голата истина. Радев саботира изборите, дърпа България към бездната на коминтерна, огражда се с пенсионирани генерали от армията и Държавна сигурност и се държи, като кочияш на каруца, теглена от родопски катъри. Онези, от ЕС може да са всякакви, но не толкова *** и слепи, за да не прозират истината.

128

Бойколанду

преди 3 години

Мутро ти небеше ли от старите комунистит? На партикната книжка какво пише член на. БКП ЗНАЧИ И ТИ СИ ОТ ТЯХ СЛЕД ТОЕА СТАНА ВАПЦАН И ФАЛШИВ ДЕМОКРАТ ВЕБЕР Е СЪЩО КАТО ТЕБ

127

Гиб Мелсън

преди 3 години

Винету плюе здраво по България, че хаби ваксини. Защо бе Винету, така нагло лъжеш? Нито един българин, който иска да се ваксинира не е върнат. А точно обратното. по времето на Винету спряха ваксинирането, защото една жена била починала след ваксинация. Това беше точно по времето на Винету. Защо Винету пак така нагло лъже?

126

Sk

преди 3 години

Битката е за кюлчета, суджуци, офшорки!!:)):)):)): Мръсни кучета, не ви искаме повече,!!

125

Анонимен

преди 3 години

Герберягите толкова се о...раха,че взеха да богохулстват и да се сравняват с всевишния....Срам и позор!!!

124

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С КОМУНИСТИТЕ ГО ИЗЧАГЪРТВАТ И ПРЕСЛЕДВАТ- СЛЕД ТЯХ Е ПОГРОМ....