114

Анонимен

преди 3 години

Радвай се народе. Вече няма да ни управляват от джипката. Ще ни управлявят през фейсбук.

113

Герберунгелски

преди 3 години

Стокхолмски синдром!

112

На протест!

преди 3 години

Утре е София е насрочен протест срещу мутрочалгарската диктатура на Трифонов, Радев и патериците им от ДБ и Манолова.Всички на протеста!

111

До111

преди 3 години

Плоскочелият орангутан Стъкчо ли ще раздава тениските?

110

Цв.

преди 3 години

Поне едно дете да беше направил, не само пари, пари, пари и власт! Те затова бившите ти от стари предавания избягаха от теб - то ти не си за поднасяне, че и само те ли? Да оставим бившите ти приятелки с лични изповеди за терора ти и физическо насилие.

109

Анонимен хейтър

преди 3 години

Това няма никаква гаранция че го е писал славиту. Може да е онзи неандерталец- Тошко. Така или иначе не могат да скрият че чалга-партийката са само малоумнuцu и некадънuцu, които не могат да направят нищо смислено освен да плюят.

108

Гуфу

преди 3 години

До 102,Една голяма част от народа, всъщност повеченот 80% не иска Славиту, оше по голяма част над 85% не иска ***, 90% не искат Христо Росенеца а над 95% не иска Мая Костинбродка и дъ пойзън трио. Та кой колко го боли според теб. Нека видим сега тези машини ще се осигурят ли, ще се доставят ли, как ще протече вота, пък после ще му мисли. Слави стайл.

107

Анонимен

преди 3 години

ИТН вече са се съгласили с ДПС наесен в българските училища да започне изучаването на турски език като задължителен предмет. За целта от Турция ще бъдат изпратени няколко хиляди учители.

106

Анонимен

преди 3 години

До ФениксВсъщност закопа такива като тебе, ама си достатъчно *** да не можеш да се сетиш още.

105

Мария

преди 3 години

От 2 години Нова. телевизия е.собственост на Юнайтед груп

104

Вихър

преди 3 години

Слави, като ти прочетох твърденията много ми стана интересно и питам: Къде е истината, че вие сте промяната и сте носители на новото начало, като твърдиш(не съм го проверил, но ти вярвам, че ти си го проверил и е така), че преди години ГЕРБ са действали по същия начин както и вие сега!?Извод: значи вие повтаряте лошите практики, а се промотирате, като различни!!!Нямам думи!!! Заключението какви сте и за какво се борите оставям на хората!!!

103

До 111

преди 3 години

Еми като не иска с тях да стане кмет на учиндол,там ще вземе 95 процента от гласовете

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Имаш право да управляваш и като не можеш, се махаш или президента ги уволнява.

101

Анонимен

преди 3 години

До 114Джипмен е Славчо.Без да е премиер се движи с два джипа.

100

ИТН.

преди 3 години

Изборния закон на бг не важи на територия на други държави. Какви избори ще правят в чужбина като са други закони там. Просто само губят времето на загиваща бг и тупат топката вместо да се вдигнат заплати и пенсии и високи заплати за и безработни..

99

Майора

преди 3 години

Покажи се на светло и тогава говори, иначе всичко е бошлаф работа!А и си незаконно депутат след като не си се отказал от фирмите си!И накрая разбери , че НС не е твоето шоу.Срамота ,Господ няма да ти прости!

98

Див врачанин

преди 3 години

Трифонов,това сам не си го написал!Немаш толкова акъл,баце.Твойта Севда сигурно е Тошко Африкански.Трифонов,бегаш по фланга!

97

Анонимен

преди 3 години

До 112По какво съдиш, че са се провалили?БСП са най-провалени по твоята логика

96

Анонимен

преди 3 години

Слави,Слави... така политика се на прави. Криеш се зад монитора само,Пишеш постове от рано. На сънародниците ни в чужбина, гласуването им за теб им мина.

95

Анонимен

преди 3 години

Ами то лъжата и популизмът на Джип-Мен е втора природа бре Славчо,то ако това не си разбрал до сега значи ще береш много ядове!