235

ГЪДЕЛ

преди 3 години

И аз искам да раздразня малко Герберите - гледам че прегракнаха от злоба срещу Президента Радев .Та с няколко думи - Най-успешния Президент на България е Първанов , колкото и да не ви се вярва - Той вкара България в ЕС и НАТО . На второ място Засега е Радев - ако успее да вкара в Затвора Корупцията , ще се нареди на 1-во място с Първанов .

234

Анонимен

преди 3 години

Райхщадското споразумение:Предмет на обсъждане е вероятното избухване на руско-турска война поради изострената обстановка на Балканите, възможните резултати и различните сценарии за всеки резултат.

233

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаРусия е потписала да няма ГОЛЯМА българска държава, но ГОЛЯМА е относително и не се казва къде са границите. Та Санстефанския договор си е валиден, а Берлинския трябва да се анулира.

232

До :)

преди 3 години

Радев няма никаква власт освен представителна

231

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам ЗАЩО РУСКАТА ЛЮБОВ ДОЙДЕ СЛЕД 500 ГОДИНИ? ВЕЧНА ПАМЕТ НА ЗЛОЩАСТНИТЕ ВОЙНИЦИ ОТ ВСИЧКИ НАРОДНОСТИ , ОСТАВИЛИ КОСТИ ПО БОЙНИТЕ ПОЛЕТА!

230

Анонимен

преди 3 години

Безобразие и липса на политическо възпитание! Това лъха от Шипка днес!

229

Грипен Шербетов

преди 3 години

Няма закон който да регулира шашкънията на ушатия *** !

228

Дедо

преди 3 години

Tипичен фaтмак, селcки мъpмopкo с изказвания подходящи за селcкия хоремаг.

227

Анонимен

преди 3 години

Райхщадското споразумение (на руски: Рейхштадтское соглашение; на немски: Konvention von Reichstadt) е дипломатическо и стратегическо споразумение между Русия и Австро-Унгария, част от подготовката на Руско-турската война (1877 1878).На 26 юни (н. ст. 8 юли) 1876 година руският император Александър II и министърът на външните работи княз Александър Горчаков се срещат с австро-унгарския император Франц Йосиф и министъра на външните работи граф Дюла Андраши в замъка Райхщад в Бохемия (днес град Закупи), откъдето произлиза и наименованието на постигнатото между тях споразумение Райхщадско

226

Диана

преди 3 години

До Анонимен227Според мен, сега Радеф трябва да получи квитанция за глоба за това, че не е спазил забраната за митингуване на Шипка...Да го ожулят 2000-3000лв. пък да го видим после как ще плюе на държавата този бай ***...

225

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСъветвам тези които коментират да не се занасят с тоя. за него Русия е дяволската държава която е виновна не знам си за какво. А за мен е важно само това, че българите се освободихме от петвековните окови и по някакви обстоятелства точно черната за теб, Чебурашко Русия ни помогна и го направи. Другото изобщо не е важно. Седнал си да ми изнасяш исторически трактати. Въобще не ме интересува. Твоята любима Англия не си мръдна пръста. Факт. Да го беше направила, ама не.

224

ПУТИН

преди 3 години

Какво чувам?Тези камъчета у моята градинка ли ги фърля тоя,щот и аз съм ги карантинирал у Русия?!

223

ами

преди 3 години

Няма такава гнус

222

Анонимен

преди 3 години

В тоя сайт трябва да се забранят коментарите. Поне така няма да се види колко е озлобял и затъпял българския народ, ако все още може да се нарече народ.

221

:)

преди 3 години

Кефи ме колко е т.п този радев. Властта това, властта онова. Че нали всъщност той е властта. Все някой друг му е виновен че е неудачник.

220

Анонимен

преди 3 години

Радев е предател и направи с ГЕРБ България пак колония но вместо на Турция сега е на ЕС и НАТО.

219

Заразител

преди 3 години

Тоя Фигурант -без маска.Всички около него - без маска , на 30 см. рзстояние.Тоя не чете ли вестници, не гледа ли телевизия -какво става в Португалия, Чехия,Словакия, Австрия, Унгария. В България случаите бързо се повишават о Фигурантинът -разпространител на вируса е една от причичините.

218

Анонимен

преди 3 години

Тоя ПУЯК ме кара да се срамувам пред Европа и света!

217

Анонимен

преди 3 години

"Радйо изглежда като марионетка на ГЕРБ"Едно потекло

216

ВЪПРОС

преди 3 години

Гледахте ли Шипка и Президента Радев днес по Националините Телевизии - Целия Народ Български го Подкрепя и Аплодира .