83

Анонимен

преди 3 години

Както е на ти с географията,добре,че е отишла на Шипка,а не на Черни връх.

82

Защо е охранявана

преди 3 години

Всеки е свободен да ходи като физическо лице където си иска. Тя хем е там като " всеки друг" , хем е пазена от държавните служби!И накрая - като каква е там с държавните пари, поне да върви с президента,че заедно да ги пазят!

81

Писна ми

преди 3 години

Госпожо ***,що не си вземеш цялата тъпотия и простотия със себе си и не се скриеш някъде надълбоко където слънце не огрява,толкова си *** че и за сервитьорка не ставаш!

80

Анонимен

преди 3 години

Оня с джипката защо не положи един венец на Шипка или пак е зает да целува ръката на султана както миналата година???

79

Пкп

преди 3 години

Жалка карикатура си без капка чест и достойнство ...обида за жените и за човешкия род въобще. Скрий се в някоя дупка и не се показвай.

78

Анонимен

преди 3 години

Хора, гласувайте масово за БСП,АБВ, защото тоя се кани да унищожи и последната опозиция - БСП, като си организират герберска партия и в лявото пространство и така да държат абсолютната власт,терор,грабеж в държавата и да няма никава опозиция,правов ред,защита на гражданите, случаите с бизнесмените като тоя с асансьорите и убийствата , ще ви се видят като нежна приказка.

77

1212

преди 3 години

А ти като каква отиде БЕ?

76

Щирлиц

преди 3 години

Не си мислете,че България мрази ГЕРБ,и затова ще избере БСП.България иска да се отърве от червената напаст,независимо под какви имена се подвизава.

75

Анонимен

преди 3 години

Не искам на тоя ден да гледам нито тебе , нито Радев! Да живее България!

74

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще ви размаже отново,неблагодарници проклети !!! Всеки нормален човек вижда,че България се развива ! Всеки нормален усеща разликата от предходните управления,при които не мръднахме ! Мразещите Борисов са антуража на крадците,на които им беше спряно кранчето и ,които Борисов държи далеч от евросредствата.Мошениците и тарикатите също мразят и петнят Борисов,защото вече има икономически закони, а и с ЕРМ 2 ще стане невъзможно да се *** държавата.

73

Анонимен

преди 3 години

Цвете,кръстникът ти"слънце"ще се качи ли на Шипка,нека пробва и ще усети в пълна сила народната любов!

72

Анонимен

преди 3 години

Това недоразумение рано , рано е отишло на Шипка за да не го освиркат като миналата година. Интересно пред кой е говорила сигурно пред дежурните ми.ирки и вечната безмълвна стража на паметника.

71

Анонимен

преди 3 години

Пъпчивата Кърджалийска Принцеса да си гледа жалката съдба на .........с какви очи гледа хората, мъжа си, децата си?Прякора от вожда и лепна, като срамен етикет.

70

Нека

преди 3 години

Да дойде като редови Фигурант и да вдигне юмруче . Да раздаде яйца и да хвърля срещу обществото. Честит Празник н всички Българи!

69

Баче Кико

преди 3 години

Този не особено ерудиран женски полов орган от Кърджали каза, че Пекин е във Виетнам - от там нататък какво повече да коментираме. Няма смисъл даже да му обръщаме внимание.

68

Анонимен

преди 3 години

До 68 лъжеш нагло Бруте

67

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за герб, *** от злоба червени ***

66

Гарабед

преди 3 години

Такава драма е в тоя парламент, че и от БигБрадър не могат да си представят.Отишла горе на Шипка, щот нали е голям патриот, " Да забравим изборите и политиката", ама не забравяме махленските сбирки " Въх аама тоя не дойде тук сигурно щот' мрази България" тцтцтц...

65

Петър

преди 3 години

Не е задължително да има официални церемонии, за да отбележим Деня на свободата.Честит празник!

64

Анонимен

преди 3 години

***-то в петък я замеряхме с яйца пред телевизията. След Панорамата се изниза като пръдня през някой от страничните изходи.