77

Анонимен

преди 3 години

Айде сега всички ресторантьори с образование по медицина и вирусология да им прочетем умотворенията. Всички сте много вещи. А по тоя повод къде е Мангърката? Що така изчезна тоя човек? Влезе в ковид отделение и замлъкна! Защо бре, нали тоя вирус бил бла бла! Защо така гурото на свободния ресторантьорски живот замлъкна?

76

Само така

преди 3 години

Бойко е доволен. Опозицията е смазана, лошия човешки маТрял запрян да не пречи, паричките по програмите си вървят, пътищата се строят, а сега ще лапнат и от корона фондовете още много милиарди.

75

До 56 тъй де

преди 3 години

"Аз пак ще попитам, как може да си на 43 години, но да изглеждаш като на 63?"Сериозно ли е на 43? Дори не искам да проверявам в нета, ужас.

74

Анонимен

преди 3 години

А мислели за нашето здраве като ни тровят с ваксиниСлед всичкия ГЕНОЦИД и ХОЛОКОСТ за 11 години диктатура и тирания КОЙ ЩЕ ПОВЯРВА НА ВСШИТЕ ВАКСИНИ И ЧЕ УЖ ЧИСЛИТЕ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ ?? Как мислите ? Само за последните 3 месеца има НОВИ 150 хиляди ЗДРАВНО НЕОСИГУРЕНИ ХОРА ?? И то по време на локдаун без право на достъп до лечениеТака ли мислите за нашето здраве ? Да мрът по стълбите хората ?

73

Анонимен

преди 3 години

ИЗРОДИДА ГИ ИЗМЕТЕМ НЕЗАБАВНО!

72

до 62

преди 3 години

***, тебе за какво да те подчиняват, бе? Мишка цял живот, бачка за 1500лв., страх го е да не го подчинели. Божее... Той цял живот роб, по-нисък от тревата пред шефа си, бачка по 12 часа за жълти стотинки от страх да не го изгонят от работа, седнал за ред да говори... Падам от смях. ПАДАМ.

71

Анонимен

преди 3 години

"ОКРЯ̀КАМ1, -аш, св., прех. Диал. Завършвам нещо до край, справям се с нещо. Да си отземе, кой мир е чакал, / дор почнатото той не е докрай окрякал. К. Христов, ЧБ, 318. Не ще (може) да го окряка. П. Р. Славейков, БП I, 315"

70

Анонимен

преди 3 години

Новия щам ще ни спаси!Ще зарази страшно бързо, страшно много хора и ще изградим групов имунитет.От това ги е страх.На никой не му пука за здравето и живота на хората.

69

Анонимен

преди 3 години

А кой ще плаща, бе? Предлагам заплатата на министъра да се намали тройно в този период.

68

Анонимен 123

преди 3 години

Вие не разбрахте ли, че правят всичко възможно да няма избори на 4-ти април. Да се задържат колкото си може, още на власт... Да усвоят още евро от ЕС... Това е целта им на ГЕРБАВИТЕ. И Президентът Радев ще е безсилен пред тези корумпирани политици... Ако отложат изборите.

67

Анонимен

преди 3 години

Ангелов това хубаво,че го искаш,ама не знам вождът ти как ще го приеме!

66

Мен

преди 3 години

До АнонименПокажи ми поне един умрял от глад!

65

Анонимен

преди 3 години

Повече от правилно! НИЩО повече не следва да се отваря до края на април! Ревът на сервитьорите със заплати в плик не ме вълнува. Да са мислили на какво се осигуряват. Въпрос на избор е.

64

Мерки

преди 3 години

До 2025г ще стоите запрени в кошарата. Пък за после ще видим....

63

Анонимен

преди 3 години

Една година мерки. Една година има хора без доходи. Няма как да стане, хората почват да озверяват. От глад умират, не от вируса. Тези които нямат, нападат къщи и мазета на тези които имат. Хората станаха врагове един за друг с тези ваши мерки, които ще станат вече година. Целта е на път да се постигне - ако вируса не ви убие, ще го направи някой гладен, който ще влезе да краде, вие ще скочите и оня ше ви лопне по главата и ше ви приключи. Мерки, мерки, мерки и... няа файда от тях.

62

Еврейски отпадък

преди 3 години

Винаги съм ви казвал за тактиката на БКП ГЕРБ 1- Когато ги нападнат АТАКУВАТ. Атаката е най добрата защита да тушират нападенията. Така излиза че геноцида който провеждат принципно излиза SOFT 2- Доброто и лошото ченге . На оперативките диктатора казва на тоя ботоксов бо-:;***.. Предложи нещо скандално всички да избухнат , след което диктатора излиза и се явява като спасител като го премахва11 години познатите ченгеджийски номера на БКП ГЕРБ кагебистите

61

Анонимен

преди 3 години

И така до края на света....С тези мерки го разпъват като локум, за да са сигурни че и тези които са го изкарали ще се заразят втори, трети, пети път. Важното е да циркулира, а за робите страх и терор. Не знам какво и как спасяваме, ама започна да мирише на глад. Тя и Европата с напечатаните пари скоро ще закъса. Пък за все по психираните погледи наоколо да не говорим

60

Ужас

преди 3 години

Това е новият световен ред. Такъв е планът. Да станем мишлета и само в дупките. Байдън ще ни го приложи на живо. Не виждате ли зомбираните правителства в Европа? При нас ще става на час по лъжичка, е , все е нещо! Точно да вдигнат мерките и опа ти нов щам. Разбираме ли, че тестват как обществата могат да бъдат подчинени и манипулирани! Засега доста добре им се получава, като изключим единични реакции тук и там. Призрачно е, в 18 ч. улиците и магазините опустяват. Свиваме се в черупките си.Ооох!

59

Обективно:)

преди 3 години

Не сме се заРазили с ковид! Засега!

58

До 44

преди 3 години

Не зная от кое село сте , вероятно майка ви и баба ви са в рискова група.Думата ОКРЯКА на какъв диалект е и какво означава .Или ако ме разбрахте ,неграмотни и неговорящи български език ,да не дават мнение.