31

Анонимен

преди 3 години

В една работеща държава, тоя щяха да осъдят ефективно. Тук просто голяма част от заграбеното ще отиде в някой съдебен състав

30

Анонимен

преди 3 години

До Момо5000-6000 ако е някой добре финансиран стартъп, дето не знае къде се намира и за обяд са докарал с полет първа класа японски готвач, да прави суши, защото вдигали продуктов остра. или Microsoft.

29

А

преди 3 години

Защо ли не се учудвам, ама грам... Но за съжаление така е в България. Гнусни истории, да печелиш на гърба на здравословното състояние на даден човек, нямам думи.

28

Kubilay

преди 3 години

Тук всичко може. Хората са наивни и добри. Навсякъде има такива схеми. По света схемаджиите се укриват в чужбина. В Турция едно лапе основа земеделска банка и завлече милиони с понци схема от селяните-земеделци. Сега е в Украйна, крие се. Тук наглеците излизат с лицата си по националната, защото познават народа си. В Турция тези щяха да ги линчуват на улицата. Това е разликата.

27

Анонимен

преди 3 години

Това е 90% от нашите фирми, шефовете цуцкат на макс дори и грам не реинвестират, а на служителите на теслата дръжката.

26

Анонимен

преди 3 години

Баси гербера алчен

25

Пешев

преди 3 години

Аз приключих с даренията в ХелпКарма, а вие ?

24

Анонимен

преди 3 години

"Затова пари се даряват само на проверени организации - като БЧК или Българската Коледа."Ти кво си мислиш, че БЧК е много прозрачна работа ли? Или БК?

23

хехе

преди 3 години

срама нямат ли тези хора !!!???СТРАХ ОТ БОГА НЯМАТ ЛИ ???до къде стигнахме ....от дарения за болни да печелиш....как спят тези хора...?как гледат в очи майките и бащите си ...?как купуват с тези пари дрехи на децата си....?как ядят хляба купен с тези пари ...?

22

lawless country

преди 3 години

Такива хора заслужават свещи да си купят с "изкараните" пари....

21

Анонимен

преди 3 години

откакто заврения зет се облагодетелства от бъдещето на България, много тарикати последваха примера му

20

Анонимен

преди 3 години

Българска работа... Така е и с всичките тъпанарски пращания на СМС-и, DMS, Български Коледи и тем подобни лицемерия.

19

Анонимен

преди 3 години

Славчо се подписва под огромната заплата, а шефът Кръстев взема 90-95% от сумата докато на хартия се води че работи безвъзмездно. Стари герберски трикове от млади тикви.Затова и на Славчо му се налага да тегли заем за апартамент, щото шефът му е прибрал голямата сума.

18

Анонимен

преди 3 години

Тези пичове са си направили частна фирмичка с "нонпрофит" (нестопанска цел) кауза. Грозно е , защото са писали че искат да помагат а тихомълком са си раздавали заплати и бонуси много над средните нива. Това поставя под съмнение начинът на дейност на организацията ...

17

Анонимен

преди 3 години

Майко мила! И как да се прибера в България?!

16

ЦИНИК

преди 3 години

Така е у БГ-то ! Едни са утрепват от раута кът мене,други леката и меката и паръта пада кат шума отгоре.Тва е. Кой как я нареди.

15

Анонимен

преди 3 години

Поредната хранилка,а балъците да пращат помощи.Но като нямаме никаква съдебна система,няма да има и виновни.Наред народе към светли бъднини.

14

Анонимен

преди 3 години

В тази "държава" всичко е измама.

13

софиянец

преди 3 години

Аз дарявам за болни деца през тази платформа. Преди няколко месеца с изненада открих, че не мога да даря за дете, БЕЗ да направя задължително дарение за хелпкарма /ако плащам с карта, а не по банков път/. Даже са си оставили 15% за тях по подразбиране и може да ги намалиш до 5% от дарената сума, но и по-малко?!?!? Според мен не е това начина - да се печели от страданието на хората. Моето собствено дете е болно от левкемия и се надявам да оздравее по-скоро. А ако наистина тези печелят от болката?

12

Анонимен

преди 3 години

Затова пари се даряват само на проверени организации - като БЧК или Българската Коледа.