98

избирател

преди 3 години

И беше лето 681-во.Той каза...Ти не си хан бе!!!Ти си мой РАТАЙ,защото си на изборна длъжност и се предполага,че АЗ съм те "ТУРИЛ" там!!!Или разковничето е в думичката,ПРЕДПОЛАГА?!

97

Стар набор

преди 3 години

Ей това е силен ПОПУЛИЗЪМ, опозицията има от какво да се учи още от Борисов !

96

Анонимен

преди 3 години

Всички пенсионери да благодарят коленопреклонно пред .......протестиращите..Щяха иначе да видят стотинки на Куково лято...

95

До шефа

преди 3 години

На кво си ???

94

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименНикое правителство не е разследвало за престъпленията на предишните правителства !!!Ако си спомняте, "царя" беше обещал "Бяла книга" за престъпленията на Костовото правителство, даже май я показа и дотам, нищо повече !!!Ами те всички са овтързани, а и всички партии действат еднакво, та "Гарван гарвану око не вади" !!!

93

Божил

преди 3 години

За обикновения пенсионер и 1 лев е добре дошъл,но за богати червени спаружи като Мая, Гьончева, Минова и БАнаниева 50-те лева са разбира се подигравка!

92

Шефа

преди 3 години

Тоя Борисов ни прави за резил в целия свят!Българи в чужбина се срамуват от българския премиер , но той се чувства все още всесилен и си прави нови сметки , за нов мандат!Вероятно на българите в чужбина няма да се даде възможност да гласуват!Но , ако Нинова стане /дай Боже/ премиер и те подпука , къде ще се криеш Бойко , резил наш българске!

91

Анонимен

преди 3 години

Управлението изобщо не го е грижа за пенсионерите, то се интересува от собственото си оцеляване

90

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахаха.....купувал гласове !Ми обявете го за престъпник и поискайте прокуратурата да се самосезира и да го разследва,че дава на негови хора ! А отровното трио да спретнат протест под надслов НЕ ИСКАМЕ ПАРИ,НЕ СЕ ПРОДАВАМЕ 1. хахахаха....,човек да се смее ли,да плаче ли като чете коментарите на полуграмотните лентяи от Орлов мост !

89

Анонимен

преди 3 години

Не усещате ли леко тактично как с 200 целия *** народ

88

Анонимен

преди 3 години

И в други държави управляващите купуват гласове с надбавки и бонуси за пенсионери, безработни, социално слаби, малцинства и т.н. преди избори, но толкова директно и вулгарно може само в България.Никакво мислене освен само как да се закрепят на власт още малко.

87

ку-кууууу

преди 3 години

Оня ден обеща по 50 лева до края на ПАНДЕМИЯТА, днес до края на МАНДАТА, след два-три дни, сигурно до като е ЖИВ ще раздава!

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88баце е богатг човек, все пари раздава и пак шкафчетата му пълни, 'арен човек е :):):)

85

ДДРОнег

преди 3 години

Благодарим ти, баце, ама да не ти се изпразнят шкафчетата и после да ти събираме пари с СМС-и :):):)Че 50 лв са много, ей, айде всичко пенсионер на Малдивите ...

84

сивият вълк

преди 3 години

бридж или белот, ще се надцакват, ние ще чакаме който даде повечи.СРАМОТА1

83

Анонимен

преди 3 години

Ще купи другия път пенсионерите те нали знаят коя фашистка милиция им би децата на протеста. Тоя е пътник другия мандат ще го кара от затвора ами сега по 50 кинта да сгънат иначе и туй няма видят от тоя фашист.

82

Анонимен

преди 3 години

Защо сега се сетиха за пенсионерите, а 10 години управляват ? всичко е заради протеста и желанието им да останат на власт още няколко месеца

81

Анонимен

преди 3 години

2 милиона пенсионери по 50 лв. са 100 000 000 лв. на месецдо март месец има 5 месеца по 100 милиона са 500 000 000 лв. Половин милярд лева ще раздаде!!!

80

Анонимен

преди 3 години

ако се усили протеста, може да увеличат надбавките на 100 лв

79

Чиба Рашка

преди 3 години

Чиба бре Рашка - стига си купувала протести, гласове и русофили!