50

Анонимен

преди 3 години

Има голямс разлика от тия протестиращи с рудка култура и тия със западна.

49

Анонимен

преди 3 години

Бокича се появява по ТВ, щото го карат, не защото много иска :))))Той и властта не иска, а да си ходи при миската, ама са го хванали яко и са му заповядали да стои до второ нареждане.

48

Сороската

преди 3 години

пропаганда този бездарен бюдолизец ли изкара сега ....тоя жалък селски евреин - Стефан Цанев, целуваше комунинистически заднницци със същия жар и патетичен патос, с които сега целува заднника на полуграмотната СИК-аджийска муттра

47

Анонимен

преди 3 години

Недялко Ем Цанев е комбинация от двата шута, които говорят глуппости вече 30 години.Забравили са, че са писали поезия за възхвала на Партията.Днес отново пишат възхвала за същата Партия, която се преобразува в ГЕРБ.Хвалят новият Тодор Живков, както хвалеха стария.Отново се хранят от държавата на новия Тодор Живков.

46

Истината

преди 3 години

Интелигентните мерят с яйцакоито са 4 качество от Китайдобре че са интелигентни и търпеливиче досега и с гранати щяха да са почнали да мерят

45

Анонимен

преди 3 години

Цитат: с простотия се бори простащина.По-точно едва ли може да се каже. *** народ, слаба държава.

44

Анонимен

преди 3 години

До МнениеПредсрочно подаване на оставка иска Черепа и слугите му. В демократичните страни това не се прави под натиска на 100 лум*ена от улицата.

43

истина

преди 3 години

Стефан Цанев е прав. Погледнете водачите на неосъществения преврат поръчен от престъпника Божков - отровното трио, Радев, Оная костинбродската, ***, мутрите от Боец и ако не повър нете, значи не сте нормален.

42

Ковид 19

преди 3 години

С такъв ръст на заболелите кой разрешава тези протести? С какъв акъл? Ноември ще плачем масово. Това явно не ни притеснява особено. Нали сега е топло и слънцето пече. *** народ сме и това си е.

41

Анонимен

преди 3 години

Иманещо по което си приличат тия с ковчезите и протести от 30 години. Казвашесе, че комунизма си отиде, че е погреба. Да ,ама сега пак се погребва власт , която с предишните, бавничко , бавничко та тридесет години не направи лустрация. И едва от няколко месеца сме в ЧАКАЛНАТА за ?.Е натова му се казва руско влияние.

40

Словянин

преди 3 години

Писа простотии за прабългарите, дето един писмен паметник или епиграфски не е прочел.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Добре ***, разбрахме че са те ощетявали, разбирам също защо го подкрепяш Тулупа с жипката :))) Тези които искат демокрация, ама не *** дойде, ами като нормална държава в ЕС, какво да кажем ?! :))) Като си горд турчин, отиди при бай Ердо, нали Турция е "най великата страна" в света :))))

38

Анонимен

преди 3 години

Казаха ли ви го?

37

Мнение

преди 3 години

Уважам Цанев като писател, но в случая гледа да замаже простотията на управляващи. Той като интелектуалец би трябвало да знае, че *** човек от културно общуване не разбира. Прявителството само оставка няма да подаде. Това е пределно ясно. Предсрочно то ще напусне само ако ги изнесат както полицията влачи протестиращите по площада. Това е положението....

36

Анонимен ММА

преди 3 години

А Бойкио със затрорени очи

35

Анонимен

преди 3 години

За нищо не лъжат в статията. Моите роднини разказваха още докато бях малък и помня преди да почине дядо отново разказваше със сълзи на очите си.Сега съм на 52г.Помня думите на дядо и братята му.Всичко е както се казва в статията.Носели са ковчези и са викали-или давай мандрата или влизай в ковчега!Яйца и тор са хвърляли по къщата.Били са точно като х.унта.Ако някой не вярна е защото родителите му не са имали имоти или нещо за национализиране.На дядо брат му е поп.Бил е смятан за враг на народа.

34

Ментора бай Иван

преди 3 години

Стефчо , Стефчо , номенклатурен драскачо , защо наричаш децата учещи в престижни университети - "прости"?Само ти ли си умния, който се нагажда към всяка власт?Ти Стефчо , май си обикновен *** , оставяш не следа , а лига след себе си!

33

Анонимен

преди 3 години

"борецът"против комунизма и социализма, не е лошо да си припомни какви ги е "писал"преди демокрацията, и как от песнопеец на комунистическият строй се превърна в антикомунист! Не всичко е забравено!

32

Антим 2е

преди 3 години

Киряй Стеучуф да каза нещо за насилието,за побоищата,за провокациите. Един толкова дантелен дезидент та чак ми се повръща от стрческото му малоумие.Когато Коко неубутия с последен леж копуваше последните български домати и замеряше Парламента-Стеучуфъ знаейки позата олизвачеше дирниците на тиквите.Казват колкото и да търкал с Мери Члери челото,носът и оралният му орган нсмръдвали на аканосмъжка майонеза-гадно стеучъфъ гадно, уж дезидент а асоблизнашяк!прилича на талигунтенъ част закаране наколел

31

Анонимен ММА

преди 3 години

Дето пишете глупостисамо да ви барна на живо така ще ви шамаросамвсичките на веднъжче Кобрат и Бгата не могат ви помогна