54

Анонимен

преди 3 години

До До 54Това е абсолютната истина, докато България не скъса отровната си пъпна връв с Русия тук нищо няма да се промени, ако ще и всеки ден да сменяме правителства, президенти и парламенти.

53

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ!

52

Гледате ли

преди 3 години

Еничари!

51

До6 1

преди 3 години

Ами те се поддавайте на провокации.Научете се да носите отговорност.За 10 палатки не искате да носите отговорност, държавата ще управлявате.Мушмороци.

50

Анонимен

преди 3 години

Бойко пускай кокала !!!

49

Анонимен

преди 3 години

С тази екипировка която имат полицаите едва ли има 80 ранени полицая.Протестиращите са по дънки и тениска и от тях може да има доста ранени

48

....

преди 3 години

А колко бити граждани има за полицайте винаги знаем че се най жестоко бити. А когата и паднеш са арогантни гнусни и действат в интересите на всичко друго но не и на народа

47

Електра

преди 3 години

Терора наложен от Комумонархиските фашисти, под крадливия юмрук, на един не доказал се жалък пилот, е на път да доведе до гражданска война, между комуфашагите и народа ни. Кауна и отровното гнусно отровно трио, заедно с Импексовата БСПдирастия, издигнаха бесилки из цяла София, но първи ще увиснат на тях, защото народа се пробужда, и никога няма да доведе миризливите и крадливи БСПдирастите, повече на власт...

46

Анонимен

преди 3 години

Тези питекантропи с бомбите не са срещу Бойко. Те са срещу всеки, който не е като тях или не им плаща.

45

Анонимен

преди 3 години

Другия път очаквам да намерят уран и да кажат, че е на врескливите жени - майки

44

До 54

преди 3 години

В мазетата на Номенклатурата наистина е имало запаси.Военните складове наистина си имаха запаси и достъп до тях имаха единициДокато България не се отдели от Руското енергийно влияние,ще сме под напрежение.

43

Анонимен

преди 3 години

Този път мутрите на президента Радев прекалиха и загубиха всякакве легитимност пред народа. Кой ще гласува за погромаджии?

42

Анонимен

преди 3 години

И всичко това заради няколко месеца още на власт. Вече 20% от гласуващите са за Бойко, а гласуват по-малко от половината българи. Значи по-малко от 10% от всички искат той да е на власт.

41

полицаи

преди 3 години

Призовавам за да няма пострадали полицаи - то наследниците на Народната Милиция да отидат да копа на село да ама там трябва да се работи а е мързеливи и некадърни даже да държат мотиката свикнал да стоят само и плачт

40

Андреева

преди 3 години

Позор, българоубийци!

39

ЦСКА

преди 3 години

Великото народно въстание се оказа велико селско осиране. Поиграхте си на протести, усвоихте по някой лев накрая дойде горския и ви разгони. Както казва мъдрия български народ - два дни аху-иху и после тихо.

38

До 27

преди 3 години

Радев те е българин.Как смяташ,че ще отиде да съчувствам на български полицай.Тоя изменник е саботирали армията през цялото си служене.Толкова ,, аварии,, на самолети е направил и се е отървал само с ,, мъмрене,,??Къде дават така, питам се аз.Сега държавата саботира, продажникът му с продажник.

37

Анонимен

преди 3 години

До ПижоИ аз помня подпалването на Партийният дом от платени провокатори и ваденето от мазетата на шунки и кашкавали с десетки килограми само и само да се озлоби гладният народ. Тълпата още беше твърде наивна и повярва, че партийните величия крият в подземията си най-ценното - храна и коняк! И сега не е по-различно, съжалявам за изтърканият израз, но наистина и едните и другите са маскари!

36

Анонимен

преди 3 години

В палатките се складираха атомни бомби, калашници, танкове, изтребители, подводници и самолетоносачи ... Протестиращите са добре подготвена армия срещу бедния и изтрадал политик и полицай ... Не само е смешно но е и трагично .... Нищо добро не чака тази държава с алчни политици и безмозъчни гласоподаватели

35

Анонимен

преди 3 години

Криминалния контингент на България също са българи и съответно имат право да участват като всички останали българи в изборите, имат право да стачкуват за по добри условия за работа за криминалните структури, а не Гешев да ги слага етикет че са нарушители на закона и нямат право да си изкарват хляба по този начин.В крайна сметка нали това е идеята на стачката , да не бъдат преследвани за всяко дребно нарушение на закона, да имат някакви възможности да си вършат някак работа и хляб те да имат.