41

Сайга 12

преди 3 години

Извън строя е правилно да се употребява САМО за техника или хора от въоръжените сили!

40

Анонимен

преди 3 години

На Шипка 6 всичко добре ли е..........а в Червена звЕзда.......?

39

Прасчо

преди 3 години

Защо се споменава все името на божков не можах да разбера да не би да се гласи да става - премиер

38

бай Пешо

преди 3 години

А когато сняг забръска що ще чиниш ти зимъска?

37

Анонимен

преди 3 години

Много ревливи демонстранти.Като има полиция и ги прибира за хулигански прояви, защо ги прибира.Като не ги прибира, ходят да провокират.Като няма полиция- защо няма.Организаторите са неуспели в живота хора, дори по време на тоталитаризма, въпреки че бяха част от Номенклатурата(данни от Уикипедия)

36

Анонимен

преди 3 години

Кой плюе срещу протеста бе? 42 дена ходим пеш и ви търпим простотиите! Потив тъпните ви сме!То не беше дърпане на шалтера на метрото то не беше трошене на кола с невръстни дечица, за лай%ната по жълтите павета да подхващам ли, за смрадта и мяткането на храна по държавни сгради и най-вече за блокираните пътища, с което пречите на нас, а не на политиците. Те си качват децата в черните мерцедеси и ги прибират спокойно по домовете си, НАШИТЕ деца гледат как млатите коли, ние стоим по кръстовищата!

35

Анонимен

преди 3 години

И Господ ги гони тия руски клошари- превратаджии!

34

Мунчо

преди 3 години

Хайде бе, протестиращите, измислете като Канна Рачева нещо ново, че направо заспах. И да не забравите фактурите от яйцата и доматите за да се отчетете пред Божков. И да му пратите снимките от снощи, че иначе няма 50 сребърника....

33

Анонимен

преди 3 години

До От $YDNEYМи пей де, защо пишеш и четеш форума? Предимно пишеш де, четенето не ти е силата..."Чукча от $YDNEY"

32

Анонимен

преди 3 години

ББ: Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме..........., хей това е управлението в държавицата ни. Вие които го подкрепяте и Вие, които протестирате, прости ли сте?

31

Анонимен

преди 3 години

Шпицкомандите с колелетата днес пенсионери ли ще бият? За жените вече видяхме.

30

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям протеста но смятам че трябва да се освободи движението при Орлов мост и Ректората на СУ. Блокадите в един момент стават антипродуктивни.Лагерът в "триъгълника на властта" трябва да се разшири и да обгърне цялата сграда на бившия партиен дом, където от 2 септември ще са депутатите. Натискът там ще принуди управляващите да си ходят.Ръководителите на протеста да станат по-изобретателни.

29

До 39

преди 3 години

Надценяваш ги колега.Гербаджия трудно мисли.

28

Анонимен

преди 3 години

Защо няма фадрома след бурята?

27

Христо

преди 3 години

Да се провери дали Бойко не е изпратил вътърът и дъждовете срещу протестиращите като провокатори....

26

Анонимен

преди 3 години

До Божков и ВасилевА бе, не ви ли омръзна от еднообразни и глупави опорни точки? Защо не смените плочата, а?И Божков и Ц. Василев са продукт на сегашното управление - да не би аз да съм разрешил "спестяването" на данъци от фирмите на Божков и то в продължение на години? Какво са правили през това време МФ и останалите "контролни" органи, а? Как се теглят милиони в брой от банка, без да се докладва в ДАНС, а?Защо не мислите? Разбирам, че Тулупа ви е кумир, ама хайде малко разум вложете!

25

Анонимен

преди 3 години

Хайде...плюте по протеста герберасти.Пътници сте всичко. Най вече мутрата-комунист.

24

Анонимен

преди 3 години

Нямало провокации срещу незаконен протест от провокатори? Що за глупост?

23

Анонимен

преди 3 години

Довера да дойде полицията да държи палатките с полицейски метални съоръжения, че да не хвръкнат. А на ония, дето ги е страх от гръмотевиците да им пеят песнички против уплах! А вие после може да отидете да мяткате яйца пред МВР, щото не са ви пяли любимата песничка! С нетърпение чакам новата серия на цирковия сериал....

22

До 28

преди 3 години

Ама те гони носталгията, щом коментираш български новини