115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125Разбира се, все пак сме българи! Все чакаме някой друг да ни свърши работата и докато лично не сме засегнати всичко е ОК. За нас думата солидарност е без значение. Утре, когато ти имаш нужда от помощ - оправяй се сам.Да те попитам, ти доволен ли си от управлението на ББ? Ако не си отиди поне вода да занесеш на тези хора, които вършат работата на такива като нас, които стоим пред компютрите и само акъл даваме.

114

бой!

преди 3 години

Блокада на блокадата! Те вътре ние около тях! Ще затворим магазини, чешми, дюнери и прочие в центъра! И няма да ги пускаме да си ходят. Като при Сталинград! И линейките няма да пускаме като изпопадат от глад и жажда като круши!==== да блокираме с коли пътят на жандармерията. После ще се разправим с къмингарите на Орлов - няма къде да ни избягат!

113

Анонимен

преди 3 години

Споко, Кана Рачева от БосвораТВ довечера ще си измисли /както и вчера си измисли и си призна в ефир/, че подръжници на Черепа и неговите кокали-Корнито и Радко, са блокирали Шанз-елизе, Таймс скуеър, Берлинер плаце и единствената улица на Уйово конаре! Само се надявам като завършва репортажа да не се изпусне /отново/ и тоя път да не завърши с Рапорт даден!

112

Анонимен

преди 3 години

Баф тоя Череп,платил гледам и на Българите в Лондон, Берлин, Брюксел и поне още десетина Европейски столици да свалят Тиквето,аферим бре машала-Череп!

111

Анонимен

преди 3 години

Радев: импичмънт, разжалване военен съд за измяна. Черепа: отнемане на българското гражданство и имуществото в полза на държавата! Гешев: действай!

110

Анонимен

преди 3 години

Блокада на блокадата! Те вътре ние около тях! Ще затворим магазини, чешми, дюнери и прочие в центъра! И няма да ги пускаме да си ходят. Като при Сталинград! И линейките няма да пускаме като изпопадат от глад и жажда като круши!

109

Анонимен

преди 3 години

Импийчмънтът е решението на въпроса.

108

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите би трябвало да не пречат на останалите граждани. Тук вече МВР трябва да приложи сила. Ей тая власт всеки я иска, а кой я хване не я пуска. И протестиращите и от властта забравят за вируса. А после всеки ще се оправдава с другите. Тъжна работа.

107

Анонимен

преди 3 години

през декември 1990 пропускаха през барикадите колите които караха хляб за хората, казваха фразата:НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБАето след 30 години се появиха хора които са по-големи от хляба

106

Анонимен

преди 3 години

Страшна драма за полицията с 10 палатки се чудят какво да правят. Ами ако бяха хиляди както нормални държави протестират? Какво щяха да правят. Голям смях

105

Яснооо

преди 3 години

Сега разбирам защо държавата ни не се движи напред достатъчно бързо - една част от населението е решила, че може по цял ден и нощ да не работи, да разчита на мама и тате за пари, но да пречи и на останалите да работят. Да не говорим, че няма и елементарни навици да чисти след себе си.

104

Анонимен

преди 3 години

Явно протестерите са доста глупави. По действията им разбирам, че са футболни хулигани или недоучили мързеливци. Ето защо:трябва да пропускат с предимство: линейки, пожарна, полицияосвен това трябва да се пропускат всички коли които снябдяват магазините

103

Анонимен

преди 3 години

Идвала свободата на България. Кой ще ти я донесе бе, ***. Тия налягали наркомани по кръстовищата ли. Ако бяхме нормална държава досега да бяха забравени и въдворени на друго място.

102

Вас из дас?

преди 3 години

Да не би президента разбавал държавни земи? Да не би той е давал милиардни поръчки на едни и съки свои фирми? да не би той е назначил секретарки и танцорки на пилон за министри? Да не би той е изпуснал ситуация с вируса? *** си ти - Решетников ти е проблема , иначе ,че сме в дъното на класации под ръководство на Троб не ти е проблема. Ако ще имащ деца, то галко, техния баща е кръгъл ***

101

АААААА

преди 3 години

Не разбирам, как може шепа ***, дето се чудят какво да правят по цял ден и къде да мерят улиците, да спират цялата държава и живота на техните съграждани... дано да има контра - протест на тея и да им нацепят каските ама яко.... с 200 !

100

Анонимен

преди 3 години

Добре че не съм в София и тия *** да ме блокират.

99

Анонимен

преди 3 години

Гробарите реват на умряло. Идва техният край и същевременно идва свободата на България ! ! !

98

Програмист

преди 3 години

Стигнах си до офиса. Дори не закъснях. Ще поработя, и ще си ида у дома, и пак няма да можете да ме спрете.Блокадата ви е безсмислена и не работи.И дори да спечелите, пак ще загубите - това ви е съдбата, да бъдете прецакани и употребени.Както казах вчера : ЦЯЛ ЖИВОТ ще сте там, където сте. Помните ли? Предвид ограниченият ви умствен капацитет ще ви го напомням честичко.

97

Анонимен

преди 3 години

И аз ви псувам на майка мили ми протестъри! Че и на сестра и на баба ви псувам! Блокирали сте пътя на ЛИНЕЙКИТЕ ! Кои сте вие че да решавате кой ще живее и кой ще умира бе!? Знаете ли, че за да ви зобиколи една линейка й трябват между 7 и 12 мин отгоре! Вие ли ще носите отговорност за живота на хората в линейките, бе!?

96

дас

преди 3 години

оставка и на президенчето когато си подаде оставката тогава и правителството. Обаче никой нищо не пише за президента и г-жа Нинова и г-н Решетников колко удобно пак ли желаете да се върнем в блатото.