8

пияница мистик

преди 4 години

Барба *** както винаги се взе за безсмъртен и дори по времето на най-строгите ограничения не спазваше правилата, та сега ли, когато почти паднаха. Слабото разпространение преди време се дължеше не на личната му дисциплина, а на това, че държавата принудително затвори всичко и той от няма накъде си седеше вкъщи или поркаше с комшиите. Сега като се понатрупат в аритметична прогресия случаите, съвсем закономерно ще започнат да се увеличават и смъртните. На оная с косата ще и се отвори бая работа

7

Off

преди 4 години

Берем плодовете на Байряма. Събирали са се хората, не са си стоели вкъщи.

6

2308

преди 4 години

Да и за първи път правят толкова много тестове цели 2308

5

Анонимен

преди 4 години

Колко е трудно да сложиш една маска и да си измиеш ръцете?Не сме народ а ...да не го пиша знаете какво.

4

Copocoид

преди 4 години

България имаше късмета да въведе изолацията в точното време. В момента когато е ставала заразата в Италия коремния хирург говореше, че това било безобидно заразяване.Опасявам се, че Мангъров говори за нещо, което все още не е напълно изследвано и което може да се окаже много по-опасно. Сега да ми приказвате, че САЩ, Русия, Бразилия и Перу са заедно в конспирация и ни ментосват с вируса е детинско.Дано да се окаже, че КОВИД отслабва в горещо време иначе нищо добро не ни чака.Пазете се!

3

Яху

преди 4 години

Първи

2

Елемаг

преди 4 години

Единственният въпрос е:Какво са намислили?

1

Анонимен

преди 4 години

Няма дисциплина ей!Ама верно само тоягата действа на това племе!Няма никакво самосъзнание и самоконтрол!Три дена ако са над 100 и ще върнат мерките.Тези дето нищо не спазват обаче най-много ще пискат!Писна ми от овце!!!!