62

палячовщина

преди 4 години

Пуснете хората да си се върнат, бе ***. Нали ревете че икономиката също е в криза, ако не са тези хора, кой ще я задвижва тази икономика. Да не говорим, че с тяхни пари се плащат вашите заплати.

61

Анонимен

преди 4 години

София, областните градове, общини трябваше да са под блокада преди две седмици - сега вече вируса се разнесе достатъчно и скоро няма да се оправят нещата. Мерките закъсняха и ефективноста е малка.

60

Киро Х

преди 4 години

До Додо: Абсолютно прав си, да се върнат във вътрешността на страната би било най-добре за самите новоСофиянци. Защото в София дишат на 2 лв финансово над зоната на фалита. Перманентно. Заплата 1000 лв, с наем 700 лв + сметки не е лесна работа. Те затова и новоСофиянците най-много натискат да се отмени карантината. Защото наемите си текат, а заведенията, където повечето работят са затворени.

59

На бас че

преди 4 години

Нищо няма да им направят на тези с неверните данни.

58

Анонимен

преди 4 години

Такова нещо няма никъде в Европа! Това е грубо погазване на свободата на придвижване! Оня Боко Тиквата за какъв се мисли, че ще спира хората? Я да ходи на гилотината!

57

Шоп

преди 4 години

Не знам за какви шопи в София пишете, явно в София не сте стъпвали отдавна. Тук на всяка крачака се мйечи ужасно. Не само кореняците, но и шопите отдавна са малцинство. Мйекащите добитъци отдавна превзеха София и точно те са тези, които ви дойдоха на гости завчера. Те са си от вашите.

56

Таню

преди 4 години

След като вече масово се осъзнахте, че може и да се работи от разстояние, почвайте да се оглеждате. Една къща на 35км от геогр. център на София се избива за 7-15год. Това за хората на моя акъл, дето ни писна от мееeкащи. Слава Богу, в Сф живея в зона, недостъпна за ср-стат. чaлгари-номади. Не е Люлин.Ако масовото число бяха грамотни и с ясна мисъл, животът щеше да е еднакво приятен из цялата държава. А го казвам като човек, който няма против логичните миграции, стига да не си рoмлянин в Рим...

55

Бай Ганьо

преди 4 години

Язе ще ви кажа как у моя град се справихме с ковида,дойдоха си едни такикати от Спания,дето майка си и таткя си шъ продадат,безбожни кучета ,аз му викам на кмету,кмете тез пазванти носят заразата,дошли си мислят си че бай *** е *** селянин ,събрах юртаците ,пообиколих ги,само по един ,два пътя ги ударих с каиша,викам им маскари ,я съм ви видел тез две ,три седмици,носа да сте си показали,на стълба на центъра ще ви завържа и с тоз каиш шъ ва бия докато кажата ви ще съдера.Туа нема ковид,имабой

54

Жеко от Ботевград

преди 4 години

Аз исках да ида до сестра ми в София, в Младост 2, да видя и децата, ама с тия забрани си останах в Ботевград.

53

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Софиянци са в Община Несебър.Подсъдимия несебърски кмет, ни чул, ни видял.Той се пази, да не му се случи трудова злополука !

52

Црна Маца

преди 4 години

До Пародия на държаваАбе вие уж все се въщате по родните места, а накрая пак пълзите я към София, я към полетата с апержи и ягоди в западна Европа. Очевидно не сте особено кадърни и умни, щом не успяхте за 20 години да си организирате някакъв нормален живот по родните места.

51

Анонимен

преди 4 години

Тоталната изолация на София трябва да продължи в следващите три-четири седмици, иначе жална и майка на цяла България!

50

Кою

преди 4 години

Тръгнал зараза да сее шопа *** го чака сопа.

49

10.11.1989

преди 4 години

До Анонимен 52При демокрацията е така.Сега нЕма софиЕнец, нЕма варненц!

48

Анонимен

преди 4 години

Взеха ви свободата, утре може и имота да ви вземат, а вие още се делите на граждани и селяни. Затова 500 години сме били под робство.

47

Анонимен

преди 4 години

ами вижте последните репортажи от свръхбогатия и модерен манхатън в ню йорк,центърът на света!хиляди се редят на опашки за безплатен хляб и храна...това очаква и софия в много по-страшни размери!хубаво ви казват полицаите да не връщате,защото скоро единствените обитатели на центъра на софия ще са плъховете!това между другото е предзказано от нострадамус!

46

Гавра

преди 4 години

Можеше и имаше как да стане. Но с калинки и най-дребният детайл става кошмар. Гласувайте за ГЕРБ. Видими резултати. Това им беше слогана първият път.

45

Човек

преди 4 години

Пак не сте в час. Масово софиянци се изнесоха с внуците си преди седмици от София, още като затвориха градините и училищата.

44

Анонимен

преди 4 години

Да уточня - софиянците си останаха в София по празниците. Извън София излязоха хора с непреодолимо желание да си идат по родните места. Те до колко са софиянци - преценете сами.

43

До 43

преди 4 години

Е,ако не схващаш каква е разликата,това говори доста за умствения ти капацитет.