106

Видов ден

преди 4 години

Съд за вас, лъжци и крадци. СЪД! Всички ще си получите заслуженото. След Великден идва Видов ден.

105

Анонимен

преди 4 години

Хубаво де "морските лица", чиято професия по трудов договор е да работят като такива в световния океан,те как ще се приберат..карантината от 14 дни е ясна,поне с "рентакар"автомобил няма ли да разрешат да се приберат в дома си от София ,където все още кацат самолети?Или ще стоят на поляната с куфарите?С такси ще е риск за шофьора,ако е семейната кола няма да я пуснат в София.Тези хора какво ще правят .предстои смяна на корабни механици,капитани в рамките на месец май,тези хора са с документи .

104

Waffen SS

преди 4 години

Няма как да се отрече,че ген.майор Майтапчийски е овладеел неолибералната и демократична риторика.Даже най-малкия намек относно етноса на основните нарушители на разпоредбите на карантината,в него събужда "праведен"гняв.Започва мощно уповаване на европейските и неолиберални ценности.Още вчера декларира,че човек плащайки чинно цял живот здравните си вноски,които с горният край на осигурителният доход,може да бъде изместен от достъп за лечение от някой,който не е платил и една

103

981

преди 4 години

за последните 4 дни са направени по около 2000 теста дневно за разлика от около 400 дневно преди товаза сравнение в 65 000 000 тестовете на милион души са 1,5 пъти повече от колкото в 6,9 млн България

102

Остап Бендер

преди 4 години

До Анонимно пропукванеЛед тронулся, господа присяжные!

101

Анонимен

преди 4 години

Пилците, труповете в тоя случай, се броят на есен.Страните с много по-лош процент на починали вече отминаха върховите стойности и значителен процент от населението им се е срещало с вируса.А ако наистина при нас затягането на карантината е било прекомерно за начален етап, то срещата на вируса с жертвите му тепърва престои.

100

Хахаха

преди 4 години

Троловете да целуват ръка на Бойко и генерала.Че ако бяха на власт тези дето са ги наели да плюят,Щяхме да сме като Китай .

99

Анонимен

преди 4 години

НЕ ВИ ЛИ ПИСНА БЕ ХОРА ОТ ТОЯ ЦИРК!!!!КАКВИ МАЗОХИСТи СТЕ БЕ??!!!!ЗА троловете -знам за чувалите за трупове-вече е изтъркано и скучно,малко повече креативност проявете....

98

хаха

преди 4 години

така се справя Германия с вируса,че всеки ден има нови хиляди болни и стотици починали - все така да се справят :))))

97

Анонимен

преди 4 години

До Бойко БорисовЛойно агнишку дъ идът мюслиманите!

96

До 106

преди 4 години

Прави си. Аз също си мечтая да е така. Дори бих отишъл заедно с теб утре да го видим това на КПП-тата. но уви... Мисля ще си загубим времето - загубих малко вяра в правовата държава :-)

95

Анонимен

преди 4 години

Много е дразнещо да говорят за процент на смъртност при положение, че и тестването е практически никакво.

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Хората напуснали София в нарушение. А вие защо ги пуснахте?А те защо тръгнаха? И още повече - защо лъжеха???Разчиташе се на проява на разум у хората. Заблудата лъсна. Своевременно бяха взети коригиращи мерки. Сега няма да влизат, което е даже по-добро решение от това, да не излизат.

93

Бойко Борисов

преди 4 години

Как сте българи, готови ли сте за празника.Тази година вместо агнешко ще ядете фурми. Гарантирано от ГЕРБ. Ние ще се погрижем да ви съсипем.

92

Василев

преди 4 години

Селяни прости вие сте валат!Китайският древен и мъдър дракон ви е притиснал и вие с единия крак сте вече в небитието!Неограничен човешки ресурс впрегнат да работи в тежка индустрия и модерни технологии, с пазари на всички континенти, с 5G технология!Селяни прости , къде отивате???Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

91

Анонимен

преди 4 години

Нелепост. Никаква стратегия за излизане от кризата. Контекстът на думите на Майтапчийски е дайте до живот затворени. И хората ще са виновни. А не тези, дето месец и половина бездействате. Пп. Тези приказки за балами ще се представят пред хората, докато олигарсите на Борисов се чувстват комфортно в това ИП. Но! Нещата взеха да се пропукват.

90

ПролетПукнаНиеНе

преди 4 години

Колкото повече ПЛАШАТ, толкова повече НЕ ВЯРВАМ!!!!!Не знам от корона, колко ще бъдат ЗАГИНАЛИТЕ, но от задушавае с парцаливите маски, със сигурност ще са повече! Вчера - за 38 минути до магазина и обратно, при 24 градуса и с маска - за малко да опъна жартиерите. Без майтап.Сега вадят ромовския контингент, за да си попълват бройката и да си САМОДОКАЖАТ, колко са гениални и грижовни. Къш бре!ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

89

До94

преди 4 години

За това всеки ден имате по 4000 нови заразени 150 000 до днес. Близо 5000 умрели .

88

Истукан

преди 4 години

Докато не се заразят всички, няма да си отдите този вирус. Произхода му е от китайска лаборатория, опитваща се да създаде ваксина против спин. Тествайки върху животни тази ваксина, те се заразяват с този вирус и така се разпространява.

87

Оставка

преди 4 години

За 200 хоспитализирани души и 30 в интензивното съсипаха държавата и ни държат заложници. Лъжат и крадат, лъжат и крадат и те така... Оставки бе мошеници!