9

Анонимен

преди 4 години

Ако до една седмица не се отворят градовете и границите и хората да си върнат нормалният ритам на живот. ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТИ И ЩЕ СМАЧКАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ТИКВАТА. Това в момента е диктатора... През 2009г. в България умират близо 4000 души от свински грип и не се стигна до там да се затворят градове граници фабрика ресторанти и така на татък. ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ

8

Анонимен

преди 4 години

До АлбанецаВ целия свят, не само в България, този вирус е само един грип не по различен от другите.

7

Solar Power

преди 4 години

Поръчка на 1000 респиратора на 15-ти март и в момента инсталиране. Забрана на всички над 60 години да излизат от дома. Соц да им носят храни. Всички останали на работа.Простичко. И тези под 60 ако искат да си видят родителите живи просто да не ги посещават 2 месеца.

6

Анонимен

преди 4 години

Добре е, че преживяхме вече 30 години демокрация в тежка евроатлантическа европейско-ценностна мизерия и свикнахме да живеем като скотове. Сега ще омаме закалко, тренинг както се казва по евроатлантически за слеващите 50-100 години мизерия! 30 години демокрация беше добър избор, Българи избра пътя на американското партньорство и евроатлантическото развитие!

5

Албанеца

преди 4 години

Определено в България икономическата криза изпреварва епидемията от covid19!

4

К А Т А С Т Р О Ф А

преди 4 години

Точната дума ще е КАТАСТРОФА !Криза е слабо казано ...Това, което предстои у нас ще е ужасяващо.Не знам колко опасен е този вирус, но да ликвидираш икономиката си заради един вирус и то при положение, че и без това си най-бедната държава в Европа ... това е безумие !

3

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът е един от най-безопасните, ако не и най-безопасният грип.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Заради бълхата Бойко изгори юргана !

1

Анонимен

преди 4 години

А не е ли така?