65

Анонимен

преди 4 години

Махнете го тоя диктатор! Не си играйте на Северна Корея, че нали виждате вече в какъв концлагер живеете?

64

Анонимен

преди 4 години

Борисов,викаш да не играем на Жмичка, лошото ще стане когато почнем да играем на Стражари и Апаши,а тая игра съвсем скоро ще Дойде!

63

избирател

преди 4 години

Бях обещал,че ще спазвам добрия тон тук,по отношение на управляващите......И,като достоен мъж го спазвам!!!Не виждам,обаче подобно достойнство от тях!!!Кой си ти БЕ,та ще заплашваш МЕН,твоя РАБОТОДАТЕЛ?!Да имаш властта,да направиш много ГАДНИ неща,с народа,но тая власт ти я даде тоя същия НАРОД и той може да тия отнеме!!!Повярвай ми,колкото и да е страхлив,някой ден,може и да те учуди.......Сложил си,най ОГРОМНИТЕ глоби,в Европа и заплашваш с още,все едно си ДИКТАТОР........

62

Анонимен

преди 4 години

Проумейте го с празните си кратуни...Ако не беше опасен вируса никоя държава нямаше да затвори границите си... Спазвайте това което се изисква! Не е ваша работа... да решавате кое е правилно в сегашната ситуация.

61

Анонимен

преди 4 години

А бе вие да не сте от желязо?като ви втресе с 38.5 и когато ви стегнат гърдите.като не ви вдига телефона.Джи-пи лекарят.като от 112 ви кажат стойте си в къщи и пийте чай и парацетамол и започнете да нямате сила да станете от леглото .тогава какво.. . ще искате пак по парковете с кученцетата ли?То бива бива *** народ.да не сте милионера Домусчиев.НЕ СТЕ!

60

Анонимен

преди 4 години

От слънце и въздух вирус не се хваща. Само че в България се играе на диктатура с оправдание вирус. Да са ни честити новите заеми и на неродените поколения даже

59

сара

преди 4 години

До РазликитеВ "мракобесна" България нямаме никакъв респект към дисциплина и институции. Дано тези глоби ги изискат и реално от глобените.

58

Стоян

преди 4 години

Гледайте си кротко интернета и телевизията във вкъщи за да посрещнете и другата Нова година, а не да гледате мизерията в някоя болнична стая и мебелите там за последно!

57

Анонимен

преди 4 години

И от тези 300 акта някой да е платил ?

56

Анонимен

преди 4 години

Стражароапаш коментира игра на "Стражари и апаши".

55

Анонимен

преди 4 години

Може да се редите на опашки само в нап, кат и пред банки. Там докато чакате вирус няма. После може и да ви тръшне, но е важно да сте си платили.

54

Джокера

преди 4 години

Парите свършваттттттттт!!!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се въведе час за разходката на кучета - от 7 до 7,30 сутринта и от 19 до 19,30 вечерта !!! Какво е това сега ? - обикалят с куче цял ден

52

АТАКИСТ

преди 4 години

до 33 От началото на кризата ли ми го набиват, бе льохмaн?Ако ни го набиваха от началото на кризата, нямаше да имаме отворени граници още преди 2 месеца, шмиргелак! A все още са отвoрени границите ни за идващи от ЕС.Тя държавата не спазва карантината, а изисква от мен да я спазвам? И как да я спазвам тази карантина? Като ми разрешават да се набутам в градския транспорт заедно с 20 човека вътре в трамвая, атвобуса, тролейбуса?Това ли е спазване на карантина, папагал?

51

Разликите

преди 4 години

Във Франция глобата е 150? а в мракобесна България 5000 лева!

50

Анонимен

преди 4 години

Тя тиквата и най близките калинки ще избягат по някое време. Много по интересно ще бъде положението на редовия гербераст, поради пълната му неграмотност и некадърност. Остава им да ловят гората и без това до един са шумкарски деца и внуци.

49

Анонимен

преди 4 години

Някъде около 1990г:- Не си играйте на жмичка, да не стане по-лошо! - каза той, след което извади бухалката и започна своя бизнес

48

CECO

преди 4 години

BOKO KAJI KOI PUSNA ZARAZATA

47

Анонимен

преди 4 години

До Ако имаш съсед 39Викаш полиция. Съставят му предупредителен протокол. Втора стъпка акт. Трета - продаваш своя апартамент. Все едно и работа няма да има, за какво ще ти е?

46

ИСТИНАТА

преди 4 години

като гледам коментарите, трябват ИНДИЙСКИТЕ мерки да бъдат приложени и тук.Народът тръдно разбира от дума, повторена десетки пъти, съвсем учтиво.Трябва дисциплина- ясно е, всичко зависи от нас на този етап.. после.. кой знае.Сега много знаете, после като не може да дишате- пак много ще знаете да плюете здравната система.. "да би мирно седяло, не би чудо видяло"..