17

Зозо

преди 4 години

И тоя *** е като червен Колю. Голем експерт е докато не го закашля и него :))))))))

16

Умни ора

преди 4 години

Бре че умен човек! Ми дайте тогава да ни заразите още днеска та белким се оправиме до месец и после на Слънчака! ПС: а защо собствениците на частни болници и хотели и къщи за гости от властимащите не ги предоставят за борба с виросо??!! Оти НЕ??!

15

Анонимен

преди 4 години

Мангъров само преди седмица обясняваше, че вирус нямало, не бил страшен и мерките на правителството са истерия. Този е за затвора по бързата процедура.

14

аз-ът

преди 4 години

не споря с доцента, нямам експертизата.Но ако човека е прав, а аз наистина не мога да споря с него - тога защо е всичко това. Не беше ли по добре да вземем английския вариант - да сложим под карантина единствено възрастните и болните ? Защото няма как това да мине до 13 април, т.е. ще има втори месец карантина, а може и трети - това нещо дръжавата няма как да го изкара. Да не говорим , че в края на втория месец вече ще има съкратени работници и служители от фирмите.

13

Анонимен

преди 4 години

Една моя приятелка аптекарка ми каза че още от есента е имало дефицит на предпазни маски и ръкавици. Пред да се чуе за каквато и да е корона. Явно някой предвидливо ги е покрил.

12

Анонимен

преди 4 години

Да обаче герберастките мафиоти, наречени бизнесмени, да не изпуснат парсата.Всички знаят на чии депутати са 95% от хотелите в Банско.

11

az

преди 4 години

Доцента май не прави разлика между болести дето си изграждаш имунитет за цял живот и болести дето след 6 месеца нямаш вече анти тела.

10

Пияния помак

преди 4 години

До В.УзуновЕвала Узунов, кажи им го.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Всяка зима има грип.Къде и кога си ги видял тези 2% смъртност?

8

Анонимен

преди 4 години

Защото американски вирусолози казват, че коронавируса е 10 пъти по смъртоносен от обикновения грип, който е 2% смъртоносен!КИТАЙСКИТЕ ВИРУСОЛОЗИ КАЗВАТ ДРУГО

7

Бау

преди 4 години

Глупости ... Писна ми от апокалиптичните сценарии с, които да изглеждат специални по телевизията ...

6

Анонимен

преди 4 години

Господин доценте, празните ви приказки не ме интересуват! Винаги ще си спомням великите слова на сръбския пулмолог професор- стана за смях на цял свят, като се изсмя на вируса. Май са го обесили, заради оронване на престижа на цялата сръбска лекарска гилдия. Вие си мълчете. Майка ми е доцент,биохимик, работила по проекти в топ лаборатории по света (даже в момента има проект в САЩ) и има доста теории по темата, доста телевизии я търсиха, но няма да се излага публично като вас, господин никой.

5

ЕДНА

преди 4 години

ТРЕЗВА МИСЪЛ ДНЕС

4

Анонимен

преди 4 години

Да, ама като сложиш на тия 70% и 15-20% смъртност числата няма да ни харесат! Защото американски вирусолози казват, че коронавируса е 10 пъти по смъртоносен от обикновения грип, който е 2% смъртоносен!

3

Анонимен

преди 4 години

Е някой все пак трябва да каже истината! Но парите ще бъдат усвоени от правилните хора, нали!

2

В.Узунов

преди 4 години

По скоро 70 процента от пенсионерите като затихнат ще затихне и вируса.

1

Петров

преди 4 години

По същата логика на доцента ако 100 процента изчезнат заболяването също ще затихне.