55

Анонимен

преди 4 години

Десет години вече Борисов действа като черен коронавирус.

54

Али Баба

преди 4 години

А мога ли да вляза в банката с маска?

53

Кеворк Филчев

преди 4 години

Иван Костов е виновен.

52

Анонимен

преди 4 години

Ало децата и младите нямат симптоми но разнасят заразата. Нямали някой по акълен сеяндур от Банкя да ти обясни. Все умни като теб ли са. Няма да пусна децата на училище защото ще се заразят и ще убият баба си и дядо си. Ясноли ти е бе тарикатине. Виж в Италия пламнаха заради такива управници като теб. Сетиха се да блокират държавата чак когато беше късно. Излизайте само до магазина за продукти. Не пускайте децата на училище. Те заразят ли се ще разнасвт заразата без симптоми.

51

Анонимен

преди 4 години

Бойко да спре да командири и да отстъпи крачка назад. Не може все да е най-отпред

50

Анонимен

преди 4 години

апарати за обдишване и работещи крематориуми.забрана за погребения с много хора.защо спите бе?

49

Gregory House, M.D.

преди 4 години

До: 43Не се лекува. Лекарите го знаят.Научно го наричат "симптоматично лечение".Тоест, гълташ топли чайове, парацетамол, витамин C, сиропи за кашлица, и това е. И чукаш на дърво да ти мине.Антивирусните като Тамифлу или Изопринозин не помагат.

48

Анонимен

преди 4 години

Добре след като всичко работи на макс защо в София в 5 квартала - Суха река,Хаджи Димитър,Левски (бившият Металург),Гео Милев и Редута няма нито една аптека където да продават маски ?Някъде въобще има ли или пак всичко е за износ?

47

Рита Тумберг

преди 4 години

Къде е Цецка Цачева и Гешеф

46

...

преди 4 години

Този вирус е наказание за евреите защото разпнаха нашия Бог, за католиците, защото изкривиха учението Му, и за китайските ***, защото тероризират създанията Му.

45

Анонимен

преди 4 години

Ако заразата с коронавируса се беше появила на Шипка, сега всички бойковизии и други пропагандни рупори на ГЕРБ щяха да говорят само за това. За съжаление, оказва се, че ген. Мутафчийски го бива в изпълнението на политически поръчки, но изглежда много зле тогава, когато оглавяваният от него щаб трябва да организира реални действия срещу разпространението на споменатия вирус.

44

Скептик

преди 4 години

Бла, бла това в Габрово даже може да не е българска фирма. И що ще цялото правителство в това шивашко складче. А бе . Къде са маските. Коя дата сме 12 Януари ли сме или 12 Февруари? Къде е военния резерв от маски? Защо не са заредени аптеките?

43

Анонимен

преди 4 години

E, Борисов няма как да приеме, че не трябва да говори. За него това е златният момент да се покаже и да разпорежда, той обича да разпорежда, да хока, да обяснява на простолюдието. Байганювщината трябва да се показва, сега е момента. Да не би да си представяте, че премиера без много шум ще свърши работата си без да се пъчи пред камери?

42

Абе...

преди 4 години

Ако нещо се случи с него..Пу пу..Дали ще спрат новините?? Ще се върти ли земята??Кой ще плаща тока в барселона??...Денят след него..??.. ще е панпан демия!!Какъв проблем досега е решил??Само ги забатачва

41

До Тиквун

преди 4 години

Тиквун, маските са за здравни ражотници и болни от вируса. Защо си с маска? Нали има недостиг, Тиквуне.

40

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е колко процента от лекарите знаят как се лекува този вирус.

39

Анонимен

преди 4 години

Три години вече Радев се обажда като черен коронавирус.

38

Иван

преди 4 години

снощи всички телевизии или показваха бибитко или цитираха през пет минути мъдрите Му мисли.. явно е станал доктор!!!!

37

Коко

преди 4 години

Продавам двупосочен билет до Барселона, щях да ходя на шопинг туризъм, но затвориха бутика на Шервиньо.

36

12_5

преди 4 години

Господа.Защо в началото в колонката с новините...под или над ..корона вирусът ,не сложите Бойко БорисовНай отгоре , пръв..Че защо са други новиниТой знае, може, решава всичко..