92

Пенсионер

преди 4 години

Със сигурност няма обедняла държава. Има обеднял народ.У нас държава и народ са две различни неща. Държавата срещу народа.

91

Анонимен

преди 4 години

Лъжеш Горанов лъжеш *** виж и попитай гърците които са ни комшии, още не могат да се изправят от еврото. Пък ако искаш попитай и обекновенните германци.

90

Анонимен

преди 4 години

До забравиА пък ти забрави, че освен "неразумни" харчове, има и разумни. За какво иначе е държавата? Зависи обаче каква е държавата. А пък каква е държавата зависи от хората, които живеят в нея. Ако са калпави - калпава държава, и обратно.

89

Констнатин

преди 4 години

Аз се чудя на хората, които се изказват в полза на еврото. Това ще е поредното обиране на 80-90 процента от обикновените хора. Не на еврото.

88

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБЕРСКОТО корумпе не знае не му се връзвайте !!!!

87

мак

преди 4 години

Колкото повече ни убеждават,всеки ден по нЕкой "убеден", че еврото е чудо се изказва, но само за ползи, а минусите? толкова по-подозрително е това. Неистово напират за евро, защо?Този с безплатно жилище е пореден папагал, който повтаря след вожда за измислен растеж, не забравя да изграчи срещу Радев, но пропусна да вземе милиони от длъжници. Всички герб се изреждат и говорят едно и също. горанов има късмет, че нова не пита за къщата на баце и защо главния мълчи.Слугински медии.

86

Анонимен

преди 4 години

Лъже мръсника преяжда с луканка

85

Анонимен

преди 4 години

Тоя мишок що не спомене колко са се качили ЦЕНИТЕ от началото на тоя мандат? Никой не му дреме за средните заплати, ако цените се вдигат с по-висок темп, то тогава хората обедняват...

84

Анонимен

преди 4 години

Които се опитва да ме убеди, че при смяната няма да изчистят вътрешната задлъжнялост и да девалвират лева ме лъже право в очите.

83

Waffen SS

преди 4 години

Поредният специалист по еврото.Но нека обяснят защо държави като Великобритания,Швеция,Дания ,Унгария,Чехия,Хърватско,Румъния,Полша не напират с такъв устрем и плам към еврото.Все не мога да се отърся от чувството,че на правителството много,ама много му пречат едни 60-70 милиарда спестявания на хората,които се равняват на европомощите за 3-4 програмни периода.Всичко започна от една женица със скромни когнитивни възможности,но с изключителен инат каквато е МеНта Стоянова.

82

Анонимен

преди 4 години

Горанов живее при приятел/добре Гелосан/има къща за милиони в Ярема, *** ни знаел нищо, абе нищо кво стаа в хазарта. Бе някакви си 700 милиона проспани, бе карай да върви-България е богата. Кога това лице ще посети ареста!?

81

Know how

преди 4 години

Горане, не те питаме за държавата а за хората

80

Анонимен

преди 4 години

защитавай бг интереса, искат ни 2 млрд от валутния борд. Да не се имаш за по-умен от Стиф Ханке?

79

Нема страшно

преди 4 години

До Анонимен85Запознат съм, защото бях там когато въведоха еврото и си оставиха песетата. Вярвай ми - много съжаляват че направиха тази работа.

78

Анонимен

преди 4 години

Това, че левчето има покритие няма нищо общо с курса по който ще стане обмяната. Това са съвсем различни неща да не кажа вселени.

77

АК-47

преди 4 години

Тази некомпетентна физиономия почне ли нещо да обяснява, веднага ми е ясно, че няма нищо общо с действителността. Доходите били нараснали, заплатите вървели нагоре, а животът с колко поскъпна и цените с колко скочиха? ***? Говори ли ти гробажия, на му вярвай..

76

Анонимен

преди 4 години

До Нема страшноВиждам че си запознат, смятай щом Испания изпитва трудности, какво ли ще е за нас.

75

Нема страшно

преди 4 години

Същото ще стане и с България.1 евро е 1.95 лв. Едно кафе е 1 лв. След като се въведе еврото, 1 кафе ще струва 1 евро т.е. 1.95 лв.Нали не си мислите че 1 кафе ше струва 50 цента? Ако е така - лъжете се. 1 кафе, в България, ще струва 1 евро.Заплатите ще са в евро, но по сегашния курс - 1000 лв заплата, няма да стане 1000 евро на месец. Ще стане 500 евро. Да се знае и нека българския народ да си направи сметката добре. Да вземе мерки от сега, защото после връщане няма.

74

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSТова е лъжа за да се прикрива лично облагодетелстване.Как така България е единствената държава от цял свят към която някакви мистериозни големи шефове оказват политически натиск върху българските политици и мъченици и тези мистериозни суперхора с безкрайни възможности мразят толкова много българите и България че командват всички политици в България да провеждат политика и действия на тотално самоубийство?И те милите политици-мъченици само изпълняват.Вярвате ли в Дядо Мраз?Сериозно.

73

чиста икономика

преди 4 години

Туризмът ще живне. Няма да има нужда туристите да обръщат пари и да хранят алчни сарафи. На туристите ще им е удобно и практично.За паричните презгранични преводи няма да има кожодерски такси.