36

334

преди 4 години

Щом сме с Русия, значи сме извън цивилизования свят.

35

Анонимен

преди 4 години

Ва тниците да сделат централна канализация в големите градове и после да мислят как да ни отдалечат от цивилизацията

34

Анонимен

преди 4 години

Тя, Русия, каквото и да направи за България, все е лошо. Ако ни продава скъпо газ, естествено-лошо. Ако, пък ни я продаде евтино, иска да ни откъсне от НАТО и ЕС - пак лошо. Медиите им пък се стремели да създадат положителен имидж. Ами посочете ми поне една американска медия, която се старае да създаде отрицателен имидж на САЩ.Сложна логика.

33

Петров

преди 4 години

Американцкте които са окупирали цяла Европа "сдържат" руснаците които са у дома си. За тлкова ли елементарни ни взимат.

32

Анонимен

преди 4 години

Русия се отдалечава от рф и нищо повече.....дори чукчетата не я искат.

31

Петров

преди 4 години

От 30 години насам освен животинска злоба към Руусия и американско оръжие за продан, САЩ не могат да измислят нищо друго.

30

SS

преди 4 години

Те и в арабско пролет щяха да правят и демокрация да докарват та от 20 години се трепат там хора само и само да се нагласи света според как е удобно на американците.Да си е-т мамата.

29

rusnak

преди 4 години

Като видиш стандарта и инвестициите в България, та тя си е отдалечена от ЕС, колко по далеч???:)))

28

SS

преди 4 години

Ако някой смята Русия за заплаха то по отношение на България това изобщо не е така.Хич не ме боли фара за притесненията на САЩ. Да си е-т мамата.

27

Анонимен

преди 4 години

Тези ракети ще направят БГ мишена за руските.Нато явно има намерение да убие по-бързо от ЕС БГ.

26

География

преди 4 години

Погледнете географските карти, ерде САЩ, ерде Крим?Да умреме от студ в името на САЩ национални интереси.Стройте другари американци, предлагайте евтини алтернативи, чешат си пъпчетата и се чудят какво оръжие да продават на сунити и шиити, и на кой да наложат санкции.Та чак БГ оръжие в ИД, чрез САЩ частни посредници финансирани от Пентагона.Диваци...

25

Анонимен

преди 4 години

ЗЛОБАТА СИ СТИГА ЛЯХТЕ ПО БГ ФОРУМИТЕ, ***! ТЯ ВОДО ДО ЛОШИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

24

Зозо

преди 4 години

Колкото и да плачат по форумите, атако-путинистите са бита карта. Даже Джамбаза ще иде на балотажа :))))))))))))))))))))))))))))) Болен макс. 1500 гласа :))))))))))))))))))

23

толерантен

преди 4 години

"По-лошо от война с англосаксонците е само приятелството с тях" - БисмаркНие, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след 30г. "партньорство" сме напът да изчезнем като народ и държава.

22

Анонимен

преди 4 години

"предложи на България ролята на "газов хъб за руски природен газ", при положение че държавата не разполага с необходимата инфраструктура и не може да е повече от "транзитна страна", пише в доклад на американската корпорация във военно-промишления сектор RAND"Да се никой чуди,защо Борисов престана с мантрата за газовият хъб.Дали са му дръпнали юздите или са му обяснили,че не можем да бъдем такава държава ,за сега не се знае

21

с ори

преди 4 години

Нещата са наопъки-демек,обратно

20

postradal pasi

преди 4 години

Русия е оставена от Сащ да свърши мръсната работа тоес да ипробва най новите оръжия а Ердоган се опитва да насъсква от двете страни за да стане воина и все пак Русия и Сащ са си подали отдавна ръце под масата но разиграват театро а захариева дето ни искара турци а пък сърбите излязоха по-големи от турците. Този коварен дослук не е на хубаво

19

балама

преди 4 години

Аз пък мислех, че е обратното - нато и ес се опитват да отдалечат България от Русия. Понеже България и Русия са близки езиково, религиозно, културно, исторически, етнически... Обаче, сега ни набутват за "партньори" турци, араби, шиптъри, арнаути, азербайджанци, германци, англичани.... Само австралийците още не са ни "партньори".

18

кон с татация

преди 4 години

И аз те мразя и ми се лиже,но херо мустафа още го няма никакъв..

17

пецата

преди 4 години

Това което различава америка от русия спрямо нас е че когато сащ ни обещаят нещо което е в наш интерес в последствие никога не го изпълняват например безвизов режим за българите да ходят в сащ, русия за сега каквото е предложила го е изпълнила но в случая нашите политици са отказвали всички предложения че даже и неустойки плащаме