46

избор

преди 5 години

По-добре с братя да разделим филиа с мас,отколкото от Америка да фикаем газ.

45

Анонимен

преди 5 години

Средна заплата в Москва - 2750 долара.Средна заплата в София - 584 долара.Според Росстат, средната заплата в Москва е около 79000 рубли. Откога това са 2750 долара?

44

Анонимен

преди 5 години

До Без коментархахахах ***

43

Анонимен

преди 5 години

Викаш, така и така сме хвърлили в кофата 3 млрд, защо да не хвърлим още 30?

42

Жо

преди 5 години

АЕЦ Беля-НЕ!Ако някой желае да строи атомна централа, трябва сам да я финансира и после сам да си търси пазар за произведената електроенергия.Държавата не трябва да поема ангажименти за изкупуването.Само при тези условия, пазарната икономика ще принуди собственика на АЕЦ Беля-не да намали цената на тока.

41

Аман от подлоги

преди 5 години

Пикаджията осмива Слави,че има хубаво жилище в София 400 и незнам колко си квадрата.А мълчи за неговите 4-5 софийски апартамента на Солунска,Л.Каравелов,Цар Симеон,Лагера,Св.Троица и за десерт- вилата в Лесидрен.

40

Анонимен

преди 5 години

Какви хилядолетни отношения е имал този кремълски парашутист, като Московската Орда съществува само от няколко века !?Да кога ще слушаме кремълска пропаганда и лъжеистория за България от русофили-предатели ?

39

до 41

преди 5 години

Що в долари, другарю?Дай в копейки, в рубли.

38

Анонимен

преди 5 години

това е мажоритарен избор и предполага лична отговорностТо и сега имаш лична отговорност - Баце е вся и всьо. Сам виждаш докъде се стига, ако всичко е в ръцете на един човек, а той не става.

37

Без коментар

преди 5 години

Средна заплата в Москва - 2750 долара.Средна заплата в София - 584 долара.

36

Газпром

преди 5 години

До ЗозоСамолетът ще е ф-16, Белене и тръба до сърбия няма да има! Ако ще да се одерът от рев руските ***.За Газпром това няма никакво значение, важното е, че България ще купува руска газ, тръби има достатъчно, България не е нужна за това.

35

Анонимен

преди 5 години

Радев е продажен кремълски ***! Нищоправец, ***, комунист, спиращ строежа на магистралите, за да могат другарите му черверасти да продадат на печалба земите, които предварително са купили на база информация, че рез тях ще минават трасетата на най - големите инфраструктурни проекти! За сметка на това баща му гази инвалиди с 400 коньовия мерцедес и се крие вътре като мишка, без да помогне, а деса любовницата му си вее трибуквието на държавна хранилка! ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНИКА!

34

Анонимен

преди 5 години

Германия построи Северен поток 1, сега строи Северен поток 2, а България която по заповед на господарите от Вашингтон и Брюксел провали проекта Южен поток загуби милиарди и сега ще купува скъпа руска газ + транзитни такси през от Турция и Германия.

33

Лъсна

преди 5 години

И Лъстна той и кой му плаща. А който плаща поръчва песните, който певеца запява. А ио ние му плащаме но явно другите плащат по-добре. Има едно понятие на английски " sunk cost" ама няма да ме разбере, нали не е руски. Да държавата се е постарала да "вложи" 3 милярда в нечии джоб. Супер. понеже октраднахме 3 милярда дай още да крадем.Абе той проекта едно на ръка но на крадливите политици не може да се вярва.

32

Пак ли Радев

преди 5 години

От вчера не бяха писали за пРезидента Радев, и се притесних, че ще му падне рейтинга ........ но днес вече е на линия и както четем пенсионираният военен разбира дори и от ядрени електростанции ....

31

Анонимен

преди 5 години

Баси скапния предател е тоя.

30

България в ЕС и НАТО

преди 5 години

Първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация.

29

Лет'с гоу грийн

преди 5 години

Хай гайййз! Лет'с гоу гриййн! Предлагам по примера на малката героиня Грета Тунберг да организираме лежаща стачка-протест срещу ядрената енергетика!

28

Реалист

преди 5 години

До 21. Абсолютни глу.пости си написал. Това идеално пасва, ама на управленията на БСП. Те хората знаят истината и си го показаха на изборите.

27

Винету

преди 5 години

До 15. Искаш президентска република, ама ако Радефф е президент. Щото след 3 години ако не е той, а някой от ГЕРБ ще искаш да я отменяме, нали, тарикат?