60

тя

преди 5 години

Алчни , алчни , много алчни в гроба ще ги носят и милионите и апартаментите и терасите и къщите ----

59

Анонимен

преди 5 години

Борисов за 10 години успя да смачка Българския народ.В разцвет са единствено корупцията и олигархията, както и герберастките крадци на Обществени поръчки и Еврофондове.

58

тя

преди 5 години

Наживяха се като царе и после сме най- бедни , по-точно най- ограбени !

57

Анонимен

преди 5 години

Единственият губещ сме ние, хората, които поддържаме тези крадци на власт.

56

до 40

преди 5 години

А ти някога бил ли си първи по-нещо, независимо какво? Май не. Ами помисли малко, може вината да е в тебе. Ти какво направи за себе си? А за децата си. Нищо ли?

55

Анонимен

преди 5 години

Българи не пишете само по сайтовете,а шумни и гласувайте на 26-ти.Да изринем нарцистичния Еднокнижник и крадливата му корумпирана Шайка.България без ГЕРБ

54

мнение

преди 5 години

Ако Баце не беше вклинил Станишев в листата на БСП, сега щеше да е доста уплашен. Всъщност, той и сега изглежда твърде лошо, но без Станишев в листата направо си беше за оплакване. Сега Станишев като стане евродепутат, наесен на местните избори Баце го чака шок и ужас.

53

до 50

преди 5 години

А нещо за Шербета да кажеш? Той какво прави? Борисов е лидер на партия и министър-председател. Той не може да оставе държавата без управление. А Грипен Шербетов нали е равноотдалечен от всички партии? Защо ходи на предизборните мероприятия на партизаните-комунисти? Или ти са млако гънките за да проумееш това?

52

Потърпевш

преди 5 години

Какво направихте за българския народ за да живее по добре. Говорите аз направих магистрали заводи а ние Българите живеем като роби в собствената си родина. Вие само мислите за другите българи за да гласуват за вас. Да може да строиш магистрали.

51

привет от Германия

преди 5 години

Много се радвам ,че моята родина строи пътища и магистрали !Не искам родината ми да прилича на руска коч.чина !

50

ОПГ

преди 5 години

гласувайте бе хора, толкова ли сте мазохисти, че сте доволни един дърт хитрец да ви е шеф ........... в една частна компания този и за чистач не биха го взели :(((

49

гражданин

преди 5 години

Да не се удавят в морето преди да стигнат магистралите Хемус и Тракия до Варна и Слънчака

48

Анонимен

преди 5 години

И Кубрат като мене. Казал на синовете си да напуснат стара велика българия и да си търсят нова държава.Има ли са някой като герб за стимул.

47

БГ

преди 5 години

Йончева живеела в къща с наем 3400лв а баламите ще я пращат в Европа хаххаха

46

запознат

преди 5 години

Цялата предизборна кампания той нарушаваше изборния кодекс като от поста си непрекъснато пропагандираше за ГЕРБ и както крадеца вика дръжте крадеца, обвиниха предварително президента за това!

45

Анонимен

преди 5 години

Е Бойко говори за растеж,магистрали,заводи,за доходи,а вие за какво? Епитети,обиди в стил Нинова!

44

привет от Германия

преди 5 години

Обичам българите ,въпреки че често ги критикувам ! Както се казва в една народна мъдрост -съветите на добрия приятел са горчиви ! Така ,че искам да ви дам един съвет да не правите турски и Ердогановски работи ! Тоест да не плюете по ЕС ! Плащате членски внос една 200 000 евро ,а получавате всяка година над 5 МИЛИАРДА ЕВРО ПОМОЩИ , с които строите инфраструктура и подобрявате икономиката си ! А Ердоган и турците започнаха да плюят по запада и да късат долари , забравиха кой им помогна да се издигнат !

43

Капитан Петко

преди 5 години

Той погреба България!

42

Хрячката

преди 5 години

Не бе плюем си в устите

41

Анонимен

преди 5 години

Тоя некадърник и самохвалко май забравя, че годината не е 2009 и изтърканите му номера от Банкянски селски вечеринки вече не вървят.